çok büyük konuştum ki inşallagaynen onlar icin hava hos ya vardir ya yoktur net. Ama bizz oldu mu olmadi mi tuttu mu tutmadi mi koca gun arastir allah arastir... ben bu aksam saglam bi konusma yapayim onunla bi karar verilsin artik. Bir de lafta evlenmeden once 32den once yapmam etmem diye konusuyodum hep. Ama evlenince insana biseyler oluyo :) icguduler harekete geciyor :)
benim de annemlere çok soruyorlarmış annem bana söylemiyormuş hamileyim diyince söyledi.Aynen bu çok doğru ama çok şükür benim çevremde ö kadar çok fazla soran yok.herkeste bizi kprunuyoruz biliyo zaten milletin ağzını kapamanın tek yolu bu bit kez soruyolar bi daline soramıtolar ama şahsen çok köyü bi durum bizden sonra evlenenler hamile maşallah gözüm yok allah analı babalı büyütsün ama tavşan gibiker yahu:)))insan onları duyunca kendini eksik hiasediyor hiçbir aorunumuz olmadıgı halderabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkesin inşallah.
Sogan kurunu cok duydum baya ise yariyor diyolar. Esimle tam gaz karara varirsak doktor kontrolunde devam edebilirim aynen. Belki sogan kurunu ben de denerim. Dedigin gibi bi insanin dogacagi varsa olur. Ama iste belki bi vesile gerekiyodur. Benim de kasiktaki bicak batmalari baya azaldi gibi hissediyorumHaklısın canım ben bu ay birde soğan kürü deniycem bakalım inşallah gerek kalmazda.sende bi dr una sor dene istersen.bebeği veren allah ama belki bu da sevebimiz olur.gerçi bu ay ben birde klomen kullandım ama bakalım hiç umudum yok.bu arada ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiçbişey yok
Aynen bizde şu an o durumdayız artık daha seyrek görüşür olduk eskiden mutlaka her hafta bişeyler yapardık şimdi eşimde istemiyor sanırım bu yüzden onlarda bence biz kötü olmayalım diye teklif bile etmiyorlar.hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda vizde aenin gibi kavuşuru bebişimşze.bızede dua et ne olur.şimdi senin bebeginden hiçbi farkın yok en az onun kadar temiZsin dua et ne olur.benim de annemlere çok soruyorlarmış annem bana söylemiyormuş hamileyim diyince söyledi.
eşimin bi kaç yakın arkadaşının hep var grup halinde görüşünce biz boş kalıyorduk insan bi kötü oluyrdu
stres heyecan yapinca bi problem olmasa bile daha zor hamile kaliniyo diyolar. Ayni ben de diyorum cok buyuk konustum buyuk laflar ettim. Yok iste hemen cocukmu yapilirmis bilmemne. Ama evlendikten bi sure sonra bisey oluyo insana. Hatta takinti haline geliyo bi sure sonra. Insallah bu laflardan pisman olmayiz.. ama yok yok allah nasip ettiyse er ya da gec gelicektir bebisler. Eninde sonunda bizim de uykularimiz bebek sesiyle bolunucek allah nasip ettiyse :)Ayyy bende öyle
çok büyük konuştum ki inşallag
H bu yüzden cezalandırmaz bizi rabbim.bende ilk evlendiğimizde eşim yalvarıyordu resmen ben korunalım dediğimde hiç aklımda yoktu sonra beni ikna etti yada ben ikna olmak istedim:))şimdi de ondan daha hevesliyim ve de stresli biye olmuyo niye tytmuyo doktora da gittim bi sıkıntı yok ama eşin giymedi bu ayda olmazsa onu göyürcem gelecek aya bakalım inşallah gerek kalmaz:)
tamam canım sen hazırla kocişine yemek.görüşürüz sonra.bu arada haberleşem yine takma kafana haaa bu arada yumurtlama gününüü ateş ölçerek takio ediyorum ve yüzde yüz doğru çıktı bende istersen sende yap bundan sonra tabi bebişe karar verirsenizSogan kurunu cok duydum baya ise yariyor diyolar. Esimle tam gaz karara varirsak doktor kontrolunde devam edebilirim aynen. Belki sogan kurunu ben de denerim. Dedigin gibi bi insanin dogacagi varsa olur. Ama iste belki bi vesile gerekiyodur. Benim de kasiktaki bicak batmalari baya azaldi gibi hissediyorumgoguslerim de acimaya basladi adet geliyo galiba. Bu arada esim esim demisken kocisime yemek hazirlayayim ben kaldi bugun her isim. Kafayi siyirdim artik
