Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende 5 .haftanın içindeyim Allahın izniyle :) adetimi 11 gün geçti sıkıntım yok bayaa yükselmiştir dimiii

ben cumayı
ben cumayı bekliyim o zman doktora gitmek için yarın falanda bi kan verim allahım bizlere bagıslar inşş bebişlerimizi

canım sen bilirsin tabi ama bence yükselmiştir coktan değerin bi kan ver persembede doktora gidersin eğer ağrın sızın yoksa bebişin seninledir inss
inşAllah canım banada yükseldi gibi geliyor yoksa kanama vs olması lazım maşAllah sıkıntım yok hiç hamilelik belirtilerinide yaşıyorum zaten sabretmem lazım ama olmuyor biranonce ultrasonda göreyim istiyorum bebeğimi

bende 5 .haftanın içindeyim Allahın izniyle :) adetimi 11 gün geçti sıkıntım yok bayaa yükselmiştir dimiii
Adetini 11 gün geçtiyse 6. haftanın içinde olmalısın aslında. Hamilelik takvimini doğru yaptığına emin misin? 5+4 falan olmalısın bence. Baya baya yükseliştir :)
Önce kese görünür. Henüz bebeği göremeyebilirsiniz. Noktacık kadar bile değil çünkü Ama eğer adetin o kadar geçtiyse bir kaç güne belki noktacık olarak bebiş de görünür. Toplu iğne başı kadar bile değil daha :)

ben cumayı
ben cumayı bekliyim o zman doktora gitmek için yarın falanda bi kan verim allahım bizlere bagıslar inşş bebişlerimizi
Evet, sen beklesen daha iyi. Çünkü keseyi göremezlerse bir daha gitmen gerekir. Hem boşuna telaş yaparsın niye göremedik falan diye.

sat: 27 şubat benim siklusum 22 gün felan ondan olabilir mi? minik noktamı perşembe görcem o zaman Allahın izniyle

sat: 27 şubat benim siklusum 22 gün felan ondan olabilir mi? minik noktamı perşembe görcem o zaman Allahın izniyle
22 gün çok azmış canım. Ondandır o zaman. Senin değerin bu haftana göre baya yüksek çıkacak. Çünkü normalde 4+4 sün. Bu, adet tarihin 4 gün geçmiş demek. Ama senin 11 gün geçmiş. Doktor muhtemelen miniminnacık bebeği de görebilir belki şu halde Böyle olunca doğum tarihi de beklenenden 1 hafta önce olabilir. Zaten doktor gidişata göre sana gerçek haftanı söyler.

Adetim geçeli 11 gün oldu az önce doktora gittim ve keseyi gördü görmedi gibi bişey. Yine kan verdim .moralim çok bozuldu.

evet canım ayda iki kere adet oluyorum neredeyse elleri kolları olan bir bebek göremeyeceğimi biliyorum ama doktor dese bakın şu noktacık bebeğiniz o yetecek bana

evet canım ayda iki kere adet oluyorum neredeyse elleri kolları olan bir bebek göremeyeceğimi biliyorum ama doktor dese bakın şu noktacık bebeğiniz o yetecek bana
Der inşallah canım :) Ben 5+4'te gitmiştim. Karından baktı, bebişi noktacık olarak bile görememiştik. Bebek kesesi var, yolk kesesi var. Bebek burda oluşacak ama daha çok küçük, göremeyiz demişti. 2-2,5 hafta sonra gittik de kalp atışı ile birlikte bebeği gördük.. O haftalar nasıl geçti... Hep endişe hep endişe.. Hala da her kontrol öyle.. Daha geçen hafta, 11. haftada, elli kollu bebişimizi gördük Allah inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize..

amin canım inşAllah..bakalım benim bebiş ne alemde perşembe çabucak geel

ben şimdi doktordan geldim ultrasonda baktı kesem göründü beş haftalik 11.9 mm boyutlarında dedi yani bence bekleme bi an önce git canım

ben şimdi doktordan geldim ultrasonda baktı kesem göründü beş haftalik 11.9 mm boyutlarında dedi yani bence bekleme bi an önce git canım
uff bende biran önce gitmek istiyorum ama eşimin işleri uygun değil ilk muayenemizde birlikte olmak istiyoruz o yüzden perşembenin çabucak gelmesi lazıııım

Bnde şimdi kan sonucunu aldım. 2567.0 olmuş. Bugün adetim geçeli 11.gun. sabah keseyi gördü ama kendiside emin olamadı göz kadar kese falan dedi.artik sevinebilirmiyiz dedim kalp atışlarında duymadan sevinmeyin dedi. Dış gebelik ihtimali olabilir dedi.napicami sasirdim

Canım, rahimde keseyi gördüyse dış gebelik olma ihtimali olmaz. Dış gebelikte bebek rahme değil, başka bir yere yerleşir, örneğin tüpe. Dolayısıyla yerleştiği yerde büyüyemez ve alınması gerekir. Sende oluşumu rahimde gördüyse dış gebelik olamaz. İhtimal sıfır yani. Seni boşuna korkutmuş. Göremediyse, onu bilmemem. Gördü diyorsun.

Bir yandan şöyle bir şey var, kalp atışını duymadan doktorlar gebelik sağlıklı diye bakmıyorlar gerçekten de. Kese oluşabilir ama Allah korusun başka bir sorun olabilir. Her şeyi kalp atışı belirliyor.. ama sen sakın kötü düşünme. Her kadın için en başta riskler çok. Doktor bana da demişti ve herkeste de böyleymiş. Sonra da endişeler hep devam ediyor zaten ama hep dua et.. Allah korusun zaten sağlıksızsa yapacak bir şey yok.. ama şu anda hamilesin ve inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

İnşallah çok sağol. Yarından devlet hastanesine gidicem bu kadın beni çok korkutuyor. Keseyi gördüm ama çok küçük dedi ultrason resmi verdi. Gerçekten bu işler çok zor ama Allahima çok şükür değerim yükselmiş. Dediğin gibi Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.

Olması gerekene göre mi küçük ki..? Geç döllenme falan olmuştur, belli olmaz ki o.. İnşallah güzel haberler alırsın. Hayırlısı olsun inşallah..

Olması gerekene göre mi küçük ki..? Geç döllenme falan olmuştur, belli olmaz ki o.. İnşallah güzel haberler alırsın. Hayırlısı olsun inşallah..

işte hic bişey söylemedi kendi soyliyceni söylüyo gönderiyo beni. Bnde anlamıyorum ki ne sorucam napicam. Ne kadarlik olduğunu bile soramadim. Bn sormadan söylemesi gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…