Kizlar 09.01.2015 degerim 217
13.01.2015 degerim 281 cikti degeri boyle dusuk olan var mi neden boyle oldu ne yapmam lazim bu degeri ne yukseltir morallerim sifirrt yardin istiyorum ne yapmayaliyim
Tamam canim dua edin bize yarin gidicez bakalim ins guzrl haberler ile gelirimBence hiç moralini bozma canım folik asit mutlaka kullan ve bol bol dinlen kendini üzüp sıkmabugün bi daha baktır çok merak ediyorsan bize de bilgi ver mutlaka
Ayyy tebrik ederim hemen hemen ayni tarihlerde denk gelicekler bizimkiler :) bende bugun gittim kucucuk daha haftaya bugun gorunucekmi acaba cagirdi ama bende nasil beklicem cok heyecanliyim :)Bu akşam doktora gittim kızlar minicik bir kese 7 mm çok sevinçliyimDoktor 10 gün sora gel kalp atışlarına bakalım dedi şimdi bu 10 gün nasıl geçicek onu düşünüyorum
A
Ayyy tebrik ederim hemen hemen ayni tarihlerde denk gelicekler bizimkiler :) bende bugun gittim kucucuk daha haftaya bugun gorunucekmi acaba cagirdi ama bende nasil beklicem cok heyecanliyim :)
Kizlar cok cnm sıkkın
Ayin 8 beta hcg degerim 4000 12 sinde 1789 14 yani bugun 2490 cikti.degerlerim cok yavas yükseliyor. Ve dahada keseyi goremedi doktor ama rahim duvarinda kalinlasma var dedi. Ama cuma gunu tekrar test istedi.degerleri yavas yukselip normal bi gebelik geciren varmi aranizda acaba.suan cok korkuyorum(
Canim iki katinda olmasi gerkiyomus benimki azar azar yukseliyo bide kahverengi akintim azda kanamam oldu igne ve ilac verdi kesildi simdilik umarim senin dedigin gibidirCanım sanırım ayın 8 inde 400 demek istedin değerlerin 2 günde 2 katına çıkmış bence gayet normal tabi doktor değilim artışların kötü değil sadece gebeliğin yeni tahminimce hiç kendini üzüp bebeğini strese sokma unutma ki stres bebeğin gelişiminde her zaman kötü rol oynar moralini yüksek tut ben gebelik kesemi değerim 5000lerdeyken gördüm üstelik kesesini değeri 7000 8000lerde görenler bile var seninki anlaşılan biraz nazlı hiç kendini üzme
canım öncelikle aramıza hos geldin umutsuz olmak yokkkk adet düzensizliğinden şikayetçiymişsin benım de senın gibi adetim cok düzensizdi daha sonra düzene girdi ay düzenli geldi ve çok sükür . ay hamile kaldım belki de senin o hamileymiş gibi hissettiğin bulgular boş değildir vucüt kendini hamileliğe hazırlıyordur sen çalışmalara devam et pes etmek yokk :)Merhaba ben siteye yeni üye oldum, öncelikle gönülden isteyen herkese Allah en yakın zamanda bebek nasip etşin inşallah... bu bebek konusu bazen cidden bilimi aşıyor, ne yaparsan yap olmayabiliyor, kısmet diyip bekliyorsun, kafayı yememek zor oluyor bazen :) çalışan herkese sabır dilerim
Ben eşimle 1 yıldır, henüz daha hiç gebelik yasamadım. son adet günümün üzerinden tam 50 gün geçti. Aslında düzensizler bayağı, yani geçen seneden bu seneye bazen 44 günde bir, bazen 29 günde bir, bazen 36 günde bir, vs... Ama son aylarda daha iyiydi, 30-31 günde bir falan oluyordu biraz düzene girdi diye sevinmiştim. Ovulasyon tarihini de hesaplamak zor oluyor boyle tabii. Geçen hafta jinekolog muayenesindeydim doktor bu ay korundun mu rahim zarın kalınlaşmış test yaptır dedi... ben de heycanlandım eve geldim predictor test cubugunu kullandım İkinci cizgi silik cıktı ama kutuda boyle olunca pozitiftir diyordu kafayı yiycektim sevincten (hamilelik testi cok yaptıgım için silik de olsa ikinci cizgi bir ilkti benim için) Hele kocam mutluluktan ölüyordu ertesi sabah kan testine gittik hemen, Sonuç 2, yani negatif. sinirlerim cok bozuldu. Şimdi adetim gelmedi daha. Ve yaklaşık bir aydır alt karın bölgemde sürekli batmalar, sancılar yaşıyorum (ondan inanmıştım zaten gebe olduguma) bazen her yerim ağrıyor, halsizlik de var. Adetim gelse 3. gün hormon testine gidecem ama gelmiyor. Korkuyorum ben de başka bişey cıkacak diye ama en kötüsü hala bile bile umutlanmaya calısıyorum kendimce belki cok erken hamilelikte gittim kan testine ama... bilmiyorum işte. Sizce baştan kan testine gitmeli miyim artmış mıdır diye?
