- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
6 gün vardı. 4-5 Şubat ta olmam gerek.hala bat tarihim gelmedi yani30 ocakta adetıne kaç gün vardı ? çok güzel katlamış bence
Canlar
Çok sancım oluyor. Adet sancısı gibi ama bazen kıvrandıtıyor. Az önce yine hastane de idik.şimdi şöyle
30 ocak: bhcg 19
1 Şubat:bhcg 76
2 Şubat (36 saat sonra) :bhcg 147
Değerler normal di mi. Cumartesi ne kadar 500 ü geçer vajinal ultrason da görünür diye tahmin ediyorum
bence gayet güzel çıkmış değer bide 4-5 şubatta olcakmışın bence gayet güzel bu arada bende 4 şubatta olmam gerekiyor evde test yaptım silik çıktı merakla bekliyorum günüm geçince kan vercem senle aynıyızCanlar
Çok sancım oluyor. Adet sancısı gibi ama bazen kıvrandıtıyor. Az önce yine hastane de idik.şimdi şöyle
Değerler normal di mi. Cumartesi ne kadar 500 ü geçer vajinal ultrason da görünür diye tahmin ediyorum
Canlar
bnm de daha önceki gebeliğimde adet günü 54 çıkmıştı . pozitif ama iki gün sonra tekrar kan testi yapalım katlanıyor mu bakalım demişti doktor, cnm.kızlar adet günü beta hcg 52 çıktı bu deger nasıl sizce ?
bence de vajinal ultrason için acele etme bekle ve karından ultrason yaptır, düşük riskini artırıyor.Canlar
sonucun ne oldu peki canım inşallah olumlu olmuşturbnm de daha önceki gebeliğimde adet günü 54 çıkmıştı . pozitif ama iki gün sonra tekrar kan testi yapalım katlanıyor mu bakalım demişti doktor, cnm.
iki gün sonra 100,2 ye cıkmıştı cnm. 5-6 gün sonra da ağrım ve kanamam olmuştu. acile gitmiştim.tekrar kan testinde 21 çıkmıştı. kimyasal gebelikmiş cnm. 2 ay önce olmuştu malesef. şimdi tekrar düşünüyorum nasipse. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah senin de iki gün sonra katlanır, saglıklı gebelik geçirirsin.. :)sonucun ne oldu peki canım inşallah olumlu olmuştur
inşallah canım bende kımyasal gecirdim geçen sene şubatta çok zor pisikolojısıde kendı deiki gün sonra 100,2 ye cıkmıştı cnm. 5-6 gün sonra da ağrım ve kanamam olmuştu. acile gitmiştim.tekrar kan testinde 21 çıkmıştı. kimyasal gebelikmiş cnm. 2 ay önce olmuştu malesef. şimdi tekrar düşünüyorum nasipse. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah senin de iki gün sonra katlanır, saglıklı gebelik geçirirsin.. :)
0,100 düşük bir değer, doktor gebelik yok der sanırım..ama adetin yine olmazsa tekrar kan testi yapmanı isteyebilir.Allah inş gönlündekini nasip etsin.Arkadaşlar normal adet döngüm 24 günde bir ama bugün oldu hala hastalanmadım. Yani 4 gün geçti ve yine bugün kan testi yaptırdım. Şimdi sonucunu aldım sonuç 0.100 yazıyordu hiç birşey anlamadım. Ne demek negatif mi? Dr. 'a da gösteremedim yerinde değildi. Öğlenden sonra gelmeyecekmişYardımlarınıza ihtiyacım var.
bu değerle hamile değilsin cnaım ama benim adet günümde 1.96 çıkmıştı, 6 gün geçti 987 oldu, sende ağer 2 gün adet olmassan tekrar baktır yükselmiş mi diye arkadşaımın 0,35 ti adetten bir gün önce şimdi 15 gün sonra doğuracak:)BETA HCG Değeri: 0.100 yazıyor..
ahh ben de görebilsem artıkbu değerle hamile değilsin cnaım ama benim adet günümde 1.96 çıkmıştı, 6 gün geçti 987 oldu, sende ağer 2 gün adet olmassan tekrar baktır yükselmiş mi diye arkadşaımın 0,35 ti adetten bir gün önce şimdi 15 gün sonra doğuracak:)
çok saol canım.. Hiç adet ağrım falanda yok.. Birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa tekrar kan vermeye giderim.0,100 düşük bir değer, doktor gebelik yok der sanırım..ama adetin yine olmazsa tekrar kan testi yapmanı isteyebilir.Allah inş gönlündekini nasip etsin.
Hamilelik yoksa direk 0 mı çıkıyor yani bu 0.100 çok düşük ama yükselme olasılığı var mı acaba. Hiç ağrım yok ilk defa bu kadar gecikti. Normalde hiç şaşmazdı 24. gün tak hasta olurdum. Bi geçen ay 20. gün oldum ilk defa bu ayda 28. gün oldu tırt yok :)bu değerle hamile değilsin cnaım ama benim adet günümde 1.96 çıkmıştı, 6 gün geçti 987 oldu, sende ağer 2 gün adet olmassan tekrar baktır yükselmiş mi diye arkadşaımın 0,35 ti adetten bir gün önce şimdi 15 gün sonra doğuracak:)
Benimkine bakarsan gayet iyi durumda :) Hamilelik olabilir bence inşallah.Kızlaaaar benim reglime 2 gun var dayanamadm bugun tahlil yaptirdim sonuc 2.67 sizce durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?