Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben artana denk gelmemistimm..belki burda sahit olan varmi diye sordum...cok tesekkurler...hayirlisi neyse o olsun insallahh...
ben de 13 le başladım iki hafta önce de 2445 olmuştu...
biraz erken yaptırmışsın ondan değer düşüktür . iki duruma da kendini hazırla .

Cokk sagoll...rabbimm sizi korusunnn...

waw canım , Rabbim HAYIRLISI ise bebeğine kavuştursun seni.

seni taa geçen yılki forumdan hatırladım. ben medipolde tüp denememi yaptırıyordum sende aşılama yaptırıcaktın.
demek ilk tüp denemen oldu. o zamanlarda sen bana moral vermeye çalışmıştın. Forumda seni görünce eski dostuma bu zor gününde bir merhaba diyim derdine ortak oluyim istedim. Dua et canım şuan senin rahatlatıcak tek şey dua. Hakkında ne HAYIRLI ise Rabbim sana onu nasip etsin arkadaşım .

Dualarım senle.
sevgiyle kal.

Duygilandirdin benii..ustte alinti bildirisinde ismini gorunce hatirladimm..allah razi olsunn...tek dilegimiz o zaten bunca vakit sonra hayirlisi olan olsunn..vucudum yine bana oyun oynuyorr...

Asilama yaptirdim bende medipolde..simdide tup denedik medipoldeki dr umla..eurofertilde ama tutmadi..arada deger oldugu icin drumda bisi demedi cumaya test istedi...

Rabbim tum bekleyenlere sabir versin..vuslat versinn..

Sen nasilsinn...neler yaptin..gebelik oldumu sonrasinda..

Amin canim aminn.
benim ilk denemem olmadi.kismetimde yokmus dedim biraz dinlendim.
simdi ikinci denemedeyim bahcecide basladim.gecen ay opu oldu dondurduk.
kismetse ocakta transfer. Doktorlar tedaviler vesile iste vakti zamanini bekliyoruz umutla, sabirla..
bizim bebisler daha gelmeden neler öğretiyor lar bize baksana:)

Sormaa yaa hemde neler neler ogretiyorlarr ..hadi bakalim hayirlisi olsunn..benimkilerde dondurulmus embriyo...benim ilk denememdi ve sonuc cokk agir geldi...simdi ise napcami bilmiyorumm..dondurulmuslar var onu alip baska merkezemi gitsemm ayni merkezdemi yinde denesem...hicbisi bilmiyorumm..

Dua ediyorum allaha..dogruyu gostersin bana..

Canimm bu sefer bebegin sana simsıkı tutunsun insallah..guzel haberlerini bekliyorumm..

İnş canım teşekkür ederim. Evet ilk negatif çok ağır oluyor gerçekten. ben 3-4 ay psikiyatri desteği aldım. sonra tatile çıktık topladım kendimi . Ben iyi olmadan hiçbirşey iyi olmuyor çünki.

HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM..
K.İ.B

Reactions: WAW
Rukiyeeee....arkadasimm bugun 10. Gunum test yaptirdimm..15.37 cikmis simdide kafayi yicemm..sen ne zamandir bu topuktesin bole dusuk degerle baslayip hamile kalan varmi....

Rukiyeeee....arkadasimm bugun 10. Gunum test yaptirdimm..15.37 cikmis simdide kafayi yicemm..sen ne zamandir bu topuktesin bole dusuk degerle baslayip hamile kalan varmi....
ben ara ara takılıyorum ..
benim ilk değerim 13 tü tatlım iki hafta önce de 2445 olmuştu. değerin düşük olması yeni olması. giderek artacak inşallah...
sen dikkat et kendine . doktorlar emin konuşmuyor . değer düşük günün geçince kadın doğuma git demişti ama ben hem sevinip hem de öyle dedi diye üzülmüştüm.

Arkadaslar dün doktora gittim küçücük kese var dedi söylediğin Değerler olmasa haftaya gel bebeğe bakalım derdim dedi ama değerlerin cok düşük dedi...sizce bir umut var mı yoksa düşük olacak mı hala düşük olmadı me zaman olur bilmiyorum diken üstündeyim

3 gündü canım test yaptım bir önceki adetin 13 Kasım da olmuştu hemen hamile kalmışım heralde yada adetten önce kalmışım Kasım ayin da valla ilk defa oldu bide hemen oldu ondan bilemiyorum hiç bi araştırma yapmadım daha önce
Cnm
cnm reglin kac gün geçmişti bebişin baya büyümüş bile
once

doktora pazartesi gün gittim degerim 90 çıktıgında haftaya gel keseye bakalım dedi bugun de ben meraktan gittim tahlil yaptırdım çok düşüktü deger ben 350-400 arası bekliyordum 876 olmuş önce deger düşük diye meraktaydım şimdide yüksek diye doktorada haftaya gideceğim inşallah

Doktora gittin mı Canim
doktora pazartesi gün gittim degerim 90 çıktıgında haftaya gel keseye bakalım dedi bugun de ben meraktan gittim tahlil yaptırdım çok düşüktü deger ben 350-400 arası bekliyordum 876 olmuş önce deger düşük diye meraktaydım şimdide yüksek diye doktorada haftaya gideceğim inşallah

Bence bi sıkıntı olmaz cok bir fikrim yok ama yükselmesi iyi en azından gel keseye bakalim Demiş Benimki de ne zaman düşecek diye Bakıyoruz

niye cnm senin noldu ki?
Hic sorma Canim ya 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor ilk gebelikte tam gecen sene bu zaman kimyasal düşük oldu bu ay yine hamile olduğumu ögrendim ama değerlerim cok düşük cikti yumurtlamadan 2 hafta sonra test yaptım ilk 25 2 gun sonra 34 cikti cok az Yükseldi yani doktor düşer dedi adet olmazsan gel dedi gittim söylediğin Değerler olmasaydı haftaya gel bebeğe bakalım derdim dedi ama düşecekmiş ama hala adet olmadım kafam cok karıştı acaba diyorum yoksa devam mı ediyor gebelik eğer yoksa da boş gebelik olursa diye korkuyorum yine adet olmazsam Salı gunu yine gideceğim iste boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…