Merhaba sormak istediğim doktor kontrolündeki başlıyorsunuz klomene sonrada catlatma ignesine yani normalde iki günde bir ultrasyonla bakıyorlar yakızlar merhabalar.. bir şey sormak istiyorum size. ocağın 1inde klomen içmeye başladım. 5gün boyunce 3doz içtim. ocağın 12sinde iğnesini oldum. 21 ocakta kan tahlili yaptırdım 14,3 çıktı. 2gün sonra yani bugün başka bir klinikte tekrar test yaptırdım 4,37 çıktığını söylediler. sizce hamile miyim?
Pazar gunu olmam gerekiyodu canim ve o gun yaptirdim kan tahliliCanım hastalıgına kac gun var ki ?
Canim galiba benim degerim artmiyo cunku pazar gunu yaptigim idrar testiyle bugunku ayni.hatta bugunku birazcik daha silik gibime geldiCanım yani gec döllenme sebebiyle ole cıkmıs olabılır cok forum okudumbu konuyla ilgili ve hamile olman lazım :) bence sen genede bugun bi dra git inşallah hamilesindir can:)
Canim galiba benim degerim artmiyo cunku pazar gunu yaptigim idrar testiyle bugunku ayni.hatta bugunku birazcik daha silik gibime geldi
Canım bu kaçıncı gün sonucunKizlar benim kan sonucum 20.2 cikti.sizce cok dusuk bi degermi bu.ne sevinebiliyorum ne de uzulebiliyorum
beklenen adet gunum canim yani 29.gun sonucumCanım bu kaçıncı gün sonucun
Canım bencedeidrrla olmaz dra githayırlısı olsunCanim galiba benim degerim artmiyo cunku pazar gunu yaptigim idrar testiyle bugunku ayni.hatta bugunku birazcik daha silik gibime geldi
Canım hamilelik isteyen biri folik asit i günde kaç kere almalı? Doktorum günde 1 kere kullan dedi ancak günde 3 defa alınması gerektiğini duydum.Rahim duvarının kalınlasmasi gebelik durumunda ve adet olmaya yakın olur adeti ne daha 1 hafta var gecdolenme söz konusu olabilir eğer gebelik söz konusu ise 1 haftaya kanda çıkacaktır bu aralar ani hareketlerden kaçının kendinize dikkat edin ve hamilelik isteyen her kez folik asit kullanmaya başlamasından fayda var
Besıncı hafta falan canm bhcg degerın yaklasık 2000 oldugunda gorunuyorHanımlar keseyi hangi haftada görebilirZ ?
Teşekkür ederim cnm :)Besıncı hafta falan canm bhcg degerın yaklasık 2000 oldugunda gorunuyor
günaydın bayanlar ben de dün test yaptırdum bteahcg sonucum 358 son adet tarihim 30 aralık normal mi sizce :/
sonuca bakan dr haftaya tekrar bakalım herşey olabilir dış gebelik de olabilir dedi. moralimi bozdu ilk gebeliğim düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım.
teşekkür ederim. aksine 2 gün erken öğrendim test yaparak :)bana gayet normal geldi değer, hayırlı olsun, sanırım 1-2 günlük bir gecikme olunca yapılmış test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?