Amin canıımmminşallah sağlıklı hayırlı bir kızın olur canım. evet benim çok yüksekti beta değerlerim. ilk yaptırdığımda 604 çıkmıştı adete 2 gün kala, doktorum çoğul gebelik olabilir demişti. tatlı bir oğluşum oldu. şimdi kız istiyorum bakalım kısmet. buda adete 8 9 gün varken belli etti kendini. değerim düşük çıktı. yani oğlumdaki gibi yüksek değil en azından. bu arada edindiğim bilgiye göre kız bebeklerde östrojen hormonu çok salgılanırmış, ve anne genellikle yapışka sarı yeşil akıntılarla geçirirmiş gebeliğini. oğlumda ıslaklık vardı bunda sarı yeşil akıntım. ve farklı olan bunda inanılmaz yoruluyorum, oğlumda son güne kadar çok enerjiktim
...
Yok canım değerle orantılı olmuyor tam. Adet günüyle yani döllenme zamanı ile ilgili daha çok.degere gore kese orantili degilmi yani ?
Çok teşekkür ederim canım inşallah allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsüngözün aydın canım darısı basımıza inşş :)
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın
Canım geçmiş olsun, ama asıl şimdi gitmen lazım.. Muayeneyle alakası yoktur. Herkese bakıyorlar, ben de baktırmıştım. İlk zamanlar riskli. Allah korusun ters bir durum olabilir ve sana da zarar verebilir; ya da bir tehlike varsa doktor ilaç verebilir. Keseni de küçük görmüşlerdi sanki di mi? Bence doktora gitmelisin. Lekelenmem var dersen acilden bile girebilirsin. İnşallah bir problem yoktur.Moralim çok bozuk kızlar dün doktor keseyi gördü demiştim. Alttan muayene oldum dün ve bu sabah kahverengi akinti oldu moralim çok bozuldu. Normalde hiç böyle bişey olmamıştı. 2 ay olana kadar yani ultrasonda görünene kadr gitmicem. Belki saçma diyebilirsiniz ama bu olaydan sonra olması beni çok iskillendirdi. Sizde böyle bişey oldu mu
Canım geçmiş olsun, ama asıl şimdi gitmen lazım.. Muayeneyle alakası yoktur. Herkese bakıyorlar, ben de baktırmıştım. İlk zamanlar riskli. Allah korusun ters bir durum olabilir ve sana da zarar verebilir; ya da bir tehlike varsa doktor ilaç verebilir. Keseni de küçük görmüşlerdi sanki di mi? Bence doktora gitmelisin. Lekelenmem var dersen acilden bile girebilirsin. İnşallah bir problem yoktur.
bu konuda net bi bilgi yok mu acaba bazı doktrolar dediğin gibi belli bi zamana kadar bakmıyor bazıları sıkıntı olmaz diyo bizde arada kaldıkAynen küçük demişlerdi. Herkes bişey diyo ya ama gitmek en iyisi dediğin gibi
bu konuda net bi bilgi yok mu acaba bazı doktrolar dediğin gibi belli bi zamana kadar bakmıyor bazıları sıkıntı olmaz diyo bizde arada kaldık
CANİM bende dün kontrole gittim alttan muayene yapmadı ultrasonda gördü direk ama benim de bu sabah lekenmem oldu çok huzursuzum yerimden kalkmaya korkuyorum sürekli Uzaniyorum korkuyorum bebeğim bişey olacak beni bırakacak diyeMoralim çok bozuk kızlar dün doktor keseyi gördü demiştim. Alttan muayene oldum dün ve bu sabah kahverengi akinti oldu moralim çok bozuldu. Normalde hiç böyle bişey olmamıştı. 2 ay olana kadar yani ultrasonda görünene kadr gitmicem. Belki saçma diyebilirsiniz ama bu olaydan sonra olması beni çok iskillendirdi. Sizde böyle bişey oldu mu
CANİM bende dün kontrole gittim alttan muayene yapmadı ultrasonda gördü direk ama benim de bu sabah lekenmem oldu çok huzursuzum yerimden kalkmaya korkuyorum sürekli Uzaniyorum korkuyorum bebeğim bişey olacak beni bırakacak diye
Benimde aynı iki damla az ama çok korkuttu sürekli kontrol ediyorum bişey olursa hemen hastaneye gitcem benim hesaplayici programda 5+3 diyo ama doktor keseye bakınca 4-5 haftalik dediBnde aynıyim suan ayağımin altına yastık koydum yatıyorum. Benim böyle iki damla kadr gelmiş peçeteye seninde öyle mi. Bide senin ne kadr lik ki göründü ultrasonda
