Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar Merhaba 33 günde bir adet oluyorum sat 7 Kasım. 21 kasım 30 Kasım arası gün aşırı ilişki oldu. Adetim 4 gün gecikti dün kan testi yaptırdım 0.326 çıktı . Hamile değilim bu durumda ama aşırı göğüs ağrısı ve sol kasigimda batma ağrı var. Hamilelik olabilir mi acaba sonradan???

böyle konularda çevre çok önemli ... evlendin mi iki ay sonra soruyorlar bebek var mı .. ya bi durun biraz bi vakit geçsin alışalım falan yok . o yüzden bizde stres yapıyoruz olsun olsun da diye ister istemez... sülale çocuk görecek ya sanki onlar bakacak..

bicok kisi adetten bikac gun once meshur silik ikinci cizgiyi gordugunu yazmis. Ondan ben de dayanamadim belki cikar dedim
bende gördüm silik çizgiyi ama benim kanda çıkmış adetim geçmemişti. adet günüm düzensiz olduğu için idrar testiyle takip etmiştim. kadın doğuma gitmek için yoksa değer düşük bekle diyorlar.

insallah en yakin zamanda kavuaursun canim bebegine. Bu arada test sonucu negatif
Onun altına da yorum yaptım ama sanırım görmedin daha çok erken olduğunu nile bile yaptın arkadasım pozitif çıksaydı sevinirdik ama negatife üzülmek için erken daha.moral bozmak yok bu ay olmasa bile inşalllahhhhh olur önümüzde daha koca 5 ay var.endişelenmek için erken yani .biz aslında ilk defa bilinçli olarak maç yaptık bakalım hayırlısı.yumurta takibi yaptırıyor musun sen bu arada

Hakikaten oyle. Bi soz var ya hani cehalet mutluluktur diye. Eskiler ne guzelmis ne rahatmis. Bizim elimizde bilgiye ulasabilecek cok fazla imkanimiz var. Bi yandan kotu oluyor boyle durumlarda. Bir de nedense bizim nesil cok zor hamile kalliyor ya da dusuk orani cok fazla. Anne babalarimiz ninelerimi gibi dogal beslenemeyen cocuklardik cogumuz. Boyle sebeplerden oturu herhalde bizim nesil gercekten sagliksiz daha genc yasta birsuru hastalik cikiyor herkeste

Evet idrar testinde cok silik çizgi cikti o yüz den kan testi yaptım ama inan cok korkuyorum kimyasal düşük yaptım gecen sene ve 1 senedir bekliyoruz insallah dediğin gibi olur da sevincimi burda paylaşırım cok tesekkurler cevap icin...

Aynen bu çok doğru ama çok şükür benim çevremde ö kadar çok fazla soran yok.herkeste bizi kprunuyoruz biliyo zaten milletin ağzını kapamanın tek yolu bu bit kez soruyolar bi daline soramıtolar ama şahsen çok köyü bi durum bizden sonra evlenenler hamile maşallah gözüm yok allah analı babalı büyütsün ama tavşan gibiker yahu:)))insan onları duyunca kendini eksik hiasediyor hiçbir aorunumuz olmadıgı halderabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın isteyen herkesin inşallah.

Simdi okudum canim. Yaklasik iki hafta kadin hastaliklarina gittim oylesine. Vajinal ultrasyonla bakti. Zaten basindan savma hic ilgilenmedi hemen gonderdi cok sinir oldum agzima lafi tikayip durdu. Neyse yumurtaliklarin saglikli gorunuyor dedi sadece. Ve vajinadan bi ornek aldi galiba onunla patolojiye gonderdi ama sonuc 13 ocakta cikicakmis. Ya isin kotusu artik esim iyice kararsizliga dusmeye basladi acaba erken mi korunsak mi falan diye. bu hafta hep korunduk erken aslinda dogru diyosun da hani kimisi adetten once idrarda gordum diyor ya ondan dayanamadim iste... ay ne guzel olur haftaya ikimiz de guzel haberler yazsak buraya

Tavsan gibi aynen bizim evli arkadaslarimiz da oyle ya hamile ya yani dogurdular. Bize de oyle cok soran yok aynen daha duaunmuyoruz diyip geciyorum. Ama ben yas olayini dusunuyorum yaza 27 olucaz. Olucakta buyuycekte ikinciyi yapicaz da...

