- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
Ben de bugün yeniden kan verdim canım, sonuç yarın çıkar muhtemelen.Yarın kan tahlilini tekrarlıycam kızlarr inşallah sorun yoktur dualarınızı eksik etmeyin
canım bıldıgım kadarıyla 5ın altı negatıf ama ıns artar degerın gıttıgındekızlar banada yorum yazın ne olur...geçen ay 13 şubatta lekelenme gördüm 4 gün sürdü üç hafta sonra adet oldum sat 12 mart 18 martta bitti..24 martta yine lekelenmem oldu dün doktora gittim ki zaten sinir oldum karından baktı. yumurtan çatlamış ama tam değil falan dedi..hemde hiç bişey söylemedi bana okadar kötü bir doktor yani..neyse kan vermemi istemişti verdim bu gün öğrendim 2.00 sonucum ve benim hiç böyle çıkmazdı sonucum hala lekelenmem devam ediyor ne oluyor anlamıyorum.haftaya pazartesi doktora gideceğim yine..kaç kere kan vermiştim hep sıfırlı rakamlar çıkardı.yani yükselme ihtimali varmıdr sizce?? ümitlenmek istemiyorum ama bugün kan gibi iki damla bişeydaha geldi sonra adet oluyorm sandım ama yine kahverengi geliyor bir iki damla...başım çok dönüyor bugün..uykum çok geliyor..kaç gecedir ter içinde uyanıyorum..
Hamile.oldugumu dusuerek degil emin oldugum birseydi testlerde cikti zaten kadin inatla ogrenemezsin cikmaz cikmaz cikmaz diye ayak diredi yaw .... neyse iste adetim bugun itibari ile 5 gun gecti kadini ariyim test yapimmi cikarmi diyim ahahahahhaahha :)Sonuçta hamile olduğunu düşünerek zararı var mı diye sormadın mı? Önce emin olmak gerekir. O da emin olmadan bir şey söylemek istememiş. Ben de emin olmak için tekrar test yapabilirsin dedim. Normal şartlarda yola çıkmak zararlı değildir ama herkesin gebeliği farklı ilerliyor. Doktor da emin olmadan bir şey diyemez o yüzden.
İnşallah ilk işim zaten sizlerle paylaşmak olucak :) kocişim kıskanıo zaten bu durumu :)tamam canım sende et merakta bırakma ıns ıkımızde olumlu seyler duyup gelırız
Ne kadargeciktiki kuzum senin gününBen de bugün yeniden kan verdim canım, sonuç yarın çıkar muhtemelen.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cuma sabah 570 di.Bu sabah doktorun dediğine göre 1100 lerde olması gerekiyormuş, bana yine de düşük geldi denilen değer,şimdi sonucu bekliyorum.
Her kadınının Vücudu 10.00akadar değer salgılarmış canım şu an negatif gibi ama benimde aynı düzensizliktetdi yüksek ihtimal vücudun şu an anneliğe hazırlıyor kendini bir kaç ay sonrasında ben yeniden hamile kaldım kimyasalın üzerine kendinî şartlama unuttuğun yerde annîşlik heycanı Çat kapı geliyor takmamaya çalış biliyorum zor ama kendini ve vücudunu rahat bırak biraz bende işe yaradı iki ay bu siteye bile ugramadımkızlar banada yorum yazın ne olur...geçen ay 13 şubatta lekelenme gördüm 4 gün sürdü üç hafta sonra adet oldum sat 12 mart 18 martta bitti..24 martta yine lekelenmem oldu dün doktora gittim ki zaten sinir oldum karından baktı. yumurtan çatlamış ama tam değil falan dedi..hemde hiç bişey söylemedi bana okadar kötü bir doktor yani..neyse kan vermemi istemişti verdim bu gün öğrendim 2.00 sonucum ve benim hiç böyle çıkmazdı sonucum hala lekelenmem devam ediyor ne oluyor anlamıyorum.haftaya pazartesi doktora gideceğim yine..kaç kere kan vermiştim hep sıfırlı rakamlar çıkardı.yani yükselme ihtimali varmıdr sizce?? ümitlenmek istemiyorum ama bugün kan gibi iki damla bişeydaha geldi sonra adet oluyorm sandım ama yine kahverengi geliyor bir iki damla...başım çok dönüyor bugün..uykum çok geliyor..kaç gecedir ter içinde uyanıyorum..