Amin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah doktor da haklı bi yandan benim de sadece kese göründü on gün sonraya randevu verdi nasip olursa o zaman bebisim görüncek hatta kalp atışını bile duyabilecekmisimAynen benim hesaplayicida 5+5 ÇIKIYO AMA DOKTOR BANA DHA BİŞEY DEMEDI BUKADRLİK DİE KADİN BANA KALP ATİSİNİ DUYMADAN SEVİNME DEDİ CANİ KADİN:) bnde aynıyim dinliyorum kendimi devamı gelirse bnde direk gidicem Allah korusun bebeklerimizi
Amin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah doktor da haklı bi yandan benim de sadece kese göründü on gün sonraya randevu verdi nasip olursa o zaman bebisim görüncek hatta kalp atışını bile duyabilecekmisim
Adet tarihinin üzerinden tam 1 hafta geçtikten sonra karından ultrasonla görünmesi lazım, eğer geç döllenme falan olmadıysa. bundan daha öncesinde görünmeyebilir. git gel olmasın diye hemen çağırmıyorlar.bu konuda net bi bilgi yok mu acaba bazı doktrolar dediğin gibi belli bi zamana kadar bakmıyor bazıları sıkıntı olmaz diyo bizde arada kaldık
Lekelenme olabiliyor, illa kötü bir şeye yormamak lazım. Dinlenin.. ama yine de bir doktora danışmakta fayda var. İlaç verebiliyor doktorlar bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için. Geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla devam eder..CANİM bende dün kontrole gittim alttan muayene yapmadı ultrasonda gördü direk ama benim de bu sabah lekenmem oldu çok huzursuzum yerimden kalkmaya korkuyorum sürekli Uzaniyorum korkuyorum bebeğim bişey olacak beni bırakacak diye
Kan tahlilin keseyi görmek için yeterli diye uzatmak istememiştir canım. Kalp atışı 6 haftadan sonra dinlenebiliyor. En net 7. haftadan sonra. İnşallah bebeğin sana tutunur hayırlısı ile.. Geçmiş olsun.Bende salı gitmiştim keseyi gördü görmedi işte cuma gel dedi kan tahlili yaptırdım aynı gün 2560.0 küsür çıktı bu sefer cumaya bekleme perşembe gel dedi acaba neden öyle dedi tam göremediği için mi. Yok kalp atışı için falan mı ama kalp atışı için erken dimi
Kalp atışı genelde 8. Haftada duyuluyormus ama belli de olmaz sen içini ferah tut bence hiç altinda bi şey arama inşallah çok sağlıklı bi hamilelik gecireceksin kontrole gidince bebeğini de göreceksin kalp atışını da duyacaksin sonra başka endiselerimiz başlayacak :)Bende salı gitmiştim keseyi gördü görmedi işte cuma gel dedi kan tahlili yaptırdım aynı gün 2560.0 küsür çıktı bu sefer cumaya bekleme perşembe gel dedi acaba neden öyle dedi tam göremediği için mi. Yok kalp atışı için falan mı ama kalp atışı için erken dimi
Kalp atışı genelde 8. Haftada duyuluyormus ama belli de olmaz sen içini ferah tut bence hiç altinda bi şey arama inşallah çok sağlıklı bi hamilelik gecireceksin kontrole gidince bebeğini de göreceksin kalp atışını da duyacaksin sonra başka endiselerimiz başlayacak :)
12 martta dollenme benim ovulasyo.da cikmisti cunku oyuzden degerler yuksek doktor pazartrsi gel belli olur dedi :)Amin canıımmmÇok saool... Hayırlı olsun da inşallah..
Valla bende de hamilelik başından beri sarı akıntı var. Hafif de enfeksiyon var idrarda, onla da ilgili olabilir. Yemeklerden sonra da sızıp kalıyorum, dün 8 akşam buçukta tv karşısında sızdım yaaGece 3 te kalktım sonra tekrar uyumaya çalıştım mecbur. Elim ayağım kalkmıyor. Bakalım nasibimizde ne var. Allah ne kısmet ederse artık.. İnşallah seninki de hayırlı sağlıklı bir presnses olurr
Yok canım değerle orantılı olmuyor tam. Adet günüyle yani döllenme zamanı ile ilgili daha çok.
Belli olur doktor dediyse.. Görürsünüz inşallah hayırlısıyla12 martta dollenme benim ovulasyo.da cikmisti cunku oyuzden degerler yuksek doktor pazartrsi gel belli olur dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?