Progesteron düşük olmasın diye veriliyor sanırım. Hcg sürekli yükselişte, inş. Sıkıntı olmaz, kaç gün aralıklarla yaptın kan testlerini?Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ilk betahcg 159 ikinci 248 üçüncü 430 bugun kanamam oldu beta hcg 610 çıktı ayni durumu yasayan varsa yardimci olabilirler mi progesteron verdi doktor istirahat et dedi iki gün sonra tekrar bakilacak dedi
Canım enteresan insanlar var yaMrb bugün kan testi yaptırdım değer 295 çıktı 2 gün gecikti adetim doktorun yorumu ise şu yumurtayla sperm karsilasmis :) net bişey diyemem dedi.ozeller nie böyle.
ben 13 değerle başladım..Canım enteresan insanlar var yahamilesin canım daha ne kadar olabilirki değerin 80 ile hamileliğe başlayan biliyorum ben
doktorlar beta hcg bin ve üzeri olunca gebe sayıyor.. değer yükselmeyince düşük ya da kimyasal gebelik oluyor ondan hemen heyecan yapma diye kesin ve emin konuşmak istememiş olabilir... artacak inş seninki ..Tes.ederim.inanin ne diyeceğimi bilemedm sınırden. Çok tes.ederim içim rahatladi.
Hamile degilsin. Beş ve üzeri cikmaliydi değerin...slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve beta-hcg sonucu 0.468 çıktı hamilemiyim anlayan varmı yardım edermisiniz
teşekkür ederim Rukiye hayırlısı Allahtan ümitlenmiştim ama ya nasipHamile degilsin. Beş ve üzeri cikmaliydi değerin...
GÜNAYDIN tatlımteşekkür ederim Rukiye hayırlısı Allahtan ümitlenmiştim ama ya nasip
düşük de olsa bi değer çıkar... hamile sayılman içinde değerin bin ve üzeri olması gerekiyor.. beş ve üzeri hamile sayılıyor ama değerin artması lazım...
cnm reglin kac gün geçmişti bebişin baya büyümüş bileMerhaba kızlar benim kan testi 6102.81 pozitif yazıyor değerlerden ikiz gebelik nasıl anlaşılır ikiz olma şansı var çünkü merak ediyorum 5 haftalik hamile olduğumu söyledi doktor ama kesecik şeklinde var dedi henüz iki hafta kalp atışları varmı diye bakacağız dedi olmama ihtimali oluyormu ki aklım karisti
Cnm
cnm reglin kac gün geçmişti bebişin baya büyümüş bile
tatlım beş ve üzeri hamile oluyorsun ama değerin gün gün artması lazım ..Beta dan anlayan arkadaslar fikir verirseniz mutlu olurumm..ilk tup bebek dememdi..dun transferin 7. Gunuydu 5. Gun embriyosuydu..beta hcg 3 cikti...dund3n beri aglama krizlerindeyim..00 i gorup rahatliyayim diye bugun yine yaptirdimm... simdide 6.57 cikmisss....bu ne simdii..
Ben artana denk gelmemistimm..belki burda sahit olan varmi diye sordum...cok tesekkurler...hayirlisi neyse o olsun insallahh...tatlım beş ve üzeri hamile oluyorsun ama değerin gün gün artması lazım ..
sen dikkat et kendine doktorun söylemiştir zaten 48 saat arayla kan tahlilini yenile diye bi kaç sefer değerin seyri kontrol edilecek...
emin konuşmamakla birlikte değerin 3 ten 6 olmuş artacak sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?