- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
Değerin güzel canım haftaya kadar keseyi de görebilir doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsın. .günaydın bayanlar ben de dün test yaptırdum bteahcg sonucum 358 son adet tarihim 30 aralık normal mi sizce :/
sonuca bakan dr haftaya tekrar bakalım herşey olabilir dış gebelik de olabilir dedi. moralimi bozdu ilk gebeliğim düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım.
Değerin güzel canım haftaya kadar keseyi de görebilir doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsın. .
Selam benimde sat tarihim 27 aralıktı cumartsi bhcg 89.30 çıktı dr normal dedi bu hsonu kontrole gidicem umarım herşey normaldirgünaydın bayanlar ben de dün test yaptırdum bteahcg sonucum 358 son adet tarihim 30 aralık normal mi sizce :/
sonuca bakan dr haftaya tekrar bakalım herşey olabilir dış gebelik de olabilir dedi. moralimi bozdu ilk gebeliğim düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım.
Selam canım sanırım gebelik tarihlerimiz yok yakın internetten hesapladım 4 hafta 3 günlük çıkıyor sen keseyi gördünmü bu hafta sonu dr gidicem çok heycanlıyımDeğerin güzel canım haftaya kadar keseyi de görebilir doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsın. .
Selam canım sanırım gebelik tarihlerimiz yok yakın internetten hesapladım 4 hafta 3 günlük çıkıyor sen keseyi gördünmü bu hafta sonu dr gidicem çok heycanlıyım
Selam benimde sat tarihim 27 aralıktı cumartsi bhcg 89.30 çıktı dr normal dedi bu hsonu kontrole gidicem umarım herşey normaldir
Bugün testi yeniledim değerim 54.14 olmuş çok şükür ama sanırım hala erken kese için. Bat 31 ocak diye hesaplaDım cnm geçen ay geç kalmıştı diye. Oyüzden tam bat günümde gitmeyi düşünüyorum doktora. Zaten iki gün önce gttigim doktor da böyle söyledi .regl gelsin hatta 1 gün geçsin bari dedi.. benm suan tam 4 hafta yani 28 günlük görünürde canimSelam canım sanırım gebelik tarihlerimiz yok yakın internetten hesapladım 4 hafta 3 günlük çıkıyor sen keseyi gördünmü bu hafta sonu dr gidicem çok heycanlıyım
oo seninki binlerde maşallah hamilesin:) adetin kaç gün geçti senin?Bu testi yaptırdım ama doktor randevuma 3 saat daha var anlayan biri sonucu yorumlayabilir mi ?
29 aralık demek istedin herhalde :) benim de 3 ocak 290 çıktı bugün henüz doktora gitmedim. Kese görüntüye ne mutlu sana hayırlı olsun :)kızlar bugün testimi ilk yaptırdığım yerde tekrar yaptırdım. Beta hcg 291 çıktıdoktor karından ultrason ile de bakmış ve kese görünüyor demişti testi yapmaya yollamadan önce. Sonuca bakınca hamilesin ama 15 gun sonra tekrar gel ultrasonla bakalım dedi. Sizce her şey normal mi? Sat 29 ocakti.
ayy ne güzel bebiş haberleri alıyoruz Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizeÇarşamba adet günümdü 1.96 ile moralim çökmüş. Bu da bu sabah ki testim inşallah böyle gider hepppp
bilmiyorum ki ben de.. doktor şüpheli bi kese var dedi,ondan sonra tahlile yolladi..Cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin 290 kese gorunuyomiki ben 1000 geçmesi lazım diye biliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?