Sekiz gün geçmiş beşin altıdaki Değerler negatif
inşallah kuzum bekle birkaç gün daha bi kan testi daha yaptır belki geç döllenmedr bu değerle olan var tabi ama yinede pek ümitlenme üzülüyoruz sonra çünkü benim bi öncekinde değerim 17den yükselmedi gitti bebiş tutunamadn oyuzdn kendimi kaptırmamaya çalıyorum tabi sana derken aynı durumdayım o ayrı :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu burdan yaz son durumu bizede
İnşallah ilk işim zaten sizlerle paylaşmak olucak :) kocişim kıskanıo zaten bu durumu :)
Oyyy oyyy aynen adet Sancısı gibim diom bakıyo öyle sanki adet sancısı ne biliyo kasık ağrısı nerden bilsin anlatayım:)) his önemli his bildiğini anladığını bilmek önemli şiyler:)onlarda dınlemeyı bılselerdı yada bu konudan anlasalardı bız bırbırımızı anlıyoruz
Hadi kuzum inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim yüzünü güldürsünBugün yaptığım idrar testinde belli belirsiz çok ince bir çizgi çıktı. Yarın kan tahlili yaptırıcam..
Inşallah Hepimizin.Hadi kuzum inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
aynen ben kızımda hissettiğimi diyodum makas alır gibi diye tarif ediyodum anlamıyodu bikaç kez elini koydum hissettinmi diyorum onu bile anlamıyodu kadınlar öyle deil ama ben şimdi rahimime bıçak batıyor gibi desem hepimiz anlarız acısınıOyyy oyyy aynen adet Sancısı gibim diom bakıyo öyle sanki adet sancısı ne biliyo kasık ağrısı nerden bilsin anlatayım:)) his önemli his bildiğini anladığını bilmek önemli şiyler:)
6 gün gecikmeyle gitmiştim canım, Sat a göre 5+4 dü dün. İlk kan verdiğimde 3 gün gecikmeyle gitmiştim.Ne kadargeciktiki kuzum senin günün
günaydınn bende aynı soruyu soracaktım ama benim meleğim daha küçük 4+3 günlük pazar günü 512 cıktı acildeki doktor carsamba 1500 lere ulasır ogün kese görülebilir doktorunuza bi görünün dedi o gün ama burada okuyuncada genelde bes ve altıncı haftalarda doktora gidilmiş bilemedim bendekızlaar günaydıınlarrben geldim ve hemen birşey sorucam yeni hamile olan arkadaşlar doktora gittiniz mi ben 5. haftanın içindeyim hala gitmedim perşembe görüncem inşAllah ama geç mi kaldım sizce? çook merak ediyorum ama şartlar perşembeyi uygun gördü
günaydınn bende aynı soruyu soracaktım ama benim meleğim daha küçük 4+3 günlük pazar günü 512 cıktı acildeki doktor carsamba 1500 lere ulasır ogün kese görülebilir doktorunuza bi görünün dedi o gün ama burada okuyuncada genelde bes ve altıncı haftalarda doktora gidilmiş bilemedim bende
doktor iki yada üç günde bir kan verip ba dedi bana canım bosuna strese sokma kendini bi şey olmaz dedi ama işte gelde anlat bunu beynine :) sen en son ne zman kan verdim 2 gün olduysa bi kan ver bence aklında kalmasınben en son 271 i gördüm tekrar tahlil yaptırmadım bugün bir daha mı versem acaba uff içim sıkılıyor biran önce dra gitmek istiyorum
ühüüü ne iki günü canım teee 1 hafta oldudoktor iki yada üç günde bir kan verip ba dedi bana canım bosuna strese sokma kendini bi şey olmaz dedi ama işte gelde anlat bunu beynine :) sen en son ne zman kan verdim 2 gün olduysa bi kan ver bence aklında kalmasın
kızlaar günaydıınlarrben geldim ve hemen birşey sorucam yeni hamile olan arkadaşlar doktora gittiniz mi ben 5. haftanın içindeyim hala gitmedim perşembe görüncem inşAllah ama geç mi kaldım sizce? çook merak ediyorum ama şartlar perşembeyi uygun gördü
ben en son 271 i gördüm tekrar tahlil yaptırmadım bugün bir daha mı versem acaba uff içim sıkılıyor biran önce dra gitmek istiyorum
günaydınn bende aynı soruyu soracaktım ama benim meleğim daha küçük 4+3 günlük pazar günü 512 cıktı acildeki doktor carsamba 1500 lere ulasır ogün kese görülebilir doktorunuza bi görünün dedi o gün ama burada okuyuncada genelde bes ve altıncı haftalarda doktora gidilmiş bilemedim bende
canım sen bilirsin tabi ama bence yükselmiştir coktan değerin bi kan ver persembede doktora gidersin eğer ağrın sızın yoksa bebişin seninledir inssühüüü ne iki günü canım teee 1 hafta olduağrım kanamam felan yok ama işte bi k.doğuma görünemedim ya kafam rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?