- 20 Ağustos 2014
- 161
- 36
- 43
- 37
insallah dedigin gibi olur canim benim. Dua etmem mi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun gobuslerini top gibi yapsin insallah :)Ne demek canım burda hepimiz yardımlaşmayacaksak destek olmayacaksak ne anlamı var değilmi?evet hiç su içmeden bir iki saat bekleyip yapman gerekiyor.inşallah bebişin yoldadır annesini de bunyüzden telaş sarmıştır.gafi inşallah güzel haber ver bana sonra da dua et benim için:)))
Amin canım inşşallah.bu arada ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebişin mi olcak ve kac yıllık evlisin kafan dağılsın biraz kuzum açılırsın sohbet edelim de?insallah dedigin gibi olur canim benim. Dua etmem mi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun gobuslerini top gibi yapsin insallah :)
merhaba tatlım..Kizlar lutfen dusuncelerinizi soyleyin cok ihtiyacim var lutfenadetimi sali gunu bekliyorum. Yaklasik 4 gun var yani. Bu pazartesi beta hcg 2.00 cikti yani negatif. 10 gunu gecti acayip kasik batmalarim var bicak gibi. Ama 1-2 gundur cok nadir olmaya basladi bu batmalar. Test yaptirmadan once lahve lekelenmem oldu 1 kere. Bir de bu sali gunu 1 damla kirmizi kan geldi wcdeyken peceteye. Ve kanla birlikte cok kucuk yarim susam tanesi kadar et gibi birsey vardi. Aklima lekelenme olarak geldi ama birisi kirmizi kan tehlikeli falan yazmis. Acaba erken dusuk gibi birsey mi oldu diye suan cok korkuyorum. Agladim aglayacagim. Ve bugun idrar testi yapsam eger gebelik varsa cikar mi? Adetime 4 gun var ve pazartesi 2.00 cikmisti. Lutfen fikir verin yazdiklarima gercekten moralim cok bozuk
canim ben 7 aylik evliyim. Arada korunduk arada korunmadik olacagi varsa olsun dedik hep. Ya aslinda icten ice ikimizde hep cok istiyoduk. Ama kararsiz kaldigimiz donemlerde korunduk. 2 aydir da pek korunmadik. Bir de ben epilepsi ilaci kullaniyorum surekli. O yuzden cok endiselleniyorum. Sigara da kullaniyorum. Skolyoz da var az miktarda. Yani ne kadar erken ogrenirsem bebis icin o kadar iyi olucak. Sen ne kadardir evlisinAmin canım inşşallah.bu arada ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebişin mi olcak ve kac yıllık evlisin kafan dağılsın biraz kuzum açılırsın sohbet edelim de?
Sagol canim insallah dedigin gibidir. 1 damla geldi ve adette hani et parcasi gelirya ayni oyle ama cok cok minik bir et parcasi vardi. Tesekkur ederim bu aradamerhaba tatlım..
ben internette okudum leke rengi kahverengi ve pembe gelirse korkmayın yerleşme kanaması olur kırmızı gelirse tehlikeli olur yazıyordu... ama sen peçeteye 1 damla kan geldi demişsin. belki o kan orda çıkan sivilce yada benzeri bişi kanadı ondan da olabilir.. kırmızı kanın bence biraz fazla yani ne biliyim çamaşırını batıracak görünecek kadar gelmesi gerekir diye düşünüyorum...
hemen aklına en kötüsünü getirme ... hadi güzel haberler inş
diğer ilaçları bilemem de sen önce bi sigara ara ver bebek düşündüğün sürece .. ilk üç ay kanından beslenecek sigarayı onada içirme....Sagol canim insallah dedigin gibidir. 1 damla geldi ve adette hani et parcasi gelirya ayni oyle ama cok cok minik bir et parcasi vardi. Tesekkur ederim bu arada
evet cok stresli telasli bi insanim. Bu ozelligimi hic sevmiyorum. Sigarayi baya azalttim zqten. Olur da hamile ildugumu ogrenirsem aninda kesicem tamamen kismetse. O minicik cana zarar verme hakkim yokdiğer ilaçları bilemem de sen önce bi sigara ara ver bebek düşündüğün sürece .. ilk üç ay kanından beslenecek sigarayı onada içirme....
ayrıca yazdıklarına göre aşırı stres var sende mümkün mertebe sakin ve rahat olmalısın bu dönemde...