İnşallah canımmm uykusuz gecelerimiz başlasın bir an önce:))stres heyecan yapinca bi problem olmasa bile daha zor hamile kaliniyo diyolar. Ayni ben de diyorum cok buyuk konustum buyuk laflar ettim. Yok iste hemen cocukmu yapilirmis bilmemne. Ama evlendikten bi sure sonra bisey oluyo insana. Hatta takinti haline geliyo bi sure sonra. Insallah bu laflardan pisman olmayiz.. ama yok yok allah nasip ettiyse er ya da gec gelicektir bebisler. Eninde sonunda bizim de uykularimiz bebek sesiyle bolunucek allah nasip ettiyse :)
Peki Canim sen ne zaman yapmiştin ilk testitatlım hamileliğin ilk haftalarındasın. bende ilk değer 13 tü. en son 2400lerdeydi . merak etme artacak çok erken olduğu için daha düşük .. idrar testinde çıkmayabilir ya da silik çıkar ikinci çizgi .. bende öle olmuştu
Canım değerin baya düşük ama sonuç olarak gebelik var gebeleğin devam edip etmeyeceğini kan testini tekrarlayarak anlayabilirsin.bırdan okuduklarımıza dayanarak söylüyorum geç döllenme olmuş olabili iki gün sonra testi tekrarlaMrb kızlar belki bnm durumumda olan vardır cok merak ediyorum bnm dün idrar testim çıooook silik çıktı gidip kan tahlili yaptırdım değer 10.3 çıktı ama doktor olabilirde demedi olamaz da demedi ama adetim de baya geçti yani bu ne demek bilen var mi
Anim benim de ilk 13 cikti acildeyken ..doktor adet gunun gecince kadin doguma git dedi.. Degerin artacak bir haftalik suan.. Sende baya erken farketmissin.. Artacak merak etme...Mrb kızlar belki bnm durumumda olan vardır cok merak ediyorum bnm dün idrar testim çıooook silik çıktı gidip kan tahlili yaptırdım değer 10.3 çıktı ama doktor olabilirde demedi olamaz da demedi ama adetim de baya geçti yani bu ne demek bilen var mi
Ama bnde söyle enteresan bir durum var bnm ovulasyon tarihim 15 gun önceydi yani ovulasyon restiyle hesapladım zaten o gun birliktelik oldu sonra bi 5-6 gun sonra bi birliktelik oldu baskada olmadı eğer ovulasyon tarihinde tutsaydı bebek değerin yüksek çıkması lazımdı eğer ovulasyondan 5-6 gun sonra tutuysa bu değer cikar ama o tarihlerdede ovulasyon Çoktan geçmişti offf kafam cok Karışık bilmiyorum bellidir Allah'ın isi belli olmazC
Anim benim de ilk 13 cikti acildeyken ..doktor adet gunun gecince kadin doguma git dedi.. Degerin artacak bir haftalik suan.. Sende baya erken farketmissin.. Artacak merak etme...
Merhaba Canim aynı sorun bendede varAma bnde söyle enteresan bir durum var bnm ovulasyon tarihim 15 gun önceydi yani ovulasyon restiyle hesapladım zaten o gun birliktelik oldu sonra bi 5-6 gun sonra bi birliktelik oldu baskada olmadı eğer ovulasyon tarihinde tutsaydı bebek değerin yüksek çıkması lazımdı eğer ovulasyondan 5-6 gun sonra tutuysa bu değer cikar ama o tarihlerdede ovulasyon Çoktan geçmişti offf kafam cok Karışık bilmiyorum bellidir Allah'ın isi belli olmaz
Benimkide düzensiz son iki aydır 34 gun ama ben 3 gun once yaptım testi insallah Dediğin gibi yükselir umut verdin bana[QUOusuttumm, post: 38293657, member: 607572"]Peki Canim sen ne zaman yapmiştin ilk testi[/QUOTE
Adet günüm duzensiz di en son 28 deydi. Bi sonraki ay yirmisekizde yaptim silik cikti uç dört gün sonra iki çizgicikti....
Sen hic test yaptırdın mi kan testiMerhaba Canim aynı sorun bendede varovulasyon benimde 28 deydi Dediğin gibi o günden sonra olmadı birsey bende de deger düşük bekliyorum 2 gun sonra adet olmazsam test yaptıracağım artarsa gebelik devam artmazsa kimyasal gebelik olur ve duser
Evet yaptırdım benim ki 25.58Sen hic test yaptırdın mi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?