Merhaba ben siteye yeni üye oldum, öncelikle gönülden isteyen herkese Allah en yakın zamanda bebek nasip etşin inşallah... bu bebek konusu bazen cidden bilimi aşıyor, ne yaparsan yap olmayabiliyor, kısmet diyip bekliyorsun, kafayı yememek zor oluyor bazen :) çalışan herkese sabır dilerim
Ben eşimle 1 yıldır, henüz daha hiç gebelik yasamadım. son adet günümün üzerinden tam 50 gün geçti. Aslında düzensizler bayağı, yani geçen seneden bu seneye bazen 44 günde bir, bazen 29 günde bir, bazen 36 günde bir, vs... Ama son aylarda daha iyiydi, 30-31 günde bir falan oluyordu biraz düzene girdi diye sevinmiştim. Ovulasyon tarihini de hesaplamak zor oluyor boyle tabii. Geçen hafta jinekolog muayenesindeydim doktor bu ay korundun mu rahim zarın kalınlaşmış test yaptır dedi... ben de heycanlandım eve geldim predictor test cubugunu kullandım İkinci cizgi silik cıktı ama kutuda boyle olunca pozitiftir diyordu kafayı yiycektim sevincten (hamilelik testi cok yaptıgım için silik de olsa ikinci cizgi bir ilkti benim için) Hele kocam mutluluktan ölüyordu ertesi sabah kan testine gittik hemen, Sonuç 2, yani negatif. sinirlerim cok bozuldu. Şimdi adetim gelmedi daha. Ve yaklaşık bir aydır alt karın bölgemde sürekli batmalar, sancılar yaşıyorum (ondan inanmıştım zaten gebe olduguma) bazen her yerim ağrıyor, halsizlik de var. Adetim gelse 3. gün hormon testine gidecem ama gelmiyor. Korkuyorum ben de başka bişey cıkacak diye ama en kötüsü hala bile bile umutlanmaya calısıyorum kendimce belki cok erken hamilelikte gittim kan testine ama... bilmiyorum işte. Sizce baştan kan testine gitmeli miyim artmış mıdır diye?
cnm cok sükür beta yüksemiş 529 olmuş :)Bence hiç moralini bozma canım folik asit mutlaka kullan ve bol bol dinlen kendini üzüp sıkmabugün bi daha baktır çok merak ediyorsan bize de bilgi ver mutlaka
cnm cok sükür beta yüksemiş 529 olmuş :)
09.01.2015 degerim 217
13.01.2015 degerim 281
15.01.2015 degerim 529
doktorum yükselişin olması iyiye işaret dedi inş. hep böyle olurr
20.01.2015 de tekrar kontrolüm var hadi hayırlısu
cok tşk ederim cnm güzel dileklerin için bana çok güzel moral verdim bir haftadır kullanıyorum folik asit devamm :)Çok sevimdim canım senin adına dediğim gibi kendini sakın üzmeDeğerlerin daha da güzel olucak inş 20 sinde kesenin haberlerini alıcaz folik asit e başladın mı bşlamadıysan eğer hemen al ve başla
arkadaşım benim de düzensiz adetim, ovulasyon testiyle bu ay hamile kaldım. ovulasyon testi kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.. gerçi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz :)Merhaba ben siteye yeni üye oldum, öncelikle gönülden isteyen herkese Allah en yakın zamanda bebek nasip etşin inşallah... bu bebek konusu bazen cidden bilimi aşıyor, ne yaparsan yap olmayabiliyor, kısmet diyip bekliyorsun, kafayı yememek zor oluyor bazen :) çalışan herkese sabır dilerim
Çook tebrik ederim seni canım teşekkür ederim yorumun için evet bu kez de hamilelik çıkmazsa ovulasyon testiyle devam edicem artık :)canım öncelikle aramıza hos geldin umutsuz olmak yokkkk adet düzensizliğinden şikayetçiymişsin benım de senın gibi adetim cok düzensizdi daha sonra düzene girdi ay düzenli geldi ve çok sükür . ay hamile kaldım belki de senin o hamileymiş gibi hissettiğin bulgular boş değildir vucüt kendini hamileliğe hazırlıyordur sen çalışmalara devam et pes etmek yokk :)
önelikle çook tebrik ederim canım cok merak etsem de de biraz daha bekle diyorum çünkü mantıken düşündüğümde benim adetin üzerinden 45 gün gectikten sonra yapmıştım, belki de hiç yumurtlamadım geçen ay, negatif kelimesi görmeye karşı fobi gelişti ya da bende galiba :)Güzelim hiç canını sıkma bnm reglime 4 gün varken test yaptım hiç bişe yok sinir oldum tabi reglim geciktiği gün tekrar yaptım çift çizgi iki gün sora kanda baktırdım hemen çıktı sende tekrar bi kanda baktır derim ben
tebrik ederim seniii de ya evet birkaç eczaneye girip sormuştum o testi yok sipariş etmeniz gerekir dediler haklısın ben bu düzensizliklerle hesaplayamıyorum bir de belirtiler psikolojik hissediliyor bir süre sonra her 2 günde bir ay bugun mu yumurtluyorum ben acaba diyorum:)arkadaşım benim de düzensiz adetim, ovulasyon testiyle bu ay hamile kaldım. ovulasyon testi kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.. gerçi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz :)
iyki beklemişim 51 günlük gecikme ve ağrı rekorlarıyla adetim teşrif etti az önceönelikle çook tebrik ederim canım cok merak etsem de de biraz daha bekle diyorum çünkü mantıken düşündüğümde benim adetin üzerinden 45 gün gectikten sonra yapmıştım, belki de hiç yumurtlamadım geçen ay, negatif kelimesi görmeye karşı fobi gelişti ya da bende galiba :)
kızlarrr umutsuz olmak yokiyki beklemişim 51 günlük gecikme ve ağrı rekorlarıyla adetim teşrif etti az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?