yooo gayet normal değerlerin sağlıklıdegere gore kese orantili degilmi yani ?
amin canim hatta cuma gel dedi ben garanti olsun diye pazartrsiye attim :)Belli olur doktor dediyse.. Görürsünüz inşallah hayırlısıyla
evet canim normal otesi :))) benim degerler biraz erken yukseldi ikizmi diye bakicez :)) allahima sukur olsun bir sikinti olmasindayooo gayet normal değerlerin sağlıklı
Eğer acile giderse direk alttan bakarlar devlet hastanesine değil özele gitsin hematom oluşmuş olabilir tutunmasi için iğne yaparlar ve 5 gün vurulmasi gerekirCanım geçmiş olsun, ama asıl şimdi gitmen lazım.. Muayeneyle alakası yoktur. Herkese bakıyorlar, ben de baktırmıştım. İlk zamanlar riskli. Allah korusun ters bir durum olabilir ve sana da zarar verebilir; ya da bir tehlike varsa doktor ilaç verebilir. Keseni de küçük görmüşlerdi sanki di mi? Bence doktora gitmelisin. Lekelenmem var dersen acilden bile girebilirsin. İnşallah bir problem yoktur.
Eğer acile giderse direk alttan bakarlar devlet hastanesine değil özele gitsin hematom oluşmuş olabilir tutunmasi için iğne yaparlar ve 5 gün vurulmasi gerekir
Ben başıma geleni ayrıntılı yazdım canım dra mutlaka git durumunu anlat ihmale gelmez özele gidersen daha iyi olur karından bakıyorlar kanamayi durduran ilaç veriyorlarArkadaş bana cvp vermişti. Hematoloji dediğiniz nedir . Şuan akinti yok ama ağrım var normalde ata ara kurdu ama bu iki saattir devam ediyo doktora gitmelimiyim.
Orda Dr karından baktı üzülme bebis seninle dedi ve beni yatırdı serum verdiler hemen saat başı tansiyonuma baktılar sabah 11 de büyük ultrasona götürdüler ve tekrar baktı dr o yogun kanama durmuş ve kese yerinde beni taburcu ettiler 5 gün istirahat verdiler ama 4 gün daha o iğneden oldum sonra kanuni hastanesine gittim benim asıl Dr infertilite uzmanı gonca hanimdi bana 20 gün istirahat verdi hamd olsun RABBİM'E bebeğim iyi sağlıklı doğum yaptım bence alttan baktirmak sakıncalı dra da mutlaka gidin kanamayi durduran ilaç veriyor ihmal etmeyin RABBİM sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah
Ben de ilaç için söylemiştim. Allah korusun kötü bir durum varsa, ilaç verirler, müdahale ederler. Korurlar bebeği. Yoksa da, her şey normal derler rahatlarsınız diye.Arkadaş bana cvp vermişti. Hematoloji dediğiniz nedir . Şuan akinti yok ama ağrım var normalde ata ara kurdu ama bu iki saattir devam ediyo doktora gitmelimiyim.
Ben başıma geleni ayrıntılı yazdım canım dra mutlaka git durumunu anlat ihmale gelmez özele gidersen daha iyi olur karından bakıyorlar kanamayi durduran ilaç veriyorlar
Ben devlete gitmesin dedim yoksa sana aynen katılıyorumBen de ilaç için söylemiştim. Allah korusun kötü bir durum varsa, ilaç verirler, müdahale ederler. Korurlar bebeği. Yoksa da, her şey normal derler rahatlarsınız diye.
Anladım bnde suan kanama yok dediğim şey sabah oldu ve iki damla kadar di.simdi gitmeme gerek var mı. Birde tip merkezi var özel oraya gidiyorum henüz hastane bulamadım kendime ordaki doktor dün alttan baktı. Yarından randevum var sanırım yine bakicak. Ama gitmeden akıntıyi söyleyemem napicam.
Anladım bnde suan kanama yok dediğim şey sabah oldu ve iki damla kadar di.simdi gitmeme gerek var mı. Birde tip merkezi var özel oraya gidiyorum henüz hastane bulamadım kendime ordaki doktor dün alttan baktı. Yarından randevum var sanırım yine bakicak. Ama gitmeden akıntıyi söyleyemem napicam.
Sağlık ocağı seni arayıp çağıracak tahliller için artı masraf yapmana gerek yok yada yarın sağlık ocağına gidip gebeligini bildir sonra drunu seçtikten sonra sonuçları gosterirsin kan uyusmazliginda doğumdan sonra iğne yapıyorlar diye biliyorumBide ben anemi hastasıyım. Ve A rh - kanım. Eşimle uyusmuyo. Kafama takılan çok sorun var. Doktora anemi oldugumu soylefigimde daha erken bütün testler zaten yapılacak dedi.bu bebeğin oluşumunda önemli değil mi
Birde sürekli dinlen hafiften kanama başlarsa ALLAH korusun bekleme git druna alttan muayene istemiyorum diyebilirsinBide ben anemi hastasıyım. Ve A rh - kanım. Eşimle uyusmuyo. Kafama takılan çok sorun var. Doktora anemi oldugumu soylefigimde daha erken bütün testler zaten yapılacak dedi.bu bebeğin oluşumunda önemli değil mi
Birde sürekli dinlen hafiften kanama başlarsa ALLAH korusun bekleme git druna alttan muayene istemiyorum diyebilirsin
Test sonucun iyi iki gün sonra tekrarla yukselirse sıkıntı yok demektir idrarda iyiye gidiyor hayırlı sağlıklı al kucağına inşallahbenim bat tarihim bugündü kan testim 17.97 cıktı.İdrar testim ise bu şekilde.Değer düşükmü sizce
Regl olacağın tarihe deniyor canım
Beklenen adet tarihiRegl olacağın tarihe deniyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?