- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
Bilmiyordum canım.Evet canim ozelde yaptirdim ama devlet hastanesinin acilinde yaptirincada hemen veriyorlar bi saate arkadas orda yaptirmisti
Bende cuma günü asilama oldum salı gibi fenalastim hastahanede kan testi yaptılar 17 çıktı acaba hamile olma olasılığın nedir ama aşılama olalı daha 4gun oldu
canım cok sevindim maşallah cok iyi artmıs darısı basıma inş :)Bilmiyordum canım.
Sonucu yüklemişler neyse ki,umarım seninki de erken yüklenir, beklemek zorunda kalmazsın.
570 den 2043 e çıkmış 3 günde.
Seninki de artmıştır canım,içini ferah tut.canım cok sevindim maşallah cok iyi artmıs darısı basıma inş :)
inş güzel bi artış görünür senin değerlerinde de saglıcakla alalım kucagımızadabenim adetime 1 hafta kala 48 di. beta hcgm. cumartesi beklenen adet günüm. 4 nisanda olmam gerekiyordu. cuma değere yeniden bakmaya gideceğim. artık doktorada 6. haftada giderim hem kese hem kalp görürüm inşallah
Canım normalde tam 2 katına çıkmasa, %70 %80 falan artsa bile düzenli arttığı sayılıyor. Seninki 2 katından da fazla artmış maşallahKizlar allah sabir versin valla bizlere ne zor sabretmek beklemek ins bi aksilik yoktur bebisler bizimle kalir.. benimde aksamustu canim sıkıldı benim cuma gunu yani daha adetime 2 gun varken 222 cikmisti pazar gunu 512 cikti acil deki doktor iyi dedi ama hemsire bi arkadas bugun az artmis sanki dedi moralim bozuldu normalde yarin gidip olcturmem lazim ama icim icimi yiyor bugun itibariyle 4+3 um hesaplayicilara gore sizlerin artislar nasildi sizce bu artis normal mi
Daha çok çok yenii... Çatlatma iğnesi olmuş muydun? Onun da etkisi olabilir biraz yüksek çıkmasında. Belki de artmaya devam eder.. Zor süreçler.. İnşallah hamilesindirBende cuma günü asilama oldum salı gibi fenalastim hastahanede kan testi yaptılar 17 çıktı acaba hamile olma olasılığın nedir ama aşılama olalı daha 4gun oldu
MaşallaahhBilmiyordum canım.
Sonucu yüklemişler neyse ki,umarım seninki de erken yüklenir, beklemek zorunda kalmazsın.
570 den 2043 e çıkmış 3 günde.
Olabilir ama net bilinmez.. Benim de adetim 2 gün geçince 1800'lerdeydi değerim. Biraz çok artmış görünüyor senin de, olma ihtimali var ama; kesin denemez. 2 gün sonra tekrarla istersen. Gerçi gerek de yok. Zaten doktora gidersin bir kaç gün içinde herhalde. Gitmeyeceksen tekrarlayabilirsin. Gönlüne göre olsun inşallah.Kizlar ben gecen hafta carsamba test yaptim adetime 2 gun kala 38,5 di bugun test yaptim adetim 4 gun gecmis oldu 1410 cikti bu artis ikiz gebelik olabilirmi ?
Saglk ocagindaki hemsirre bana kese girunur bu deger git dedi suan sira bekliyorum :))) seninkidemi ikizdi kuzum benim adetim dun itibari ile 4 gun gecmis normalde 600 olmali diyor cevremdekiler :) ben zaren adete 4 gun kala testte ogrenip ilk doktor ogrenemezsin erken.diye ayaka bilemisti :))) ay bir garip oldum heOlabilir ama net bilinmez.. Benim de adetim 2 gün geçince 1800'lerdeydi değerim. Biraz çok artmış görünüyor senin de, olma ihtimali var ama; kesin denemez. 2 gün sonra tekrarla istersen. Gerçi gerek de yok. Zaten doktora gidersin bir kaç gün içinde herhalde. Gitmeyeceksen tekrarlayabilirsin. Gönlüne göre olsun inşallah.
Yok canım :) Onu demek istedim. Benimki de öyle gibiydi ama tek yavruşum Allah nasip ederse inşallahSaglk ocagindaki hemsirre bana kese girunur bu deger git dedi suan sira bekliyorum :))) seninkidemi ikizdi kuzum benim adetim dun itibari ile 4 gun gecmis normalde 600 olmali diyor cevremdekiler :) ben zaren adete 4 gun kala testte ogrenip ilk doktor ogrenemezsin erken.diye ayaka bilemisti :))) ay bir garip oldum he
İnşallah cnm.bugun gittim doktor gördüm dedi ama çok küçük emin olamadı yani. Yani değerle alakası yokmuş kesenin. Bakalım perşembe gel dedi
Kizlar ben gecen hafta carsamba test yaptim adetime 2 gun kala 38,5 di bugun test yaptim adetim 4 gun gecmis oldu 1410 cikti bu artis ikiz gebelik olabilirmi ?
