Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

B

Benimkine bakarsan gayet iyi durumda :) Hamilelik olabilir bence inşallah.
Sagol canimm insallah seninde vardir umut iste sonucu gördüğümde elim ayagım tutmadı hamileyim sandim ama sanirim beklemem lazim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yok diyemem işte arkadaşımın adetten önce 0.35 çıktı ama 2 gün sonra arttı canım sen Dr gidip tekrar test yaptır eğer yükselme varsa hamişsin :)

0 çıkmıyor da 5 altındaki değer gebelik yok olarak değerlendiriyor doktorlar. bebiş istiyorsan allah nasip etsin inşallah.. :)

ben de adetim geçeli 2 gün oldu.2 gündür kahve akıntım var. fikri olan var mı acaba.. 2ay önce yaşadıgım kimyasal gebelikte de böyle olmuştu.. adet olcakmışım gbi ağrı var ama iki gündür kahve akıntı bi iki damla kırmızı kan dışında bişi yok..

Kızlar yarın adet günüm ama gebelik testim olmadıgı için ovulasyon testi yaptım bende sonuç bu

Eklentiler

• 20150204_113548.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar merhaba
Yeni katıldım aranıza ama yıllardır okurum 25 Ocak'ta çatlatma iğnemi oldum 26 ocaktada aşılamam yapıldı 2 Şubat'ta progesteron 10,15 hcg 6,68 çıktı iğnenin etkisimi hamilemizin çıldırcam bir fikri olan varmı

Kızlar sabah ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu

Eklentiler

• 20150204_165203.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar sabah ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuç bu
gebelik var görünüyor çok sevindim gözün aydın benimde böyle silikti bugün kan verdim 321 çıktı şükürler olsun Allah İsteyen herkese versin

benim adetim 14 gün gecikti 7. günü kan testi yaptim negatif çıktı hala adet olmadim acaba yinede hamile olabilir miyim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…