Geç döllenme olmuş olabilirbenim adetim 14 gün gecikti 7. günü kan testi yaptim negatif çıktı hala adet olmadim acaba yinede hamile olabilir miyim ???
Insallah öyledir bugün gidicem doktoroGeç döllenme olmuş olabilir
3 haftada cok az bende uc haftada 387.8 cikdiSelam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
bence normal bazılarının adet günü bile 50 çıkıyo3 haftada cok az bende uc haftada 387.8 cikdi
Korkma canim hafifdende olsa gorunuyorsa var bebekKızlar aşılamamın 11. Günündeyim 8.gün hcg 6.68 çıkmıştı bügünde dayanamayıp idrar da baktım dedim 2-3 Dakika'dan sonra çok silik bir çizgi çıktı yalnış mı görüyorum diye eşime de gösterdim oda gördü yarın tekrar hcg bakılacak çok heyecanlıyım offff
Ya inşallah ya çatlatma iğnesinin etkisi değildirKorkma canim hafifdende olsa gorunuyorsa var bebek
stres yapma bak kandada çıkmış ,idrar testinde hafif silik gebelik kabul ediliyor yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar aşılamamın 11. Günündeyim 8.gün hcg 6.68 çıkmıştı bügünde dayanamayıp idrar da baktım dedim 2-3 Dakika'dan sonra çok silik bir çizgi çıktı yalnış mı görüyorum diye eşime de gösterdim oda gördü yarın tekrar hcg bakılacak çok heyecanlıyım offff
Yarın akşam yazarım sonucu inşallah dediğiniz gibidirstres yapma bak kandada çıkmış ,idrar testinde hafif silik gebelik kabul ediliyor yarın güzel haberlerini bekliyoruz
tabiki olur 6 gün kala 24 çıkması normal gebelik var yani gözünüz aydınKizlqr noolur banada yatdimci b olun bi fikir verin. Dun adetime 6 gun kala beta hcg 24 cikti sizce normalmi yukselme olurmu yada ??
Ayy canim b insallah da korkuyorm kimileri umutlanma felan diyo ne bileym hep korku var icimde. Inşallah bebegim beni birakmaztabiki olur 6 gün kala 24 çıkması normal gebelik var yani gözünüz aydın
Üzme kendini süper çıkmış hamilesin bence bak bana 6,68 le bile ümitleniyorumAyy canim b insallah da korkuyorm kimileri umutlanma felan diyo ne bileym hep korku var icimde. Inşallah bebegim beni birakmaz
Maalesef negatif canımKızlar adete 3 gün kala kan testi yaptırdım beta HCG 0.01 referans 5.3 yaziyor sonuc negatif mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?