Canım 174 olduğunda adetten kaç gün geçmişti ?bende dün tekrar kan testi yaptım 174'den 692'ye çıktı artık cumaya kadar yaptırmıcam ve cmt dr gitmeyi düşünüyorum artık
üçgün geçmişti canımCanım 174 olduğunda adetten kaç gün geçmişti ?
Kızlar benim adet tarihim birgün geçti dün kan testi yaptırdım 214,30 çıktı sizce bu değere göre normal bir gebelik diyebilirmiyiz korkuyorum yaa
yüreğini ferah tut canım kesim kimyasal dedi mi doktor tekrar test istemiş ya ondan sordum nasıl çıktı değerlerin yeni test istemiş ya yaptırdın mıMerhaba arkadaslar kimyasal gebelik yasıyorum bugun doktora gittim rahim duvarım cok kalınlaşmış kanamam hala olmadı tekrardan test istedi benden onun sonucuna gore müdehale yapabilirim dedisanırım korkmaya başladım iyi seyler söylemedi bu sefer
Evet canım kesin kimyasal dedi biliyordum da zaten ama bi kadar gecikmesini bende anlamadım kist yoktu kistte oluşmuş hamilelikte olurmuşyüreğini ferah tut canım kesim kimyasal dedi mi doktor tekrar test istemiş ya ondan sordum nasıl çıktı değerlerin yeni test istemiş ya yaptırdın mı
çook geçmişş olsun canım korkmaEvet canım kesin kimyasal dedi biliyordum da zaten ama bi kadar gecikmesini bende anlamadım kist yoktu kistte oluşmuş hamilelikte olurmuşiyice hormonlar alt üst oldu ilk testim 22.58 iki gun sonra 33.9 bugun yine istedi yani yaklaşık 1 haftayı gecik daha sonucu almadım ama umarım düşmüştür yoksa müdahale edecekmiş :s
Insallah senin ki sağlıklı olur Canim :)çook geçmişş olsun canım korkma
kimyasal gebelikden sonra sağlıklı hamilelik yaşayanlar var,
ben hamile olduğumu dün öğrendim ama bhcg 133 bende korkuyorum bizimde günden güne artması gerekiyormuş bugün tekrar yaptırcam
bende ayın 16 sında gittim 31.21 çıktı 2 gün sonra 48.47 bende kimyasal sandım bi 2 gün sonra daha 109.2 çıktı şimdi yarın tekrar kontrol var test yaptırcam bakalım ne çıkacak Rabbim den hayırlısı çıktı mı sonucunEvet canım kesin kimyasal dedi biliyordum da zaten ama bi kadar gecikmesini bende anlamadım kist yoktu kistte oluşmuş hamilelikte olurmuşiyice hormonlar alt üst oldu ilk testim 22.58 iki gun sonra 33.9 bugun yine istedi yani yaklaşık 1 haftayı gecik daha sonucu almadım ama umarım düşmüştür yoksa müdahale edecekmiş :s
canım hayırlısı olur ins insanın aklı sürekli testlerde acaba arttı mı diyor bana kalırsa dün yaptırdıysan yarın yaptır 2 günde 2 katı diyorlar şimdi az çıkar moralin falan bozulmasın diye diyorum ama tabi sen bilirsinçook geçmişş olsun canım korkma
kimyasal gebelikden sonra sağlıklı hamilelik yaşayanlar var,
ben hamile olduğumu dün öğrendim ama bhcg 133 bende korkuyorum bizimde günden güne artması gerekiyormuş bugün tekrar yaptırcam
canım hayırlısı olur ins insanın aklı sürekli testlerde acaba arttı mı diyor bana kalırsa dün yaptırdıysan yarın yaptır 2 günde 2 katı diyorlar şimdi az çıkar moralin falan bozulmasın diye diyorum ama tabi sen bilirsin
Evet Canim aldım simdi 358 cikti ama düşük bu sonuc ve düşmedi gerekirken cikmis aradım doktorumu bekleyeceğiz dedi zaten ultrasonda birsey görünmedi Nur topu gibi miyom ve kistim var artıkbende ayın 16 sında gittim 31.21 çıktı 2 gün sonra 48.47 bende kimyasal sandım bi 2 gün sonra daha 109.2 çıktı şimdi yarın tekrar kontrol var test yaptırcam bakalım ne çıkacak Rabbim den hayırlısı çıktı mı sonucun
geçmişşş olsun canımEvet Canim aldım simdi 358 cikti ama düşük bu sonuc ve düşmedi gerekirken cikmis aradım doktorumu bekleyeceğiz dedi zaten ultrasonda birsey görünmedi Nur topu gibi miyom ve kistim var artıkeğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar gideceğim ve muhtemelen ilac verip sonlandiracaklar insallah kendiliğinden düşer de gerek kalmaz başka birşeye kanamam cok olursa bulantı kusma Tarzı seyler yaşarsam direk hastaneye gitmem gerekiyormus
Teşekkür ederim Canim benim Allah kimsenin basına vermesin insallah isteyen herkesin dualarını kabul edergeçmişşş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine o zaman umarım sana rahatsızlık vermeden sonlanır çok geçmiş olsunEvet Canim aldım simdi 358 cikti ama düşük bu sonuc ve düşmedi gerekirken cikmis aradım doktorumu bekleyeceğiz dedi zaten ultrasonda birsey görünmedi Nur topu gibi miyom ve kistim var artıkeğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar gideceğim ve muhtemelen ilac verip sonlandiracaklar insallah kendiliğinden düşer de gerek kalmaz başka birşeye kanamam cok olursa bulantı kusma Tarzı seyler yaşarsam direk hastaneye gitmem gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?