Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

insallah dedigin gibi olur canim benim. Dua etmem mi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun gobuslerini top gibi yapsin insallah :)

insallah dedigin gibi olur canim benim. Dua etmem mi Allah isteyen herkesin yuzunu guldursun gobuslerini top gibi yapsin insallah :)
Amin canım inşşallah.bu arada ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebişin mi olcak ve kac yıllık evlisin kafan dağılsın biraz kuzum açılırsın sohbet edelim de?

merhaba tatlım..
ben internette okudum leke rengi kahverengi ve pembe gelirse korkmayın yerleşme kanaması olur kırmızı gelirse tehlikeli olur yazıyordu... ama sen peçeteye 1 damla kan geldi demişsin. belki o kan orda çıkan sivilce yada benzeri bişi kanadı ondan da olabilir.. kırmızı kanın bence biraz fazla yani ne biliyim çamaşırını batıracak görünecek kadar gelmesi gerekir diye düşünüyorum...
hemen aklına en kötüsünü getirme ... hadi güzel haberler inş

Amin canım inşşallah.bu arada ne zamandır bebek istiyorsun ilk bebişin mi olcak ve kac yıllık evlisin kafan dağılsın biraz kuzum açılırsın sohbet edelim de?
canim ben 7 aylik evliyim. Arada korunduk arada korunmadik olacagi varsa olsun dedik hep. Ya aslinda icten ice ikimizde hep cok istiyoduk. Ama kararsiz kaldigimiz donemlerde korunduk. 2 aydir da pek korunmadik. Bir de ben epilepsi ilaci kullaniyorum surekli. O yuzden cok endiselleniyorum. Sigara da kullaniyorum. Skolyoz da var az miktarda. Yani ne kadar erken ogrenirsem bebis icin o kadar iyi olucak. Sen ne kadardir evlisin

Sagol canim insallah dedigin gibidir. 1 damla geldi ve adette hani et parcasi gelirya ayni oyle ama cok cok minik bir et parcasi vardi. Tesekkur ederim bu arada

Sagol canim insallah dedigin gibidir. 1 damla geldi ve adette hani et parcasi gelirya ayni oyle ama cok cok minik bir et parcasi vardi. Tesekkur ederim bu arada
diğer ilaçları bilemem de sen önce bi sigara ara ver bebek düşündüğün sürece .. ilk üç ay kanından beslenecek sigarayı onada içirme....
ayrıca yazdıklarına göre aşırı stres var sende mümkün mertebe sakin ve rahat olmalısın bu dönemde...

evet cok stresli telasli bi insanim. Bu ozelligimi hic sevmiyorum. Sigarayi baya azalttim zqten. Olur da hamile ildugumu ogrenirsem aninda kesicem tamamen kismetse. O minicik cana zarar verme hakkim yok

evet cok stresli telasli bi insanim. Bu ozelligimi hic sevmiyorum. Sigarayi baya azalttim zqten. Olur da hamile ildugumu ogrenirsem aninda kesicem tamamen kismetse. O minicik cana zarar verme hakkim yok
bak herşey olacağına varır. biz alıp veremeyiz gönlünü ferah tut her işte bir hayır vardır. kendin de gönlünde razı olsun olacak herşeye . yoksa katlanmak çok zor olur.

Arkadaslar adetime 3 gun var bugun kan testi yaptırdım 25.58 cikti bana gore cok düşük bir deger 11 Kasım'da adet olmuştum 34 günde bir adet oluyorum sizlere sorum bu kadar düşük deger sonradan yükselir mı yoksa kimyasal düşük mu olacak

Canım he
men hemen aynı dönemde evlenmişiz.biz hiç korunmadık ama

tatlım hamileliğin ilk haftalarındasın. bende ilk değer 13 tü. en son 2400lerdeydi . merak etme artacak çok erken olduğu için daha düşük .. idrar testinde çıkmayabilir ya da silik çıkar ikinci çizgi .. bende öle olmuştu

bak herşey olacağına varır. biz alıp veremeyiz gönlünü ferah tut her işte bir hayır vardır. kendin de gönlünde razı olsun olacak herşeye . yoksa katlanmak çok zor olur.
dogru diyosun her seyde bir hayir var. Ama iste insanoglu olan seylerdeki hayri goremiyor. Az once idrar testimi yaptim tek cizgi cikti. Adet sali gunu bekliyorum. Belki de erken dusuk yaptim.. Hayirlisi neyse o olsun artik diyorum.. allah razi olsun herkesten cok destek oldunuz moral verdiniz. Insallah tez zamanda gobekleriniz pilates topu gibi siser

hayırlısı canım ... gönlünü ferah tut ... düştüyse de belki de hayırlı evlat olmayacaktı bilemeyiz..
belki de evham yapıyorsun bebek hala içerde. bazen fazla bilmek de böyle işe yaramıyor akışına bırakamıyorsun olayları.

Kizlar testi yaptim sonuc tek cizgi... adet gunumu bekleyecegim
Canım zaten erkendi daha hcg önce kana geçecekki sonra idrara geçsin bekle biraz daha çok zor gerçekten beklemek bende adet olacağımı bildiğim halde hala umudum var bende senle aynı tarihte kan testi yaptırmıştım ama dersimi aldım bundan sonra adetim geçmeden asla yaptırmıycam.1.2ıktı bende de ilk defa negatif oldugunu bile bile ona bile ümitleniyoruz acaba niye 1.20 çıktı diye.çünkü hep 0..1 çıkıyodu daha önce.inşallah umutlarımız boşa çıkmaz çok stres yapıoruz günah bile aslında.çünkü rabbim neyi çok istersen onunla sınarmış kulunusabretcez ve dua etcez elimiDen gelen tek sey bu sende kendini tahatlat mutlaka olacak birgün bizim de bebişlerimiz bu ay olmazsa gelecek ay o da olmazsa bı sakıne.yeterki sabretmeyi bilelim isyan ermeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…