Valla ağzından bal damlıypr arkadaşım inşallahhhh rabbim sesimizi duyuyo.niçin örnek aldı anlamadım ben.?hem nadem kararsıSunız neden bu kadar strese giriyosun canım bırakın ne zaman olursa olsun ama bence uzun süre korunmak çokta iyi değilmiş.bence doğal yollarşa korunun korunacaksanız bile.hakkımızda hayırlısı artık bekleyip görcez her gece hamile kafın rüyaları görmwkten yoruldum inanki?ben ne kadar rahat olmaya çalışsamda bilinçaltımda hep car

Tavsan gibi aynen bizim evli arkadaslarimiz da oyle ya hamile ya yani dogurdular. Bize de oyle cok soran yok aynen daha duaunmuyoruz diyip geciyorum. Ama ben yas olayini dusunuyorum yaza 27 olucaz. Olucakta buyuycekte ikinciyi yapicaz da...
Ooo sen itisin yine canım ven ocakta 30 kluyorum çok istedim otuzuma gitmeden karnımda bi bebişim olsun ama kısmet olmayacak galiba hayırlısı olsun inşallah rabbim ikişer ikişer veriri bizlere:)))

Canim bu arada sen kac yasindasin

O
kandan önce idrarda görenler erken döllenme yaşayanlar canım.brkle bekle daha vaktimiz var tafını çıkaralım

neden ornek aldi ben de anlamadim ki. Zaten dogru duzgun konusturmadi bile. Ama hersey yolunda gorunuyor dedi. Acaba iltihap var mi falan diye mi biaeyler aldi diye dusunuyorum. Ya aslinda benim pek kararsizligim yok ama esim arada kararsizliga dusuyor arada gaza geliyor. Ve geri cekme yontemiyle korundugumuz icin butun is onda bitiyor :))

Ya evet hakimiyet ondaysa işin saha da zor tabi.sen kocanl bence konuş ortak bi karara varın.yoksa böyle belirsilik insanı cok yıpratır .ayın bit haftası korun öteki hafta korunma acaba tuttu mu oldu mu olmadı mı diye kafa yoran biz tabi onlara göre nanay.sen bı akşam kocişinin bi ifadesini al bakalım.:))

Ocakta 30 olcam canım birde venim yaş problemim car bak ya seb?
ya henuz gec degil biliyorum. Ama endiseleniyorum ya olmazsa ya uzun tedaviler gerekirse falan filan diye. Cunku cok ilac kullaniyorum cocukluktan beri baska tedavoler goruyorum. Vucut kimyasal dolu. Korkuyorum olsun bitsin benim de bebisim olsun bicirik bicirik. Aklimda kalacagina gobegimde kalsin esim arada kararsizliga dusmese...

Haklısın canım ben bu ay birde soğan kürü deniycem bakalım inşallah gerek kalmazda.sende bi dr una sor dene istersen.bebeği veren allah ama belki bu da sevebimiz olur.gerçi bu ay ben birde klomen kullandım ama bakalım hiç umudum yok.bu arada ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiçbişey yok

aynen onlar icin hava hos ya vardir ya yoktur net. Ama bizz oldu mu olmadi mi tuttu mu tutmadi mi koca gun arastir allah arastir... ben bu aksam saglam bi konusma yapayim onunla bi karar verilsin artik. Bir de lafta evlenmeden once 32den once yapmam etmem diye konusuyodum hep. Ama evlenince insana biseyler oluyo :) icguduler harekete geciyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…