Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm ilk başta az yükselip sonradan artanlar varmış az önce okudum inş artmıştır degerib stresini anlayabiliyorum şu 1 haftadır uyku uyuyamadım doğru düzgün umarım ikimizinde saglıklı bebeği olur

Insallah Canim ya insallah seninki hayırlısıyla doğar da sağlıklı bir bebisin veya bebislerin olur :) ben umudumu kestim gibi Allah sana nasip etsin insallah

Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz adet günüm yarin kan testinde hcg degerim 786 kac haftalik oluyor

Teşekkür ederim rabbim tum isteyenlere versin inşallah sağlıklı bebisler baktim tam net bilgi alamadim teşekkür ederim canım

Canim keske bi kere daha yaptirsaydin..bazen dusuk cikiyor sonra 2 ye katliyorr..insallah adet olmassin..insallah bebegin saglikli ve seninledirr...bende ayni belirsizliklerle gidiyorum dr a...pazar yine test vericem..her dk wc gidiyorum adet olmusmuyum diye..

Aynı bende surekli lavabodayim of ya cok can sıkıcı bir durum Allah herkesin gönlüne gore versin Herşeyin hayirlisini nasip etsin insallah bir gun bizde bebeklerimizi alacağız kucağımıza zamanı gelmedi demekki diyerek kendimi teskin ediyorum... Insallah senin ki olur guzelim:)

ayni gun transfer olunan arkadasimin bugun 200 un ustundeydi...benim 15.. dusun artik..ben ilk deger 3 aldim.. 3 gundur de agliyorum cok agir geldi..cok sey denedim ama 6 yilin sonunda en buyuk umidimi kaybettim..cok agir geldi..pazar gunu kopar dananin kuyrugu..sende yaptir bence bi test..

bnm geçen ay 6.91 çktı snra 8.41 oldu sonra puffff snra da regly

Ay Canim ya Allah gönlüne gore verir insallah umarım guzel sonuclar elde edersin isteyen herkesin dileği kabul olsun...

arkadaslar sıze bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
bnm adet tarıhıme bırkac gun var ve bende cok uyku halı ve yorgunluk ve goguslerde sıskınlık var acb hamıle mıyım sızce aslında adet tarıhımı beklemem gerek idrar testı yaptım ama neg cıktı ama daha bırkac gun var

adete bağlı olablr çocukta istiosan psikolojkmen gebelk belrtileri yaşıo insan.yinede adetni bkle inş hamilesndr cnm

Kizlar yardim lutfen sat 18 kasim. Dort bes gundur uykumdan uyandiracak kadar cok bel agrim var. Dun idrar testi negatif cikti bugun kan testi 1.6 cikti. Artarmi yoksa negatif diyemi dusuneyim?

Kizlar yardim lutfen sat 18 kasim. Dort bes gundur uykumdan uyandiracak kadar cok bel agrim var. Dun idrar testi negatif cikti bugun kan testi 1.6 cikti. Artarmi yoksa negatif diyemi dusuneyim?
canım hamilelikten bahsedebilmek için değerin 5 ten yukarı olması lazım diye biliyorum ama yüreğini ferah tut biraz bekle

beklemenizde fayda var bende yaptım negatif çıkmıştı regli geçtikten bi gün sonra tekrar yaptığımda hamile olduğumu öğrendim

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…