- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
- 123
ınsallah canım ınsallah katlar degerlerım ıcımd korku heycan var yenıden hayal kırıklıgı yasarım dıyeEğer 1 gün geçikti yada bu tarihse bence 34 normal değerin salı günü 2 katlaması şart canım. Eğer katlarsa bir 2 gün sonra daha yaptır yine 2 kat olursa her şey yolundadır.
Canım senin hikayeni Hatırlıyorum hatta senin olayından dolayı biriyle atışıp uyarı almıştım benimde düşük oldu şimdi tekrar hamileyim seninde şu an pozitif gözüküyor umarım sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bu defa Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklaamin ıns canım 3 ay once gebelıgım sonlandırıldı acaba ondan kalma deger olabılırmı dıye dusundum ınsallah salı gunune degerım artar bıde son reglı tarhımı hatırlamıyorum ama bu gunlerde olmam gerekıyo dıye bılıyorum
amin canım ınsallah Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsınCanım senin hikayeni Hatırlıyorum hatta senin olayından dolayı biriyle atışıp uyarı almıştım benimde düşük oldu şimdi tekrar hamileyim seninde şu an pozitif gözüküyor umarım sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bu defa Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına al..çok teşekkür ederim cevap yazdığın için adetim 12 gün geçti galiba 6 ya girecem
Adet tarihine göre sayılır tabi. Yani normalde tabi erken ama sen zaten 27 günde 1 adet oluyorsan adet tarihin gelmiş oluyor. Yani saçmalamış o biraz, kızılacak bir şey yok... İnşallah güzel artar değerin.. Allah sağlıkla nasip etsin..Ya bende bugun dojtordan ogrendim bak kafamickaristiran seyi yazim ... doktorlar son adeti baslangic sayiyorlar ya benim 1 martti son adet .... yumurtlama gunum 12 si ve ben ogun birlikte oldugum icin (sonra olamadim misafir vs :) gununude biliyom neyse bugun doktor bana diyorki sen teste giremezsin ya gordum dedim kandada baktirdim sonra dedim .. cok erken kanda.kac cikti dedi 38,5 dedim 3 gun once notmal adet gunum bugundu olmadim dedim ... kadin hala testte cikmaz daha 2 haftalik bak degerinde 38,5 diyor !!! Yaw dedim ben gormeye gelmedim yola.gitcem ben bu aksam bir.sikinti olurmu diye geldim dedim !!! Yani ultrasondada kalinlasmis ama anca 2bhafta sonra gel dedi ..( tabi ben icimde ha sana bida.kesin gelirim zaten dedim !!!! Kadinla biraz.daha.konussam kisirim ben diycektim o derece :) yani yumurtlamadan sayarsan 2 hafta adetten sayarsan 3 hafta 5 gun
Ya kadin bana oyle bur cvp veriyordukki ben dedimku test yaptim cikti testte cikmazzz diyorrr ya dedim cikti sonra kan testi yaptim ondada cikti degerim adete 3 gun kala 38,5 ti ozaman dedi iki haftalik daha suan adetimi 3 gun gecti ben 26 gunde 1 oluyorum adetHayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına al..
Adet tarihine göre sayılır tabi. Yani normalde tabi erken ama sen zaten 27 günde 1 adet oluyorsan adet tarihin gelmiş oluyor. Yani saçmalamış o biraz, kızılacak bir şey yok... İnşallah güzel artar değerin.. Allah sağlıkla nasip etsin..
Hemen ilişkiden 1 hafta sonra gitsen çıkmaz da, sonuçta adete 2-3 gün kala çıkabilir erken olsa da.. E zaten 26 günde oluyormuşsun.. Tekrarla istersen testi canım. 250-300'leri falan bulmuş olmalı sanırım. İnşallah sağlıkla devam etsin..Ya kadin bana oyle bur cvp veriyordukki ben dedimku test yaptim cikti testte cikmazzz diyorrr ya dedim cikti sonra kan testi yaptim ondada cikti degerim adete 3 gun kala 38,5 ti ozaman dedi iki haftalik daha suan adetimi 3 gun gecti ben 26 gunde 1 oluyorum adet
gecmıs olsun oncelıkle canım ama korkma morfın zarar vermez rontgen felan cektırmedıysen sorun olcanı sanmıyorum vajınal ultrasonun bı zararı yok canım korkma ondan rabbım bebegını sana bagıslasınarkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza çok şükür sonunda cuma günü kan testi yaptırdım sonuc pozitif cıktı yalnız şöyle bi sorun var bu ay 3 -4 defa diş için morfin yedim ki en sonuncuyu cuma günü aldım. hemen acil doktoruna sordum bi şey olmaz dedi ama içim içimi yiyo pazar günü yine test yaptırdım değer artmıs cok şükür. çarşambayı beklicez dedi bakalım hayırlısı inş bizimle kalır meleğımız. sizlerin bilgisi varsa yardımcı olur musunuz bu konuda birde kese ne zman görünür, vajinal ultrason zararlı mıdır?
Ben hamilemiyim diye gitmedimki yola cikcam zarari varmi diye gittim kadina tepkim o benim ... sanirim yanlis anlattim sizeHemen ilişkiden 1 hafta sonra gitsen çıkmaz da, sonuçta adete 2-3 gün kala çıkabilir erken olsa da.. E zaten 26 günde oluyormuşsun.. Tekrarla istersen testi canım. 250-300'leri falan bulmuş olmalı sanırım. İnşallah sağlıkla devam etsin..
Sonuçta hamile olduğunu düşünerek zararı var mı diye sormadın mı? Önce emin olmak gerekir. O da emin olmadan bir şey söylemek istememiş. Ben de emin olmak için tekrar test yapabilirsin dedim. Normal şartlarda yola çıkmak zararlı değildir ama herkesin gebeliği farklı ilerliyor. Doktor da emin olmadan bir şey diyemez o yüzden.Ben hamilemiyim diye gitmedimki yola cikcam zarari varmi diye gittim kadina tepkim o benim ... sanirim yanlis anlattim size
Lütfen cevap verir misiniz sonuç ne oldu? Bende şuan tamamen aynı durumdayım çok merak ediyorum ???
amin cümlemizin inşş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin allahgecmıs olsun oncelıkle canım ama korkma morfın zarar vermez rontgen felan cektırmedıysen sorun olcanı sanmıyorum vajınal ultrasonun bı zararı yok canım korkma ondan rabbım bebegını sana bagıslasın
İnşallah.. Sağlıkla gelsin..Yarın kan tahlilini tekrarlıycam kızlarr inşallah sorun yoktur dualarınızı eksik etmeyin
Aminn darısı isteyen tüm bayanların göbüşünee :)İnşallah.. Sağlıkla gelsin..
ınsallah canım bende yarın kan tahlılıne gıtce ıns degerlerım yukselmıstır rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsYarın kan tahlilini tekrarlıycam kızlarr inşallah sorun yoktur dualarınızı eksik etmeyin
Aminn kuzumm dualarım seninle bu defa yüzümüz gülcek inşallah yarın haber et mutlaka sendeınsallah canım bende yarın kan tahlılıne gıtce ıns degerlerım yukselmıstır rabbım evlatlarımızla sınamasın ıns
tamam canım sende et merakta bırakma ıns ıkımızde olumlu seyler duyup gelırızAminn kuzumm dualarım seninle bu defa yüzümüz gülcek inşallah yarın haber et mutlaka sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?