Hadi kiz guzel haberler inş.Benimkide düzensiz son iki aydır 34 gun ama ben 3 gun once yaptım testi insallah Dediğin gibi yükselir umut verdin bana
Insallah Canim yaHadi kiz guzel haberler inş.
Mrb cnm ya ben bugun idrar testi yaptim ama ilk gün yaptığımda ayni siliklikte çıktı zaten kan değerimde 10.3 dü artması gerekmezmiydi çizgi koyulugunun artmıyorsa azaliyorsada adet olmam gerekmez mi Kafayı yemek uzereyimAyy kızlar bugün gobegim agriyo . korktum kasik agrisindan farkliydi....doğum yapan arkadasima sordum ilk ve son aylarda genişlemeden dolayi olur normal dedi. Leke gelmediği surece sıkınti olmaz dedi... Baya korkuttu beni...
Peki su an değerin kac cnm?Evet yaptırdım benim ki 25.58
Eğer bebek gelişmiyorsa da adet olmak istiyorum çünkü kürtaj ameliyat diş gebelik çok Korkutuyor beniAyy kızlar bugün gobegim agriyo . korktum kasik agrisindan farkliydi....doğum yapan arkadasima sordum ilk ve son aylarda genişlemeden dolayi olur normal dedi. Leke gelmediği surece sıkınti olmaz dedi... Baya korkuttu beni...
Tatlim cizgi koyulugu değil kan değerin artacak kan değerin artarsa idrar testinde cikacak... Daha çok yeni bi haftalık en az uç hafta geçecek ..Mrb cnm ya ben bugun idrar testi yaptim ama ilk gün yaptığımda ayni siliklikte çıktı zaten kan değerimde 10.3 dü artması gerekmezmiydi çizgi koyulugunun artmıyorsa azaliyorsada adet olmam gerekmez mi Kafayı yemek uzereyim
Daha test yaptırmadım Canim yarın yaptıracağımPeki su an değerin kac cnm?
Tatlim cizgi koyulugu değil kan değerin artacak kan değerin artarsa idrar testinde cikacak... Daha çok yeni bi haftalık en az uç hafta geçecek ..
Adet günün geçti miydi senin[/QUOTE bnm adet günüm geceli çokkk oldu ama olduysada zaten gec Döllenme oldu yani tutmuşsa su an 9 günlük olması gerekiyor ama kanda artsaydı idrardada koyulaşmaya mıydı yada 9 gün çok mu erken idrarda koyulaşması için kafam çok bu ay gec yumurtladım ovulasyon testi ve akıntıyla ölçtüm o kesinde yine de enteresan bışeyler var ama anlamadım
Kan Değeri arttıkça idrarda da koyulaşır diye düşünüp idrar testi yapıyorumda idrar testinde bi değişiklik yok cnm bnm adet geceli çok oldu bugün 38. Gün ama bn bu ay cok gec yumurtladım ovulasyon testiyle hesapladım çünkü bebiş tuttuysa bu gün 9 günlük olması Lazım acaba çok mu acele ediyorum 9 günlük idrarda silik çıkar dımı kopkoyu çıkmaz zaten kafam çok Karışık valla
Kan Değeri arttıkça idrarda da koyulaşır diye düşünüp idrar testi yapıyorumda idrar testinde bi değişiklik yok cnm bnm adet geceli çok oldu bugün 38. Gün ama bn bu ay cok gec yumurtladım ovulasyon testiyle hesapladım çünkü bebiş tuttuysa bu gün 9günlük olması Lazım acaba çok mu aceleediyorum 9 günlük idrarda silik çıkar dımıkopkoyu çıkmaz zaten kafam çok KarışıkvallaTatlim cizgi koyulugu değil kan değerin artacak kan değerin artarsa idrar testinde cikacak... Daha çok yeni bi haftalık en az uç hafta geçecek ..
Adet günün geçti miydi senin
Canim benim bildiğim 1000e kadar yükseldiyse diş gebelik ihtimali çok düşük, kotu düşünme canm ya ne guzelArkadaslar ben araniza yeni katildim dun cok sancim var diye doktora gittim kan testi yapildi beta 1699 cikti sizce dis gebelik olabilirmi
Acele ediyosun tabi ya on günlük daha idrar da cikmaz bekle hele.....Kan Değeri arttıkça idrarda da koyulaşır diye düşünüp idrar testi yapıyorumda idrar testinde bi değişiklik yok cnm bnm adet geceli çok oldu bugün 38. Gün ama bn bu ay cok gec yumurtladım ovulasyon testiyle hesapladım çünkü bebiş tuttuysa bu gün 9 günlük olması Lazım acaba çok mu acele ediyorum 9 günlük idrarda silik çıkar dımı kopkoyu çıkmaz zaten kafam çok Karışık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?