Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Eğer 1 gün geçikti yada bu tarihse bence 34 normal değerin salı günü 2 katlaması şart canım. Eğer katlarsa bir 2 gün sonra daha yaptır yine 2 kat olursa her şey yolundadır.

Eğer 1 gün geçikti yada bu tarihse bence 34 normal değerin salı günü 2 katlaması şart canım. Eğer katlarsa bir 2 gün sonra daha yaptır yine 2 kat olursa her şey yolundadır.
ınsallah canım ınsallah katlar degerlerım ıcımd korku heycan var yenıden hayal kırıklıgı yasarım dıye

Canım senin hikayeni Hatırlıyorum hatta senin olayından dolayı biriyle atışıp uyarı almıştım benimde düşük oldu şimdi tekrar hamileyim seninde şu an pozitif gözüküyor umarım sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bu defa Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

amin canım ınsallah Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için adetim 12 gün geçti galiba 6 ya girecem
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına al..

Adet tarihine göre sayılır tabi. Yani normalde tabi erken ama sen zaten 27 günde 1 adet oluyorsan adet tarihin gelmiş oluyor. Yani saçmalamış o biraz, kızılacak bir şey yok... İnşallah güzel artar değerin.. Allah sağlıkla nasip etsin..

Ya kadin bana oyle bur cvp veriyordukki ben dedimku test yaptim cikti testte cikmazzz diyorrr ya dedim cikti sonra kan testi yaptim ondada cikti degerim adete 3 gun kala 38,5 ti ozaman dedi iki haftalik daha suan adetimi 3 gun gecti ben 26 gunde 1 oluyorum adet

Hemen ilişkiden 1 hafta sonra gitsen çıkmaz da, sonuçta adete 2-3 gün kala çıkabilir erken olsa da.. E zaten 26 günde oluyormuşsun.. Tekrarla istersen testi canım. 250-300'leri falan bulmuş olmalı sanırım. İnşallah sağlıkla devam etsin..

arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza çok şükür sonunda cuma günü kan testi yaptırdım sonuc pozitif cıktı yalnız şöyle bi sorun var bu ay 3 -4 defa diş için morfin yedim ki en sonuncuyu cuma günü aldım. hemen acil doktoruna sordum bi şey olmaz dedi ama içim içimi yiyo pazar günü yine test yaptırdım değer artmıs cok şükür. çarşambayı beklicez dedi bakalım hayırlısı inş bizimle kalır meleğımız. sizlerin bilgisi varsa yardımcı olur musunuz bu konuda birde kese ne zman görünür, vajinal ultrason zararlı mıdır?

gecmıs olsun oncelıkle canım ama korkma morfın zarar vermez rontgen felan cektırmedıysen sorun olcanı sanmıyorum vajınal ultrasonun bı zararı yok canım korkma ondan rabbım bebegını sana bagıslasın

Ben hamilemiyim diye gitmedimki yola cikcam zarari varmi diye gittim kadina tepkim o benim ... sanirim yanlis anlattim size

Ben hamilemiyim diye gitmedimki yola cikcam zarari varmi diye gittim kadina tepkim o benim ... sanirim yanlis anlattim size
Sonuçta hamile olduğunu düşünerek zararı var mı diye sormadın mı? Önce emin olmak gerekir. O da emin olmadan bir şey söylemek istememiş. Ben de emin olmak için tekrar test yapabilirsin dedim. Normal şartlarda yola çıkmak zararlı değildir ama herkesin gebeliği farklı ilerliyor. Doktor da emin olmadan bir şey diyemez o yüzden.

gecmıs olsun oncelıkle canım ama korkma morfın zarar vermez rontgen felan cektırmedıysen sorun olcanı sanmıyorum vajınal ultrasonun bı zararı yok canım korkma ondan rabbım bebegını sana bagıslasın
amin cümlemizin inşş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin allah

kızlar banada yorum yazın ne olur...geçen ay 13 şubatta lekelenme gördüm 4 gün sürdü üç hafta sonra adet oldum sat 12 mart 18 martta bitti..24 martta yine lekelenmem oldu dün doktora gittim ki zaten sinir oldum karından baktı. yumurtan çatlamış ama tam değil falan dedi..hemde hiç bişey söylemedi bana okadar kötü bir doktor yani..neyse kan vermemi istemişti verdim bu gün öğrendim 2.00 sonucum ve benim hiç böyle çıkmazdı sonucum hala lekelenmem devam ediyor ne oluyor anlamıyorum.haftaya pazartesi doktora gideceğim yine..kaç kere kan vermiştim hep sıfırlı rakamlar çıkardı.yani yükselme ihtimali varmıdr sizce?? ümitlenmek istemiyorum ama bugün kan gibi iki damla bişeydaha geldi sonra adet oluyorm sandım ama yine kahverengi geliyor bir iki damla...başım çok dönüyor bugün..uykum çok geliyor..kaç gecedir ter içinde uyanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…