Sagol canimm insallah seninde vardir umut iste sonucu gördüğümde elim ayagım tutmadı hamileyim sandim ama sanirim beklemem lazim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahB
Benimkine bakarsan gayet iyi durumda :) Hamilelik olabilir bence inşallah.
Yok diyemem işte arkadaşımın adetten önce 0.35 çıktı ama 2 gün sonra arttı canım sen Dr gidip tekrar test yaptır eğer yükselme varsa hamişsin :)Hamilelik yoksa direk 0 mı çıkıyor yani bu 0.100 çok düşük ama yükselme olasılığı var mı acaba. Hiç ağrım yok ilk defa bu kadar gecikti. Normalde hiç şaşmazdı 24. gün tak hasta olurdum. Bi geçen ay 20. gün oldum ilk defa bu ayda 28. gün oldu tırt yok :)
0 çıkmıyor da 5 altındaki değer gebelik yok olarak değerlendiriyor doktorlar. bebiş istiyorsan allah nasip etsin inşallah.. :)Hamilelik yoksa direk 0 mı çıkıyor yani bu 0.100 çok düşük ama yükselme olasılığı var mı acaba. Hiç ağrım yok ilk defa bu kadar gecikti. Normalde hiç şaşmazdı 24. gün tak hasta olurdum. Bi geçen ay 20. gün oldum ilk defa bu ayda 28. gün oldu tırt yok :)
Kızlar yarın adet günüm ama gebelik testim olmadıgı için ovulasyon testi yaptım bende sonuç bu
Kızlar merhaba
Yeni katıldım aranıza ama yıllardır okurum 25 Ocak'ta çatlatma iğnemi oldum 26 ocaktada aşılamam yapıldı 2 Şubat'ta progesteron 10,15 hcg 6,68 çıktı iğnenin etkisimi hamilemizin çıldırcam bir fikri olan varmı[/QUO hoşgeldin canım kaç gün oldu iğneni yaptıralı
Veeee bugün hastalandım0 çıkmıyor da 5 altındaki değer gebelik yok olarak değerlendiriyor doktorlar. bebiş istiyorsan allah nasip etsin inşallah.. :)
O zaman sıra bende bende yarın olurum kesinben de hasta oldum.. hayırlısı
bence var gibi görünüyo canım inşallah hamilesindir cuma günü haber verirsin artıkbizedeİğneyle birlikte 9.gün yazdığım değerler şu an 11. Gündeyim cuma tekrar kontrolum var
gebelik var görünüyor çok sevindim gözün aydın benimde böyle silikti bugün kan verdim 321 çıktı şükürler olsun Allah İsteyen herkese versinKızlar sabah ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu
Kızlar sabah ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu
İnşallah ya vermez olurmuyum ben hamileleri okuyup kendime moral veriyorum hepbence var gibi görünüyo canım inşallah hamilesindir cuma günü haber verirsin artıkbizede
Tebrikler darısı başımıza:)gebelik var görünüyor çok sevindim gözün aydın benimde böyle silikti bugün kan verdim 321 çıktı şükürler olsun Allah İsteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?