bak herşey olacağına varır. biz alıp veremeyiz gönlünü ferah tut her işte bir hayır vardır. kendin de gönlünde razı olsun olacak herşeye . yoksa katlanmak çok zor olur.evet cok stresli telasli bi insanim. Bu ozelligimi hic sevmiyorum. Sigarayi baya azalttim zqten. Olur da hamile ildugumu ogrenirsem aninda kesicem tamamen kismetse. O minicik cana zarar verme hakkim yok
hadi güzel haberler inş..Kızlar aşılamamın 13.günü az önce kan verdim 1saat sonra cıkacak dua edin lütfen
men hemen aynı dönemde evlenmişiz.biz hiç korunmadık amacanim ben 7 aylik evliyim. Arada korunduk arada korunmadik olacagi varsa olsun dedik hep. Ya aslinda icten ice ikimizde hep cok istiyoduk. Ama kararsiz kaldigimiz donemlerde korunduk. 2 aydir da pek korunmadik. Bir de ben epilepsi ilaci kullaniyorum surekli. O yuzden cok endiselleniyorum. Sigara da kullaniyorum. Skolyoz da var az miktarda. Yani ne kadar erken ogrenirsem bebis icin o kadar iyi olucak. Sen ne kadardir evlisin
canim ben 7 aylik evliyim. Arada korunduk arada korunmadik olacagi varsa olsun dedik hep. Ya aslinda icten ice ikimizde hep cok istiyoduk. Ama kararsiz kaldigimiz donemlerde korunduk. 2 aydir da pek korunmadik. Bir de ben epilepsi ilaci kullaniyorum surekli. O yuzden cok endiselleniyorum. Sigara da kullaniyorum. Skolyoz da var az miktarda. Yani ne kadar erken ogrenirsem bebis icin o kadar iyi olucak. Sen ne kadardir evlisin
Canım ben de haziranda evlendim hemen hemen aynıyız.biz hiç korunmadık ilk günden beri bende tedirginim acaba rabbim bize nasip etmeyecek mi diye am yatıp kalkıp dua ediyorum herkese rabbim kimseyi bınunla sınamasın.vardır bi zamanı inşallah gelir bebişlerimiz.bu arada yazamafım dersim vardı kusura bakma.ne oldu haptın mu test cok merak ettim
tatlım hamileliğin ilk haftalarındasın. bende ilk değer 13 tü. en son 2400lerdeydi . merak etme artacak çok erken olduğu için daha düşük .. idrar testinde çıkmayabilir ya da silik çıkar ikinci çizgi .. bende öle olmuştuArkadaslar adetime 3 gun var bugun kan testi yaptırdım 25.58 cikti bana gore cok düşük bir deger 11 Kasım'da adet olmuştum 34 günde bir adet oluyorum sizlere sorum bu kadar düşük deger sonradan yükselir mı yoksa kimyasal düşük mu olacak
dogru diyosun her seyde bir hayir var. Ama iste insanoglu olan seylerdeki hayri goremiyor. Az once idrar testimi yaptim tek cizgi cikti. Adet sali gunu bekliyorum. Belki de erken dusuk yaptim.. Hayirlisi neyse o olsun artik diyorum.. allah razi olsun herkesten cok destek oldunuz moral verdiniz. Insallah tez zamanda gobekleriniz pilates topu gibi siserbak herşey olacağına varır. biz alıp veremeyiz gönlünü ferah tut her işte bir hayır vardır. kendin de gönlünde razı olsun olacak herşeye . yoksa katlanmak çok zor olur.
adet günün geçmediğinde idrarda çıkmıyor.Kizlar testi yaptim sonuc tek cizgi... adet gunumu bekleyecegim
hayırlısı canım ... gönlünü ferah tut ... düştüyse de belki de hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz..dogru diyosun her seyde bir hayir var. Ama iste insanoglu olan seylerdeki hayri goremiyor. Az once idrar testimi yaptim tek cizgi cikti. Adet sali gunu bekliyorum. Belki de erken dusuk yaptim.. Hayirlisi neyse o olsun artik diyorum.. allah razi olsun herkesten cok destek oldunuz moral verdiniz. Insallah tez zamanda gobekleriniz pilates topu gibi siser
Canım zaten erkendi daha hcg önce kana geçecekki sonra idrara geçsin bekle biraz daha çok zor gerçekten beklemek bende adet olacağımı bildiğim halde hala umudum var bende senle aynı tarihte kan testi yaptırmıştım ama dersimi aldım bundan sonra adetim geçmeden asla yaptırmıycam.1.2ıktı bende de ilk defa negatif oldugunu bile bile ona bile ümitleniyoruz acaba niye 1.20 çıktı diye.çünkü hep 0..1 çıkıyodu daha önce.inşallah umutlarımız boşa çıkmaz çok stres yapıoruz günah bile aslında.çünkü rabbim neyi çok istersen onunla sınarmış kulunuKizlar testi yaptim sonuc tek cizgi... adet gunumu bekleyecegim
insallah en yakin zamanda kavuaursun canim bebegine. Bu arada test sonucu negatifCanım he
men hemen aynı dönemde evlenmişiz.biz hiç korunmadık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?