Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

E="mrvegny, post: 39251075, member: 657802"]benim adetim 14 gün gecikti 7. günü kan testi yaptim negatif çıktı hala adet olmadim acaba yinede hamile olabilir miyim ???[/QUOTE]
Geç döllenme olmuş olabilir
Insallah öyledir bugün gidicem doktoro

Kızlar aşılamamın 11. Günündeyim 8.gün hcg 6.68 çıkmıştı bügünde dayanamayıp idrar da baktım dedim 2-3 Dakika'dan sonra çok silik bir çizgi çıktı yalnış mı görüyorum diye eşime de gösterdim oda gördü yarın tekrar hcg bakılacak çok heyecanlıyım offff

Eğer iğnenin etkisiyle yüksek çıktıysa birdaha asla erken tahlil yaptırmam 5 in üzerini gördüğümdeki heyecanımı anlatamam kalbim duracaktı eğer yarın düşerse kendimi toplamam zaman alır

Korkma canim hafifdende olsa gorunuyorsa var bebek

stres yapma bak kandada çıkmış ,idrar testinde hafif silik gebelik kabul ediliyor yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlqr noolur banada yatdimci b olun bi fikir verin. Dun adetime 6 gun kala beta hcg 24 cikti sizce normalmi yukselme olurmu yada ??

Kızlar adete 3 gün kala kan testi yaptırdım beta HCG 0.01 referans 5.3 yaziyor sonuc negatif mi?

Benim 31 ocak 116 çıktı .4 Şubat 75 doktor kimyasal dedi.ama hala gitmedi bebeğim benimle .böyle beklemek çok zor ne zaman kanamam olur ki

KıZlar sonucumu aldım 1.20 negatif kasık batmalarına göğüs ağrıları meme ucundaki değişiklikler hepsi yalanmış 2 kez idrarda çıkan silik çizgiler çatlatma iğnesi gebelik hormonu olduğu için yalancı gebelik yaşatıyormuş bu süreç beni çok yordu tüp bebeği aradım ve randevu aldım adet olunca başlayacağım çok üzgünüm ççokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…