Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

20 dak. Önce belirince ikinci çizgi evet gebelik soz konusu adettinede varmis daha birde sabah idrariyla test yap daha netleşir Allah gönlüne göre versin inşallah gebelik vardir belirtiler icinde erken olabilir hayirli geceler

6+5 günlük hamİleyim ilk 1aralik da 73.74du ve bugün 65.923cikti normal mi bu çok merakdayim ben yoksa ikiz mi

Kızlar benim adet tarihim birgün geçti dün kan testi yaptırdım 214,30 çıktı sizce bu değere göre normal bir gebelik diyebilirmiyiz korkuyorum yaa

Kızlar benim adet tarihim birgün geçti dün kan testi yaptırdım 214,30 çıktı sizce bu değere göre normal bir gebelik diyebilirmiyiz korkuyorum yaa

Canım testi tekrarlarsan 2 gün sonra v çıkan değer ikiye katlanmışsa içinde hiç soru işareti kalmadan normal diye bilirsin :) şuanda da bir sorun görünmüyor ama tabi çift test yapmadan kesin bişey de demek doğru olmaz uzman değiliz sonuçta :)

Merhaba arkadaslar kimyasal gebelik yasıyorum bugun doktora gittim rahim duvarım cok kalınlaşmış kanamam hala olmadı tekrardan test istedi benden onun sonucuna gore müdehale yapabilirim dedi sanırım korkmaya başladım iyi seyler söylemedi bu sefer

yüreğini ferah tut canım kesim kimyasal dedi mi doktor tekrar test istemiş ya ondan sordum nasıl çıktı değerlerin yeni test istemiş ya yaptırdın mı

yüreğini ferah tut canım kesim kimyasal dedi mi doktor tekrar test istemiş ya ondan sordum nasıl çıktı değerlerin yeni test istemiş ya yaptırdın mı
Evet canım kesin kimyasal dedi biliyordum da zaten ama bi kadar gecikmesini bende anlamadım kist yoktu kistte oluşmuş hamilelikte olurmuş iyice hormonlar alt üst oldu ilk testim 22.58 iki gun sonra 33.9 bugun yine istedi yani yaklaşık 1 haftayı gecik daha sonucu almadım ama umarım düşmüştür yoksa müdahale edecekmiş :s

çook geçmişş olsun canım korkma
kimyasal gebelikden sonra sağlıklı hamilelik yaşayanlar var,
ben hamile olduğumu dün öğrendim ama bhcg 133 bende korkuyorum bizimde günden güne artması gerekiyormuş bugün tekrar yaptırcam

Insallah senin ki sağlıklı olur Canim :)
Benim ikinci kimyasal ve uzun sürdü hala kanamam yok ve 1 sene oldu tekrarlayan bir döngü oldu korkuyorum bir sene daha mı beklerim yine düşük olur mu diye cunku doktorum ikinciden sonra düşük olma olasılığı normal insanlara gore biraz daha fazla dedi ilk defa bu kadar olumsuz konuştu başka testler istenecekmiş kan pıhtılaşması var mı diye nedenlerini araştıracak ama bi ARada esiminde sperm testi vermesi gerekir mı acaba :s

bende ayın 16 sında gittim 31.21 çıktı 2 gün sonra 48.47 bende kimyasal sandım bi 2 gün sonra daha 109.2 çıktı şimdi yarın tekrar kontrol var test yaptırcam bakalım ne çıkacak Rabbim den hayırlısı çıktı mı sonucun

canım hayırlısı olur ins insanın aklı sürekli testlerde acaba arttı mı diyor bana kalırsa dün yaptırdıysan yarın yaptır 2 günde 2 katı diyorlar şimdi az çıkar moralin falan bozulmasın diye diyorum ama tabi sen bilirsin

evet canım biraz okudum yarın yaptırıcam bende nu aralar şehir dışına çıkmam gerekiyordu,
oyüzden arada kaldım sağolasın:)

Evet Canim aldım simdi 358 cikti ama düşük bu sonuc ve düşmedi gerekirken cikmis aradım doktorumu bekleyeceğiz dedi zaten ultrasonda birsey görünmedi Nur topu gibi miyom ve kistim var artık eğer kanamam olmazsa pazartesi tekrar gideceğim ve muhtemelen ilac verip sonlandiracaklar insallah kendiliğinden düşer de gerek kalmaz başka birşeye kanamam cok olursa bulantı kusma Tarzı seyler yaşarsam direk hastaneye gitmem gerekiyormus

geçmişşş olsun canım

mrb yardımcı olurmusunuz
adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 0.370 çıktı değerim bu ay prolaktinim düşmesi içinde ilaç kullandım 32 den 0.550 ye düştü ayrıca serophene kullanmıştım doktorum kanda gebelik başlamış dedi sizce durum nedir yardımcı olurmusunuz

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine o zaman umarım sana rahatsızlık vermeden sonlanır çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…