Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yarın kan tahlilini tekrarlıycam kızlarr inşallah sorun yoktur dualarınızı eksik etmeyin
Ben de bugün yeniden kan verdim canım, sonuç yarın çıkar muhtemelen.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cuma sabah 570 di.Bu sabah doktorun dediğine göre 1100 lerde olması gerekiyormuş, bana yine de düşük geldi denilen değer,şimdi sonucu bekliyorum.

canım bıldıgım kadarıyla 5ın altı negatıf ama ıns artar degerın gıttıgınde

Hamile.oldugumu dusuerek degil emin oldugum birseydi testlerde cikti zaten kadin inatla ogrenemezsin cikmaz cikmaz cikmaz diye ayak diredi yaw .... neyse iste adetim bugun itibari ile 5 gun gecti kadini ariyim test yapimmi cikarmi diyim ahahahahhaahha :)

Ne kadargeciktiki kuzum senin günün

Her kadınının Vücudu 10.00akadar değer salgılarmış canım şu an negatif gibi ama benimde aynı düzensizliktetdi yüksek ihtimal vücudun şu an anneliğe hazırlıyor kendini bir kaç ay sonrasında ben yeniden hamile kaldım kimyasalın üzerine kendinî şartlama unuttuğun yerde annîşlik heycanı Çat kapı geliyor takmamaya çalış biliyorum zor ama kendini ve vücudunu rahat bırak biraz bende işe yaradı iki ay bu siteye bile ugramadım

Bugün yaptığım idrar testinde belli belirsiz çok ince bir çizgi çıktı. Yarın kan tahlili yaptırıcam..

onlarda dınlemeyı bılselerdı yada bu konudan anlasalardı bız bırbırımızı anlıyoruz
Oyyy oyyy aynen adet Sancısı gibim diom bakıyo öyle sanki adet sancısı ne biliyo kasık ağrısı nerden bilsin anlatayım:)) his önemli his bildiğini anladığını bilmek önemli şiyler:)

Oyyy oyyy aynen adet Sancısı gibim diom bakıyo öyle sanki adet sancısı ne biliyo kasık ağrısı nerden bilsin anlatayım:)) his önemli his bildiğini anladığını bilmek önemli şiyler:)
aynen ben kızımda hissettiğimi diyodum makas alır gibi diye tarif ediyodum anlamıyodu bikaç kez elini koydum hissettinmi diyorum onu bile anlamıyodu kadınlar öyle deil ama ben şimdi rahimime bıçak batıyor gibi desem hepimiz anlarız acısını

Ne kadargeciktiki kuzum senin günün
6 gün gecikmeyle gitmiştim canım, Sat a göre 5+4 dü dün. İlk kan verdiğimde 3 gün gecikmeyle gitmiştim.
İdrara sıkışık gitmedim,doktor görünmemesi normal,dedi ; ama benim içime pek sinmedi,keseyi görme umuduyla gitmiştim. Vajinal bakmak gerek,dedi.O cihazından da yoktu odada,yeniden kan istedi o yüzden, şimdi sonucu bekliyorum,iyi çıkar umarım. Bu saat itibariyle hala çıkmamış, aile hekiminde verdiğim kan aynı gece internette görülmüştü, devlet hastanesinde tık yok.

kızlaar günaydıınlarrben geldim ve hemen birşey sorucam yeni hamile olan arkadaşlar doktora gittiniz mi ben 5. haftanın içindeyim hala gitmedim perşembe görüncem inşAllah ama geç mi kaldım sizce? çook merak ediyorum ama şartlar perşembeyi uygun gördü

günaydınn bende aynı soruyu soracaktım ama benim meleğim daha küçük 4+3 günlük pazar günü 512 cıktı acildeki doktor carsamba 1500 lere ulasır ogün kese görülebilir doktorunuza bi görünün dedi o gün ama burada okuyuncada genelde bes ve altıncı haftalarda doktora gidilmiş bilemedim bende

ben en son 271 i gördüm tekrar tahlil yaptırmadım bugün bir daha mı versem acaba uff içim sıkılıyor biran önce dra gitmek istiyorum

ben en son 271 i gördüm tekrar tahlil yaptırmadım bugün bir daha mı versem acaba uff içim sıkılıyor biran önce dra gitmek istiyorum
doktor iki yada üç günde bir kan verip ba dedi bana canım bosuna strese sokma kendini bi şey olmaz dedi ama işte gelde anlat bunu beynine :) sen en son ne zman kan verdim 2 gün olduysa bi kan ver bence aklında kalmasın

doktor iki yada üç günde bir kan verip ba dedi bana canım bosuna strese sokma kendini bi şey olmaz dedi ama işte gelde anlat bunu beynine :) sen en son ne zman kan verdim 2 gün olduysa bi kan ver bence aklında kalmasın
ühüüü ne iki günü canım teee 1 hafta oldu ağrım kanamam felan yok ama işte bi k.doğuma görünemedim ya kafam rahat değil

Değer 1500 değil de 2000'leri bulduğunda karından ultrasonla kese görülebiliyor. O değerlere de tam adet üzerinden 1 hafta falan geçince ulaşılıyor, yani 5 haftalıkken. 4+ olduğu zaman 5. haftanın içinde oluyorsunuz. 5+ olduğu zaman 6. haftanın içinde oluyorsunuz. Hani içinde bulunduğunuz yaş gibi düşünün Sonuç olarak adetiniz üzerinden 7-8 gün geçince kesenin görünmesi lazım. İnşallah görürsünüz..

kartopi senin 3-4 gün sonra 2000'lere ulaşır.
minminnak sen kan vereli 1 hafta olduya senin 2000'lere ulaşmıştır zaten :)

ühüüü ne iki günü canım teee 1 hafta oldu ağrım kanamam felan yok ama işte bi k.doğuma görünemedim ya kafam rahat değil
canım sen bilirsin tabi ama bence yükselmiştir coktan değerin bi kan ver persembede doktora gidersin eğer ağrın sızın yoksa bebişin seninledir inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…