Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

değerleriniz çok güzel bat a 2 gün var daha . tam bat günü tekrar ettirin . kaç ggünde bir regl oluyorsunuz . hamilelik takviminde 5 hafta yazıyor da

bence gayet güzel çıkmış değer bide 4-5 şubatta olcakmışın bence gayet güzel bu arada bende 4 şubatta olmam gerekiyor evde test yaptım silik çıktı merakla bekliyorum günüm geçince kan vercem senle aynıyız

1 HAFTA KADAR BEKLE TAVSİYEM VAJİNAL ULTRASON YAPTIRMA Bİ ÇOK KİŞİ TAVSİYE ETMYOR DOKTORUM VAJİNAL BAKMAK YERİNE BEKLEYİP KARINDAN BAKMAYI TAVSİYE ETTİ

bence de vajinal ultrason için acele etme bekle ve karından ultrason yaptır, düşük riskini artırıyor.

bat 2-3 şubat hala adet olmadım, hafif kasık sancılarım var kızlar. bugun test yaptım ama tek çizgi. bu gebelik testlerinde güvenilir mi.. kimisinden duuyorum önce tek çizgi çıktı sonra tekrar yaptım çift çizgi falan diyorlar. gebelik varken yok gösterebiliyormuş?

sonucun ne oldu peki canım inşallah olumlu olmuştur
iki gün sonra 100,2 ye cıkmıştı cnm. 5-6 gün sonra da ağrım ve kanamam olmuştu. acile gitmiştim.tekrar kan testinde 21 çıkmıştı. kimyasal gebelikmiş cnm. 2 ay önce olmuştu malesef. şimdi tekrar düşünüyorum nasipse. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah senin de iki gün sonra katlanır, saglıklı gebelik geçirirsin.. :)

inşallah canım bende kımyasal gecirdim geçen sene şubatta çok zor pisikolojısıde kendı de

Arkadaşlar normal adet döngüm 24 günde bir ama bugün oldu hala hastalanmadım. Yani 4 gün geçti ve yine bugün kan testi yaptırdım. Şimdi sonucunu aldım sonuç 0.100 yazıyordu hiç birşey anlamadım. Ne demek negatif mi? Dr. 'a da gösteremedim yerinde değildi. Öğlenden sonra gelmeyecekmiş Yardımlarınıza ihtiyacım var.

0,100 düşük bir değer, doktor gebelik yok der sanırım..ama adetin yine olmazsa tekrar kan testi yapmanı isteyebilir.Allah inş gönlündekini nasip etsin.

BETA HCG Değeri: 0.100 yazıyor..
bu değerle hamile değilsin cnaım ama benim adet günümde 1.96 çıkmıştı, 6 gün geçti 987 oldu, sende ağer 2 gün adet olmassan tekrar baktır yükselmiş mi diye arkadşaımın 0,35 ti adetten bir gün önce şimdi 15 gün sonra doğuracak:)

ahh ben de görebilsem artık bugun idrar testi yaptım negatif. 2 gündür adet olmadım.merakla bekliyorum.. idrarda negatif görüp de bi iki gün sonra pozitif gören varmı

Kızlaaaar benim reglime 2 gun var dayanamadm bugun tahlil yaptirdim sonuc 2.67 sizce durum ne

Hamilelik yoksa direk 0 mı çıkıyor yani bu 0.100 çok düşük ama yükselme olasılığı var mı acaba. Hiç ağrım yok ilk defa bu kadar gecikti. Normalde hiç şaşmazdı 24. gün tak hasta olurdum. Bi geçen ay 20. gün oldum ilk defa bu ayda 28. gün oldu tırt yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…