Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bu arada hormon testi yaptırdım hicbi sorun yoktu . Bendeki belirtide alt karında şişlik var hiç sevmem normalde ama yemek yedikten sonra tatlı yiyorum kac gundur deli gibi normalde kucuktur ama goguslerimde buyudu biraz damarları gozkuyo ve acıyo aslına bakarsan ve sureklı kasıklarımda sızlama var yorgun ve huzursuz hissedyrm agzımın tadı yok sürekli kuruyup duruyo ve tabiki sureklı wc ye gidiym ve elimi karnıma koyunca hissedyrm sanki yada kendimi kandıryrm

Ovulasyon tarihini yazarmisin peki bida

Canım dr 10 ynda buyuyo yunurtan ded 15 yunurtlama olmus dedi bende 10 12 14 kendimce değerlendirdim :)

Canım dr 10 ynda buyuyo yunurtan ded 15 yunurtlama olmus dedi bende 10 12 14 kendimce değerlendirdim :)
Canim eğer 28 günde bir hasta olursan aralık 30 da adet görmüş olman lazım bida ki adeti de 29 ocakta olmasi gerekiyo buna göre 1 hafta kalmış adeti ne eğer hamile isen 3 hafta 3 günlük hamile sin :) inşallah kısaca cumartesi kanda çıkması lazım

Yaaa inşallah umarım öledi :) 28 günde bir olmuyorum ama ne hikmetse hayatta 30 unu gecmıyo bazen 25 27 30 gibi genellikle cok mutlu oldum umarım öleyimdir :))))

canım bi sorum olacak benim de birkaç gündür lekelenme şeklinde kanamam oldu. adetime bugün tam 1 hafta var. doktora gittim acaba dedim yerleşme kanaması mı kist falan mı. doktor yumurtan çatlamış solda dedim rahimde hareketlenme görüyorum rahim duvarın kalınlaşmış dedi neden olur dedim adetine yakın olduğu için de olabilir dedi. test istedi ama negatif çıktı. adetin gecikirse tekrar gel dedi sende gebelik olsaydı az da olsa kanda çıkar mıydı yoksa test için erken mi

Yaaa inşallah umarım öledi :) 28 günde bir olmuyorum ama ne hikmetse hayatta 30 unu gecmıyo bazen 25 27 30 gibi genellikle cok mutlu oldum umarım öleyimdir :))))
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyor olacağım inşallah belirtilerin de benziyor umut vermek istemem sakin yanlış anlama inşallah hersey gönlünce olur cumartesi cümle haberler verirsin cumartesi tahminen adeti ne 5 gün kalmış oluyor :) dayanır dersen adet günü bekle kib görüşmek dileğiyle kib

Rahim duvarının kalınlasmasi gebelik durumunda ve adet olmaya yakın olur adeti ne daha 1 hafta var gecdolenme söz konusu olabilir eğer gebelik söz konusu ise 1 haftaya kanda çıkacaktır bu aralar ani hareketlerden kaçının kendinize dikkat edin ve hamilelik isteyen her kez folik asit kullanmaya başlamasından fayda var

Çok teşekk
Çok teşekkür ederim saol canım unarım ikimiz içinde güzel olur :) byee

Merhaba arkadaşlar bugun adetime 4 gun kala kan testi yaptirdim 36.2 çikti dr gebelik var ama adetinin gecikmesini beklicez dedi yorumlarinizi bekliyorum

teşekkür ederim cevabın için. folik asit kullanıyorum. aslında umutlanmak da istemiyorum sürpriz olsun istiyorum ama insan işte merak ediyor. yumurtlama haftasını değerlendirdiğimi düşünüyorum.ama bu kanamadan dolayı adetime kadar bişey yapmayı düşünmüyorum açıkcası. bide sol kasığımda bi batma hissediyorum devamlı bugün. acaba ultrasonda bakıldı diye mi.

Valla canım ultrason dan bakıldı die bacakta batma olmaz ben adetim gecikince böcek ısırığı gbi çekilme hissediyorum dedim ya hayırlısı olur inşallah dilerim güzel haberler alirsin

Valla canım ultrason dan bakıldı die bacakta batma olmaz ben adetim gecikince böcek ısırığı gbi çekilme hissediyorum dedim ya hayırlısı olur inşallah dilerim güzel haberler alirsin
inşallah canım. hayırlısı bekleyeceğim ve göreceğim. sanki göbeğim düşmüş gibi sol kasığım ağrıyor. bide çok açık kahverengi akıntım var.bugün sabah midem bulandı ve çooook uykum geliyor ya...ama bu belirtiler için erken olduğunu biliyorum acaba psikolojik mi

Merhaba arkadaşlar;

Bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Regl olacağım günden bir gün önce kahverengi lekeler geldi,tüm belirtileri gösterdim regl oluyorum sandım ama değilmişReglim gecikince 2. gün ve 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonrasında hala bir gelişme olmayınca kan verdim. Beta Hcg değerim 0,23 çıktı. Şuan yaklaşık 2 hafta gecikti. Göğüslerim hassaslaşti ve ara ara kahverengi lekeler geliyor. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Eşimle korunmayı bırakmıştık artık istiyorduk ama üç testte de negatifle karşılaşınca değilim herhalde diyorum. Hamile kalan, benzer belirtileri gösteren arkadaşlar lütfen yorumlayınmiyim?

Mide bulantısı vs psikolojik gibi geliyo tabi uzman değilim lakin genel bir inanç var bizim bilge kadınlarda mide bulantısı bebeğin kalbi atmaya başlayınca başlarmış hayırlısı olsun ins

kızlar merhabalar.. bir şey sormak istiyorum size. ocağın 1inde klomen içmeye başladım. 5gün boyunce 3doz içtim. ocağın 12sinde iğnesini oldum. 21 ocakta kan tahlili yaptırdım 14,3 çıktı. 2gün sonra yani bugün başka bir klinikte tekrar test yaptırdım 4,37 çıktığını söylediler. sizce hamile miyim?

farklı yerlerde yaptırdığın için değerlerde farklı çıkmış keşke aynı yerde yaptırsaydın değer 5 ten yukarıysa gebelik var diye biliyorum inşallah hamişsindir

inşallah cuma günü tahlilimi ilk yaptırdığım yerde tekrarlamayı düşünüyorum. bir de araştırdım biraz değer neden düşüyor diye. kimyasal gebelik olabilir mi diye düşündüm

inşallah cuma günü tahlilimi ilk yaptırdığım yerde tekrarlamayı düşünüyorum. bir de araştırdım biraz değer neden düşüyor diye. kimyasal gebelik olabilir mi diye düşündüm
Kimyasal gebelik olsa adet olursun canım ben 17 eylülde kanda beta 17.86 gördüm 19unda adet oldum tekrar kan verdim 6.84e düşmüş adetle atılıyormus sağlıksız dollenme sonucu oluyormus kimyasal gebelik aynı klinikte yaptir sen tahlili umutsuzluğa kapilma ben devlet hastanesinde beta 0.1 özel hastanede 1.20 olarak sonuç alıyorum makineler farklı olduğu için belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…