İlk hcg değerleri yüksek çıkarsa erkek olma ihtimali yüksek diyorlarmış :) Bak senin de öyle olmuş. Allah bağışlasınhayır normal gebeliktir. benim ilk oglumda adetten 4 gün geçmişti 1600 1700 lerdeydi. tabi ailenizde ikiz varsa bilemem
amin canim benim bitqz ilerde gidiyor degerler meraki mgitsin en.azindan saglikli olsunda tek duam oYok canım :) Onu demek istedim. Benimki de öyle gibiydi ama tek yavruşum Allah nasip ederse inşallahAilede var mı ikiz peki? Ya da tedavi falan görmüşsen belki de ikizdir.. Bazılarında değerler fazla çıkabiliyor. Kişiden kişiye değişiyormuş. Yüksek çıkarsa erkek diyen olmuştu :) Bir kaç haftaya öğrenme ihtimalim var, bakalım doğru mu :)
Bir de benim 1800 çıkmıştı ve ertesi gün hastaneye gittim, 4+3'te kese görünmemişti. Hem de özel hastanede, aletleri falan da baya iyiydi. Şimdi seninki de görünmezse sakın üzülme. Bazen görünmeyebiliyor. Adet tarihin 1 hafta geçince netleşir canım. Hadi hayırlısı.. Sağlıkla kavuşursunuz inşallahh
Kisiden kisiye deger degisiyor evet ama diyorlarki iki gune 2 ye katlarmis degerler ondan sorim dedimEvet değerle kesenin görünmesinin pek bi ilgisi yok ben gebeliğimde anlamıştım... Bat günümde 2779 du düşün Normalde bu değerle görünmesi lazımdı kesenn tabi ki görünmedi... Ben mol gebelikten çok korkmuştum ama çıkmadı şükürler olsun...
ailede hem benimtarafta hemesimin tarafinda var bakalim saglikli olsun tek cift fark etmezhayır normal gebeliktir. benim ilk oglumda adetten 4 gün geçmişti 1600 1700 lerdeydi. tabi ailenizde ikiz varsa bilemem
Ailede varsa nasip canıımm :) İkizleri çok severim.. Minnoşlaarrramin canim benim bitqz ilerde gidiyor degerler meraki mgitsin en.azindan saglikli olsunda tek duam o
Kisiden kisiye deger degisiyor evet ama diyorlarki iki gune 2 ye katlarmis degerler ondan sorim dedim
ailede hem benimtarafta hemesimin tarafinda var bakalim saglikli olsun tek cift fark etmez
inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur canım. evet benim çok yüksekti beta değerlerim. ilk yaptırdığımda 604 çıkmıştı adete 2 gün kala, doktorum çoğul gebelik olabilir demişti. tatlı bir oğluşum oldu. şimdi kız istiyorum bakalım kısmet. buda adete 8 9 gün varken belli etti kendini. değerim düşük çıktı. yani oğlumdaki gibi yüksek değil en azından. bu arada edindiğim bilgiye göre kız bebeklerde östrojen hormonu çok salgılanırmış, ve anne genellikle yapışka sarı yeşil akıntılarla geçirirmiş gebeliğini. oğlumda ıslaklık vardı bunda sarı yeşil akıntım. ve farklı olan bunda inanılmaz yoruluyorum, oğlumda son güne kadar çok enerjiktimİlk hcg değerleri yüksek çıkarsa erkek olma ihtimali yüksek diyorlarmış :) Bak senin de öyle olmuş. Allah bağışlasınBenimde mi öyledir acaba? Bir kızım olsun çok isterim ama Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallahh bir kaç haftaya belli olacak nasipse :) Kızı da Allah 2.ye nasip eder belki
amin canim benim bitqz ilerde gidiyor degerler meraki mgitsin en.azindan saglikli olsunda tek duam o
Kisiden kisiye deger degisiyor evet ama diyorlarki iki gune 2 ye katlarmis degerler ondan sorim dedim
ailede hem benimtarafta hemesimin tarafinda var bakalim saglikli olsun tek cift fark etmez
valla merak ettik bizde guzel haberlerini bekliyoruz:)Saglk ocagindaki hemsirre bana kese girunur bu deger git dedi suan sira bekliyorum :))) seninkidemi ikizdi kuzum benim adetim dun itibari ile 4 gun gecmis normalde 600 olmali diyor cevremdekiler :) ben zaren adete 4 gun kala testte ogrenip ilk doktor ogrenemezsin erken.diye ayaka bilemisti :))) ay bir garip oldum he
Ailede varsa nasip canıımm :) İkizleri çok severim.. MinnoşlaarrrAllah sağlıkla nasip etsin inşallah..
degere gore kese orantili degilmi yani ?inşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur canım. evet benim çok yüksekti beta değerlerim. ilk yaptırdığımda 604 çıkmıştı adete 2 gün kala, doktorum çoğul gebelik olabilir demişti. tatlı bir oğluşum oldu. şimdi kız istiyorum bakalım kısmet. buda adete 8 9 gün varken belli etti kendini. değerim düşük çıktı. yani oğlumdaki gibi yüksek değil en azından. bu arada edindiğim bilgiye göre kız bebeklerde östrojen hormonu çok salgılanırmış, ve anne genellikle yapışka sarı yeşil akıntılarla geçirirmiş gebeliğini. oğlumda ıslaklık vardı bunda sarı yeşil akıntım. ve farklı olan bunda inanılmaz yoruluyorum, oğlumda son güne kadar çok enerjiktim
ikiz olursa çok şanslısınız :) tek atışta 2 kuş. benim k.validemin dayıları teyzeleri ikiz. ikiz geni anneden geçermiş derler. yani benim tarafımda olmadığı için umudum yok
Sira bekliyorumda bi gelmedi hos suan zaten belli olmaz ama doktor yorumunu merak ediyorumvalla merak ettik bizde guzel haberlerini bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?