Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaşlarAdetimin 3.günü klomen kullandım ve 3 yumurtam oluştu,28 kasım yani tam 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Normalde 14. Gün gebelik oluştmamışsa regl olmam gerekiyordu,dün idrar tahlilinde negatif çıktı bugün kan tahlilimde Bhcg 108.3 çıktı.yorumlarda herkesin değerleri çok yüksek benim nasıl sizce?
Bu arada eğer klomen + çatlatma iğnesi yaptırmasaydım bu ayın 15inde regl olacaktım.

Ayy kızlar bugün gobegim agriyo . korktum kasik agrisindan farkliydi....doğum yapan arkadasima sordum ilk ve son aylarda genişlemeden dolayi olur normal dedi. Leke gelmediği surece sıkınti olmaz dedi... Baya korkuttu beni...

Ayy kızlar bugün gobegim agriyo . korktum kasik agrisindan farkliydi....doğum yapan arkadasima sordum ilk ve son aylarda genişlemeden dolayi olur normal dedi. Leke gelmediği surece sıkınti olmaz dedi... Baya korkuttu beni...
Mrb cnm ya ben bugun idrar testi yaptim ama ilk gün yaptığımda ayni siliklikte çıktı zaten kan değerimde 10.3 dü artması gerekmezmiydi çizgi koyulugunun artmıyorsa azaliyorsada adet olmam gerekmez mi Kafayı yemek uzereyim

Eğer bebek gelişmiyorsa da adet olmak istiyorum çünkü kürtaj ameliyat diş gebelik çok Korkutuyor beni

Tatlim cizgi koyulugu değil kan değerin artacak kan değerin artarsa idrar testinde cikacak... Daha çok yeni bi haftalık en az uç hafta geçecek ..
Adet günün geçti miydi senin

Be

Kan Değeri arttıkça idrarda da koyulaşır diye düşünüp idrar testi yapıyorumda idrar testinde bi değişiklik yok cnm bnm adet geceli çok oldu bugün 38. Gün ama bn bu ay cok gec yumurtladım ovulasyon testiyle hesapladım çünkü bebiş tuttuysa bu gün 9 günlük olması Lazım acaba çok mu acele ediyorum 9 günlük idrarda silik çıkar dımı kopkoyu çıkmaz zaten kafam çok Karışık valla

Tatlim cizgi koyulugu değil kan değerin artacak kan değerin artarsa idrar testinde cikacak... Daha çok yeni bi haftalık en az uç hafta geçecek ..
Adet günün geçti miydi senin
Kan Değeri arttıkça idrarda da koyulaşır diye düşünüp idrar testi yapıyorumda idrar testinde bi değişiklik yok cnm bnm adet geceli çok oldu bugün 38. Gün ama bn bu ay cok gec yumurtladım ovulasyon testiyle hesapladım çünkü bebiş tuttuysa bu gün 9günlük olması Lazım acaba çok mu aceleediyorum 9 günlük idrarda silik çıkar dımıkopkoyu çıkmaz zaten kafam çok Karışıkvalla

Arkadaslar ben araniza yeni katildim dun cok sancim var diye doktora gittim kan testi yapildi beta 1699 cikti sizce dis gebelik olabilirmi

Arkadaslar ben araniza yeni katildim dun cok sancim var diye doktora gittim kan testi yapildi beta 1699 cikti sizce dis gebelik olabilirmi
Canim benim bildiğim 1000e kadar yükseldiyse diş gebelik ihtimali çok düşük, kotu düşünme canm ya ne guzel adetin gecmismiydi ve ne agrin vardi

Adet duzensizligim var zaten tedavi goruyodum dun muayene oldum bisey goremedi adet sancisi gibi sancim var 1 haftadir. Belimde agriyodu

Merhaba arkadaşlarAdetimin 3.günü klomen kullandım ve 3 yumurtam oluştu,28 kasım yani tam 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Normalde 14. Gün gebelik oluştmamışsa regl olmam gerekiyordu,dün idrar tahlilinde negatif çıktı bugün kan tahlilimde Bhcg 108.3 çıktı.yorumlarda herkesin değerleri çok yüksek benim nasıl sizce?
Bu arada eğer klomen + çatlatma iğnesi yaptırmasaydım bu ayın 15inde regl olacaktım.

Ac
Acele ediyosun tabi ya on günlük daha idrar da cikmaz bekle hele.....

[QUOcam m"12345hirammmm, post: 38311509, member: 645060"]Arkadaslar ben araniza yeni katildim dun cok sancim var diye doktora gittim kan testi yapildi beta 1699 cikti sizce dis gebelik olabilirmi[/QUOTE]
Yok canim bin ve üzeri gebe oluyor .. Dis gebelik olsaydi değerin bu kadar olmazdi . doktorunla gorusseydin bi...

kızlar benimde son bat günüm 10 kasımdı çarşamba günü test yaptım ve silik çizgi çıktı perşembe günü ise kan testi yaptım beta-hcg 69 çıktı 48 saat sonra tekrar yaptım ve 174 çıktı sizce normal mi seyrediyor ayrıca dr da 3500 olunca gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…