- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
hastaneden hastaneye değerler değişebiliyor. inşallah öyledir ve değerin yükselircanım dün 52,55 di şimdi bu çıktı. umudum kalmadı artık ama doktor belli olmaz dedi.
tebrikler . güzel artmış. sağlıklı bir hamilelikte değerin iki günde iki katına çıkması beklenir.Kızlar Beta hcg cuma günü 80 çıkmıştı bugün 204 çıktı bu Artış normal mi lütfen bişey söyleyin
Hayirla kucagina al insallah bebeginu canim hersey gonlunce olsun. Evet belirtiler ve degerler kisiye ozgu herkeste farklilik gosterebilir o yuzden cok kaptirmamak ve gunumuzun gecmesini beklemekde en iyisi bende bu ay ovu test kullandim bugumde sanirimvkoyu cizgiler cikti bakalim oglusa kardeş gelecekmimerhaba arkadaşlar, yumurtlama gününden 1 hafta sonra kan tahlili yaptırdığımı ve küçüktür 0,01 çıktığını yazmıştım.. yani yok denecek kadar az..
reglim 1 ocaktı ve 30 aralıkta kahve leke geldi, dedim regl oldum 2 gün önceden (alışığım çünkü 40 gün de sürüyo, daha az da yani düzensiz ve kahve leke olur regl öncesinde benm..)
neyse, o gün 2 kere geldi ve arkası kesildi. ertesi gün yani reglime 1 gün kala idrar testi yaptım: negatif.
dedim ümitlenmeyi bırak artık! ve beklemeye başladım adetimi, karnım ağryo, batmalar vs. bildiğin regl öncesi sancı çekiyorum. veeee, dün yani 5 ocakta artık dayanicam dedim ve yine test alım.. sonuç: pozitif!!!
çok ilginç bir süreçti arkadaşlar, bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde hiç belirti yaşamamışken bu sefer herşeyi yaşadım, heyecan yapıp erkenden kan testi bile yaptırdım..
siz siz olun her durumun kişiye özel olduğunu unutmayın.
döllenmenin ertesi gün bile kanda çıkar diyenler var, evet bazı kimselerde olabilir ama herkesin bünyesi farklı..
ben yaşadığım belirtileri yazayım, yardımcı olabilir belki bazılarına:
ilişkiden kısa süre sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladı
acayip fazla gazım oldu söylemesi ayıp, anormal denecek kadar..
yumurtalıklarda batmalar..
erkenden burnum hassaslaştı ki ben normalde fazla alamam koku, herkesten önce kokuları almaya başladım..
ve yeni yeni midem bulanıyo..
Rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu ve kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin bebişleri!
Saolasın cnm, inşallah senin de tutar.. Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin!Hayirla kucagina al insallah bebeginu canim hersey gonlunce olsun. Evet belirtiler ve degerler kisiye ozgu herkeste farklilik gosterebilir o yuzden cok kaptirmamak ve gunumuzun gecmesini beklemekde en iyisi bende bu ay ovu test kullandim bugumde sanirimvkoyu cizgiler cikti bakalim oglusa kardeş gelecekmi
oSaolasın cnm, inşallah senin de tutar.. Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin!
Benimde
10.01.2015 teki test sonucum 1694 ,
12.01.2015 teki sonucum da 4833 sizce artış nasıl ? Bugün randevum var umarım kese görünür dua edin kızlar
Kizlarr sizin ardiminiza ihtiyacim var biz dort gun once doktoro gittik gebelikten supheli doktor beta hcg kan testi yapti test sonucu 217.78 cikti 2haftalik gebesin dedi ve ultrosonda gozukmuyo cok kucuk oldugu icin simdi gittik gene ayni test yapildu281.85 cikti ama doktor normal kanimin simdi 500 lerde olmasi gerektiguni soyledi yaaaglamaktan mahfoldummm durum nedir basina boyle bisi gelen var mi
Benimde
10.01.2015 teki test sonucum 1694 ,
12.01.2015 teki sonucum da 4833 sizce artış nasıl ? Bugün randevum var umarım kese görünür dua edin kızlar
Kuzum dort gun ici de tekrar verdimtatlım kaç gün sora kan verdin tekrar bildiğim kadarıyla 48 saatte 2 katı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?