inş tekrarlamaz ve yakın zamanda hamıle kalırım canımmcanım çok geçmiş olsun bunada şükür allahım seni korumuş bu tekrarlayan bir olay değilmiş zaten diğeri inşallah sağlıkla gelir yakında alırsın güzel haberi tekrar seviniriz.hiç üzme canını.öpüyorum seni.
Üzülerek cevap veriyorum malesef canım gebelik yok bundan 1 yıl önce benimde 25 çıkmıştı ve aniden 0.100 düştü dilerim enyakin zamanda hamile kalırsınkızlar bişey soracağım
beta hcg değeri adet günü henüz gelmeden, artmayıp azalırsa, hamilelik kesin yoktur denebilirmi?
**sat: 16 aralık
***bat: 10-11 ocak
çarşamba günü beta hcg 3,85 çıkmıştı henüz adet olmadığım için ümitlenmiştim çünkü belirtilerim çok yoğundu
bugün 1,25 çıkmış...çok moralim bozuldu... şimdi kesin hamile değilmiyim ben ??
Amin rabimden dilerim Şubat ayında gebelik müjdesi verirsin ins tesekurlerbu konuda hiç bilgim yok tatlım artması iyi bişey diye biliyorum ama dışgebelik dedin..
inş hayırlısı olur hakkında çok zor ama sabret ...
psikolojini moralini yüksek tut,hsonunu sakin geçir kafanı dağıt azcık..farkında olmadan kendimizi çok yıpratıyoruz olcagı varsada bu ruh haliyle olmaz gibi geliyor....Allah gönlüne göre versin..
Üzülerek cevap veriyorum malesef canım gebelik yok bundan 1 yıl önce benimde 25 çıkmıştı ve aniden 0.100 düştü dilerim enyakin zamanda hamile kalırsın
Amin rabimden dilerim Şubat ayında gebelik müjdesi verirsin ins tesekurler
Ben uzun zamandır romatizma ilacı kullanıyorum ve ilacı bırakınca bile 3 ay korunmam gerekliydi ben ilaci bıraktım 3 ay geçti korunmayi bıraktık ve o ay hamile kaldım eylül ayında ama sonuç kimyasal gebelik doktora gittim ekimde normal adet gör dedi kasım aralık gebelik olmadı bu ay sanki ümidim vardı rabbim kısmet etmemişÜzülmr canım vardır rabbimin bi bildiği.tam xamanında mutlaka gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum.herhengi bişey uapmışmıydın bu ay yada yumurtlama günlerini tespit edip ona göre mi ilişkş oldu?kaç aydır deniyorsunuz.
seni endişelendirmek istemem ama bu artış normal değil.inşallah dış gebelik falan değildir.kimyasal gebelik daha kolay ona göre.ben ikisini de yaşadım.yine de bi umut bi dr.la görüş benceMerhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum. Benim adetim 9 gün gecikti. 7sinde test yaptırdım hcg 327 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 428 çıktı. Geçen yıl bir kimyasal gebelik yaşamıştım. Acaba yine öyle midir? Ya da değerlerim yavaş yükseliyor olabilir mi
seni endişelendirmek istemem ama bu artış normal değil.inşallah dış gebelik falan değildir.kimyasal gebelik daha kolay ona göre.ben ikisini de yaşadım.yine de bi umut bi dr.la görüş bence
Canim hauirli olsun,masallah cok.guzel.bir.artis.olmus hemde bir gun arayla..normalde iki.gunde.bir.iki katina cikarsa saglikli bir gebelikten soz edilir ..sizinki birgunde bile cok guzel artmis..doktor neye gore dis gebelik dedi anlamiyorum!!hic endise etme cok guzel olacak hersey.keyfini cikar...darisi basimaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben çok kötüyüm adetim 5 gun gecti dün kan testi yaptırdım 165.7 çıktı doktorun yanına çıktım kese vs görmedi disgebelik dedi pazartesi birdaha gel dedi ben bugun gene dayanamayıp kan testi yaptım 375.7 çıktı şimdi ben hamilemiyim neyim piskolojim Alak bullak şimdiden tsk ederim
Amin amin inşallah rabim en yakın zamanda sizede nasip etsin inşallah içimi rahatladı valla pazartesi kontrole gitcem inş güzel olcakCanim hauirli olsun,masallah cok.guzel.bir.artis.olmus hemde bir gun arayla..normalde iki.gunde.bir.iki katina cikarsa saglikli bir gebelikten soz edilir ..sizinki birgunde bile cok guzel artmis..doktor neye gore dis gebelik dedi anlamiyorum!!hic endise etme cok guzel olacak hersey.keyfini cikar...darisi basima
ne guzel ya hayırlı olsun tekrardan canım.ben de ikiz çok sevıyorum.ama benımkıne tek ddedı doktor.gercı erken bakılmış oldu adetten 6 gun sonra baktı zaten nokta kadardıcanm adetten ıkı hafta sonra qorundu bnm kı ve degerım ole fazla degıldı ıste 1000 den buyık cıktı bn beklemıodum ole ıkız deger dusuktu ama kalbımden gecıodu allahom herkzn gnlunu gore versın ındallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?