cnm ilk başta az yükselip sonradan artanlar varmış az önce okudum inş artmıştır degerib stresini anlayabiliyorum şu 1 haftadır uyku uyuyamadım doğru düzgün umarım ikimizinde saglıklı bebeği olurHic sorma Canim ya 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor ilk gebelikte tam gecen sene bu zaman kimyasal düşük oldu bu ay yine hamile olduğumu ögrendim ama değerlerim cok düşük cikti yumurtlamadan 2 hafta sonra test yaptım ilk 25 2 gun sonra 34 cikti cok az Yükseldi yani doktor düşer dedi adet olmazsan gel dedi gittim söylediğin Değerler olmasaydı haftaya gel bebeğeonradaakalım derdim dedi ama düşecekmiş ama hala adet olmadım kafam cok karıştı acaba diyorum yoksa devam mı ediyor gebelik eğer yoksa da boş gebelik olursa diye korkuyorum yine adet olmazsam Salı gunu yine gideceğim iste boyle
Insallah Canim ya insallah seninki hayırlısıyla doğar da sağlıklı bir bebisin veya bebislerin olur :) ben umudumu kestim gibi Allah sana nasip etsin insallahcnm ilk başta az yükselip sonradan artanlar varmış az önce okudum inş artmıştır degerib stresini anlayabiliyorum şu 1 haftadır uyku uyuyamadım doğru düzgün umarım ikimizinde saglıklı bebeği olur
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz adet günüm yarin kan testinde hcg degerim 786 kac haftalik oluyor
Teşekkür ederim rabbim tum isteyenlere versin inşallah sağlıklı bebisler baktim tam net bilgi alamadim teşekkür ederim canım
Canim keske bi kere daha yaptirsaydin..bazen dusuk cikiyor sonra 2 ye katliyorr..insallah adet olmassin..insallah bebegin saglikli ve seninledirr...bende ayni belirsizliklerle gidiyorum dr a...pazar yine test vericem..her dk wc gidiyorum adet olmusmuyum diye..Hic sorma Canim ya 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor ilk gebelikte tam gecen sene bu zaman kimyasal düşük oldu bu ay yine hamile olduğumu ögrendim ama değerlerim cok düşük cikti yumurtlamadan 2 hafta sonra test yaptım ilk 25 2 gun sonra 34 cikti cok az Yükseldi yani doktor düşer dedi adet olmazsan gel dedi gittim söylediğin Değerler olmasaydı haftaya gel bebeğe bakalım derdim dedi ama düşecekmiş ama hala adet olmadım kafam cok karıştı acaba diyorum yoksa devam mı ediyor gebelik eğer yoksa da boş gebelik olursa diye korkuyorum yine adet olmazsam Salı gunu yine gideceğim iste boyle
Aynı bende surekli lavabodayimCanim keske bi kere daha yaptirsaydin..bazen dusuk cikiyor sonra 2 ye katliyorr..insallah adet olmassin..insallah bebegin saglikli ve seninledirr...bende ayni belirsizliklerle gidiyorum dr a...pazar yine test vericem..her dk wc gidiyorum adet olmusmuyum diye..
Aynı bende surekli lavabodayimof ya cok can sıkıcı bir durum Allah herkesin gönlüne gore versin Herşeyin hayirlisini nasip etsin insallah bir gun bizde bebeklerimizi alacağız kucağımıza zamanı gelmedi demekki diyerek kendimi teskin ediyorum... Insallah senin ki olur guzelim:)
bnm geçen ay 6.91 çktı snra 8.41 oldu sonra puffffSElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
Ay Canim ya Allah gönlüne gore verir insallah umarım guzel sonuclar elde edersin isteyen herkesin dileği kabul olsun...ayni gun transfer olunan arkadasimin bugun 200 un ustundeydi...benim 15.. dusun artik..ben ilk deger 3 aldim.. 3 gundur de agliyorum cok agir geldi..cok sey denedim ama 6 yilin sonunda en buyuk umidimi kaybettim..cok agir geldi..pazar gunu kopar dananin kuyrugu..sende yaptir bence bi test..
adete bağlı olablr çocukta istiosan psikolojkmen gebelk belrtileri yaşıo insan.yinede adetni bkle inş hamilesndr cnmarkadaslar sıze bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
bnm adet tarıhıme bırkac gun var ve bende cok uyku halı ve yorgunluk ve goguslerde sıskınlık var acb hamıle mıyım sızce aslında adet tarıhımı beklemem gerek idrar testı yaptım ama neg cıktı ama daha bırkac gun var
canım hamilelikten bahsedebilmek için değerin 5 ten yukarı olması lazım diye biliyorum ama yüreğini ferah tut biraz bekleKizlar yardim lutfen sat 18 kasim. Dort bes gundur uykumdan uyandiracak kadar cok bel agrim var. Dun idrar testi negatif cikti bugun kan testi 1.6 cikti. Artarmi yoksa negatif diyemi dusuneyim?
adete bağlı olablr çocukta istiosan psikolojkmen gebelk belrtileri yaşıo insan.yinede adetni bkle inş hamilesndr cnm
beklemenizde fayda var bende yaptım negatif çıkmıştı regli geçtikten bi gün sonra tekrar yaptığımda hamile olduğumu öğrendimarkadaslar sıze bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
bnm adet tarıhıme bırkac gun var ve bende cok uyku halı ve yorgunluk ve goguslerde sıskınlık var acb hamıle mıyım sızce aslında adet tarıhımı beklemem gerek idrar testı yaptım ama neg cıktı ama daha bırkac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?