Inşallah canımHic belli olmaz rabbim ol derse olur yukselebilir cnm.. umarim hepimiz iyi haberleri hayirlisiyla aliriz:)
Bence hersey yolunda iki katina cikmis icini ferah tut canim iki katina cikmali diye duydum bende seninkide oyle bence rahat ol icini ferah tut :)Arkadaşlar benim bat a 1 gün kaldı bugün b hcg 116 çıktı. Nasıl sizce? 28 inde 54.14 ckmisti. Korktum biraz daha fazla yukselmelimiydi acaba?
iki gün sonraki değermi 116 çıktı eğer öyleyse değerin gayet normal Allah tamamına erdirsinArkadaşlar benim bat a 1 gün kaldı bugün b hcg 116 çıktı. Nasıl sizce? 28 inde 54.14 ckmisti. Korktum biraz daha fazla yukselmelimiydi acaba?
şu an gebelik var görünüyor kan sonucuna göre iki gün sonra tekrar ver iki katı olursa gebelik güzel devam ediyor demektir
Misafirlige gittik yapamadim :/ donuste nobetci eczaneden test aldim sabah yapicam :)testi yaptınmı cnm merak ettim çift çizgi çıkmıştır kesin
testi yaptınmı cnm merak ettim çift çizgi çıkmıştır kesin
Masallah canim cok sukur :)Canlar bugün ki kan sonucum da 75,76.
İki gün önce 19 du.yani değil iki katı nerdeyse dört katına çıkmış çok şükür. Şu An da adetime hala 4 gün var. Adet günümde dr kan testi yaptıracağım ve ardından doktor à. Çünkü üç ay önce bir düşük yaşadım. Rabbim hepimizin yardimcisı olsun :)
ayy hamile görünüyorsun, kan testi yaptır bakalım.yediğine içtiğine kendine dikkat et bnce.rabbim tekrardan yaşatmasın kimyasal gebeliğibendede aynı belirtiler var ve bende bir kimyasal birde düşük yaşadım şu an bat 4 şubat dayanamayıp test yaptım veeee silik çizgi çıktı inşallah sendede vardır
acımasız şaka gibi bir şeyBu kimyasal gebelik niye oluyo ya hic bi cevap bulamadim sitelerden
acımasız şaka gibi bir şeydöllenme oluyormuş ama rahim içine yerleşemeden adet kanaması ile birlikte düşüyormuş canım. çoğu kadın yaşarmış ama adetim 10 gün falan gecikti sanarmış. ancak tahlillerde bilinebiliyor bu. bazı doktorlar da sağlıklı olsa tutunurdu üzülmeyin diyor.
allahtan umut kesilmez ben de aralıkta yaşadım.1 ay korunduk bakalım rabbim ne zmn nasip etcek bakalm. korkum tekrarlaması.. ilk gebeliğim öyleydi işte ikincisi sorunlu olmaz inşallah..Aynen ya bende haziranda yasadim adet olmam gereken gunde hamilesin denildi beta zaten azcik artiyodu 5gun sonra basladi kanama.. aynen doktorlar hep sagliksizms diyolar ama asil sebep bumu yani 1, 5 senedir demekki hic yumurtam dollenmedi dollenincede sagliksiz
hakkında hayırlısı olsun, allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah cnm hepimize.Kızlar bu sabah idrar testi yaptım kocaman bi tek çizgi
allahtan umut kesilmez ben de aralıkta yaşadım.1 ay korunduk bakalım rabbim ne zmn nasip etcek bakalm. korkum tekrarlaması.. ilk gebeliğim öyleydi işte ikincisi sorunlu olmaz inşallah..
30 ocakta adetıne kaç gün vardı ? çok güzel katlamış benceCanlar
Çok sancım oluyor. Adet sancısı gibi ama bazen kıvrandıtıyor. Az önce yine hastane de idik.şimdi şöyle
30 ocak: bhcg 19
1 Şubat:bhcg 76
2 Şubat (36 saat sonra) :bhcg 147
Değerler normal di mi. Cumartesi ne kadar 500 ü geçer vajinal ultrason da görünür diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?