Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba sormak istediğim doktor kontrolündeki başlıyorsunuz klomene sonrada catlatma ignesine yani normalde iki günde bir ultrasyonla bakıyorlar ya

Kizlar benim kan sonucum 20.2 cikti.sizce cok dusuk bi degermi bu.ne sevinebiliyorum ne de uzulebiliyorum

Canım yani gec döllenme sebebiyle ole cıkmıs olabılır cok forum okudumbu konuyla ilgili ve hamile olman lazım :) bence sen genede bugun bi dra git inşallah hamilesindir can:)

Canım yani gec döllenme sebebiyle ole cıkmıs olabılır cok forum okudumbu konuyla ilgili ve hamile olman lazım :) bence sen genede bugun bi dra git inşallah hamilesindir can:)
Canim galiba benim degerim artmiyo cunku pazar gunu yaptigim idrar testiyle bugunku ayni.hatta bugunku birazcik daha silik gibime geldi

Canim galiba benim degerim artmiyo cunku pazar gunu yaptigim idrar testiyle bugunku ayni.hatta bugunku birazcik daha silik gibime geldi

İDRAR TESTİYLE BELLİ OLMAZ Kİ CNM O KAN TAHLİLİ YAPTIRMAN GEREKİR 2 GÜN SORA TEKRARLAYIP DEĞERİN YÜKSELMİŞ Mİ DİE BAKMAN GEREKİYOR.

Selam arkadaşlar benimde size bir sorum olucak :) sat tarihim 21 aralıktı 22 ocakta gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bende dayanamadım kan tahlili yaptırdım bhcg 29.38 çıktı iki gün sora tekrarlamam gerektiğini söylediler o zamanda 89.22 çıktı sizce normalmi ovulasyon tarihimide ovulasyon testiyle tespit ettim 15. Gündü bu hafta sonu ultrasona gidicem çok stresliyimmmm

Canım hamilelik isteyen biri folik asit i günde kaç kere almalı? Doktorum günde 1 kere kullan dedi ancak günde 3 defa alınması gerektiğini duydum.

günaydın bayanlar ben de dün test yaptırdum bteahcg sonucum 358 son adet tarihim 30 aralık normal mi sizce :/
sonuca bakan dr haftaya tekrar bakalım herşey olabilir dış gebelik de olabilir dedi. moralimi bozdu ilk gebeliğim düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım.

bana gayet normal geldi değer, hayırlı olsun, sanırım 1-2 günlük bir gecikme olunca yapılmış test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…