Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayyy bende öyle
çok büyük konuştum ki inşallag
H bu yüzden cezalandırmaz bizi rabbim.bende ilk evlendiğimizde eşim yalvarıyordu resmen ben korunalım dediğimde hiç aklımda yoktu sonra beni ikna etti yada ben ikna olmak istedim:))şimdi de ondan daha hevesliyim ve de stresli biye olmuyo niye tytmuyo doktora da gittim bi sıkıntı yok ama eşin giymedi bu ayda olmazsa onu göyürcem gelecek aya bakalım inşallah gerek kalmaz:)

benim de annemlere çok soruyorlarmış annem bana söylemiyormuş hamileyim diyince söyledi.
eşimin bi kaç yakın arkadaşının hep var grup halinde görüşünce biz boş kalıyorduk insan bi kötü oluyrdu

Sogan kurunu cok duydum baya ise yariyor diyolar. Esimle tam gaz karara varirsak doktor kontrolunde devam edebilirim aynen. Belki sogan kurunu ben de denerim. Dedigin gibi bi insanin dogacagi varsa olur. Ama iste belki bi vesile gerekiyodur. Benim de kasiktaki bicak batmalari baya azaldi gibi hissediyorum goguslerim de acimaya basladi adet geliyo galiba. Bu arada esim esim demisken kocisime yemek hazirlayayim ben kaldi bugun her isim. Kafayi siyirdim artik

Aynen bizde şu an o durumdayız artık daha seyrek görüşür olduk eskiden mutlaka her hafta bişeyler yapardık şimdi eşimde istemiyor sanırım bu yüzden onlarda bence biz kötü olmayalım diye teklif bile etmiyorlar.hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda vizde aenin gibi kavuşuru bebişimşze.bızede dua et ne olur.şimdi senin bebeginden hiçbi farkın yok en az onun kadar temiZsin dua et ne olur.

stres heyecan yapinca bi problem olmasa bile daha zor hamile kaliniyo diyolar. Ayni ben de diyorum cok buyuk konustum buyuk laflar ettim. Yok iste hemen cocukmu yapilirmis bilmemne. Ama evlendikten bi sure sonra bisey oluyo insana. Hatta takinti haline geliyo bi sure sonra. Insallah bu laflardan pisman olmayiz.. ama yok yok allah nasip ettiyse er ya da gec gelicektir bebisler. Eninde sonunda bizim de uykularimiz bebek sesiyle bolunucek allah nasip ettiyse :)

Ayyy
tamam canım sen hazırla kocişine yemek.görüşürüz sonra.bu arada haberleşem yine takma kafana haaa bu arada yumurtlama gününüü ateş ölçerek takio ediyorum ve yüzde yüz doğru çıktı bende istersen sende yap bundan sonra tabi bebişe karar verirseniz

İnşallah canımmm uykusuz gecelerimiz başlasın bir an önce:))

Arkadaşlar merhaba,

benim de tecrübeli hamilelere veya annelere danışmak istediğim bir husus var.

(Bu arada SAT 08.11.2014)

08.12.2014 tarihli değerim 80.3
10.12.2014 tarihli değerim 188.2
12.12.2014 tarihli değerim 492.8

1000'i aşmadan doktora gitmek istemiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim, gidişat hakkında tecrübelerinize dayanarak nasıl bir yorum yapılabilir?

Bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2kat artması lazimmis senin değerlerin iyi artmış oluyor benimde sat 14 kasım iki gün önce öğrendimhamile olduğumu değerim 284,6 çıktı

Peki Canim sen ne zaman yapmiştin ilk testi

Mrb kızlar belki bnm durumumda olan vardır cok merak ediyorum bnm dün idrar testim çıooook silik çıktı gidip kan tahlili yaptırdım değer 10.3 çıktı ama doktor olabilirde demedi olamaz da demedi ama adetim de baya geçti yani bu ne demek bilen var mi

Canım değerin baya düşük ama sonuç olarak gebelik var gebeleğin devam edip etmeyeceğini kan testini tekrarlayarak anlayabilirsin.bırdan okuduklarımıza dayanarak söylüyorum geç döllenme olmuş olabili iki gün sonra testi tekrarla

[QUOusuttumm, post: 38293657, member: 607572"]Peki Canim sen ne zaman yapmiştin ilk testi[/QUOTE
Adet günüm duzensiz di en son 28 deydi. Bi sonraki ay yirmisekizde yaptim silik cikti uç dört gün sonra iki çizgicikti....

C
Anim benim de ilk 13 cikti acildeyken ..doktor adet gunun gecince kadin doguma git dedi.. Degerin artacak bir haftalik suan.. Sende baya erken farketmissin.. Artacak merak etme...

C

Anim benim de ilk 13 cikti acildeyken ..doktor adet gunun gecince kadin doguma git dedi.. Degerin artacak bir haftalik suan.. Sende baya erken farketmissin.. Artacak merak etme...
Ama bnde söyle enteresan bir durum var bnm ovulasyon tarihim 15 gun önceydi yani ovulasyon restiyle hesapladım zaten o gun birliktelik oldu sonra bi 5-6 gun sonra bi birliktelik oldu baskada olmadı eğer ovulasyon tarihinde tutsaydı bebek değerin yüksek çıkması lazımdı eğer ovulasyondan 5-6 gun sonra tutuysa bu değer cikar ama o tarihlerdede ovulasyon Çoktan geçmişti offf kafam cok Karışık bilmiyorum bellidir Allah'ın isi belli olmaz

Merhaba Canim aynı sorun bendede var ovulasyon benimde 28 deydi Dediğin gibi o günden sonra olmadı birsey bende de deger düşük bekliyorum 2 gun sonra adet olmazsam test yaptıracağım artarsa gebelik devam artmazsa kimyasal gebelik olur ve duser

[QUOusuttumm, post: 38293657, member: 607572"]Peki Canim sen ne zaman yapmiştin ilk testi[/QUOTE
Adet günüm duzensiz di en son 28 deydi. Bi sonraki ay yirmisekizde yaptim silik cikti uç dört gün sonra iki çizgicikti....
Benimkide düzensiz son iki aydır 34 gun ama ben 3 gun once yaptım testi insallah Dediğin gibi yükselir umut verdin bana

Sen hic test yaptırdın mi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…