Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

TE="monaroza01, post: 40211151, member: 527603"]vajinal bakmadıysa görünmemesi normaldir canım. değerin de gayet iyi. rahat ol bence.[/QUOTE]
Canım alttan muane oldum göremedim ultrasonla bakcm dedi pazartesiye sizce normalmi görünmemesi adetim gecikelidee daha 4 yada 3 gün oldu

TE="monaroza01, post: 40211151, member: 527603"]vajinal bakmadıysa görünmemesi normaldir canım. değerin de gayet iyi. rahat ol bence.
Canım alttan muane oldum göremedim ultrasonla bakcm dedi pazartesiye sizce normalmi görünmemesi adetim gecikelidee daha 4 yada 3 gün oldu[/QUOTE]

Tabiki çok normal. Sizin Beta-HCG değeriniz kaç suanda?

Tabiki çok normal. Sizin Beta-HCG değeriniz kaç suanda?[/QUOTE]
4773 canım

QUOTE="emma_stone, post: 40211628, member: 616128"]Canım alttan muane oldum göremedim ultrasonla bakcm dedi pazartesiye sizce normalmi görünmemesi adetim gecikelidee daha 4 yada 3 gün oldu[/QUOTE]

4773 canım
Canım alttan muane oldum göremedim ultrasonla bakcm dedi pazartesiye sizce normalmi görünmemesi adetim gecikelidee daha 4 yada 3 gün oldu

kizlar mrb. Benim bat salı günü dün hamile oldgmu ogrendm. Degerim 79.3 Bu degere göre kac haftalik bilen varsa.ve cevaplarsa sevinirm :)

Yani adetim geceli 3 4 gün oldu kan verdim hamilesin ama keseyi alttan göremedim pazartesi karnında ultrasonla bakcakmış sizce görünmemesi normalmi hcg 4773 çıktı
Betan 47.73 mü yoksa 4773 mü?

Kızlar lütfen yardım edin sonucum bu adetim geceli 4.gün falan oldu doktor keseyi göremedim dedi alttan muane ol iş dum göremedim dedi pazartesi ultrasonla bakalım dedi sizce keseyi sonradan görmek mümkünmü

Eklentiler

• IMG_20150329_113557-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.907
4773 ise kesinlikle görünmesi lazım. Bu işte bir terslik var hatta normalde dahi gözükmesi şart. Bence değeriniz 477.3 dür.

Bence hemen panik yapmayın kan tahlilini yenileyin bugün.

kızlar banada bı yardım etsenız 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı dun 4 tane gebelık testı yaptım ıkısı pozıtıf ıkısı negatıf cıktı bugun acıle gıttım sonuc 34.1 cıktı salı gunu testı tekrarlıycakmısız ama varmı yokmu bılemedım doktor progestan basladı

Degerine gore var canim hayırlısı olsun inşallah.

Canım neden gebeliğin sonlandırıldı? Adetinden kaç gün geçti?

Degerine gore var canim hayırlısı olsun inşallah.
amin ıns canım 3 ay once gebelıgım sonlandırıldı acaba ondan kalma deger olabılırmı dıye dusundum ınsallah salı gunune degerım artar bıde son reglı tarhımı hatırlamıyorum ama bu gunlerde olmam gerekıyo dıye bılıyorum

Canım neden gebeliğin sonlandırıldı? Adetinden kaç gün geçti?
kızımde ensefalosel denen bı hastalık vardı canım 5 aylık oldugunda ortaya cıktı kafasının arkasında kafası kadar kıst varmıs beynı kıstın ıcıne akmıs yaşama şansı hıc yokmus gunumun gecıp gecmedıgını bılmıyorum son adt tarıhımı hatırlamıorum canım ama bugunlerde olmam gerekıyo onu bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…