Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Belli olur doktor dediyse.. Görürsünüz inşallah hayırlısıyla
amin canim hatta cuma gel dedi ben garanti olsun diye pazartrsiye attim :)

yooo gayet normal değerlerin sağlıklı
evet canim normal otesi :))) benim degerler biraz erken yukseldi ikizmi diye bakicez :)) allahima sukur olsun bir sikinti olmasinda

Eğer acile giderse direk alttan bakarlar devlet hastanesine değil özele gitsin hematom oluşmuş olabilir tutunmasi için iğne yaparlar ve 5 gün vurulmasi gerekir

Eğer acile giderse direk alttan bakarlar devlet hastanesine değil özele gitsin hematom oluşmuş olabilir tutunmasi için iğne yaparlar ve 5 gün vurulmasi gerekir

Arkadaş bana cvp vermişti. Hematoloji dediğiniz nedir . Şuan akinti yok ama ağrım var normalde ata ara kurdu ama bu iki saattir devam ediyo doktora gitmelimiyim.

Kızlar ben hamileligimde 5 hafta 5 gunlukken çok yoğun kanama geçirdim metrobuse binerken kadının biri itmisti adet olur gibi sancım başladı hatta eşimle telde konuşuyorduk gidiyor dedim ağlayarak hemen yol üstündeki devlet acile gittim asistan alttan baktı kalp atışları var ama arkada hematom oluşmuş dedi uzmanı çağırdı o da geldi alttan baktı bana bu kanama keseyi götürur seni yatiriyorum dedi biz şuan senin hayatını düşünüyoruz dedi hemen progesteron iğnesi yapıldı sonra ablam geldi bunlar sürekli seni alttan muayene edecekler bebek kalmak istese bile buna dayanamaz dedi ve beni çıkarıp avcılar hospitale götürdü,

Orda Dr karından baktı üzülme bebis seninle dedi ve beni yatırdı serum verdiler hemen saat başı tansiyonuma baktılar sabah 11 de büyük ultrasona götürdüler ve tekrar baktı dr o yogun kanama durmuş ve kese yerinde beni taburcu ettiler 5 gün istirahat verdiler ama 4 gün daha o iğneden oldum sonra kanuni hastanesine gittim benim asıl Dr infertilite uzmanı gonca hanimdi bana 20 gün istirahat verdi hamd olsun RABBİM'E bebeğim iyi sağlıklı doğum yaptım bence alttan baktirmak sakıncalı dra da mutlaka gidin kanamayi durduran ilaç veriyor ihmal etmeyin RABBİM sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaş bana cvp vermişti. Hematoloji dediğiniz nedir . Şuan akinti yok ama ağrım var normalde ata ara kurdu ama bu iki saattir devam ediyo doktora gitmelimiyim.
Ben başıma geleni ayrıntılı yazdım canım dra mutlaka git durumunu anlat ihmale gelmez özele gidersen daha iyi olur karından bakıyorlar kanamayi durduran ilaç veriyorlar

Ben de ilaç için söylemiştim. Allah korusun kötü bir durum varsa, ilaç verirler, müdahale ederler. Korurlar bebeği. Yoksa da, her şey normal derler rahatlarsınız diye.

Ben başıma geleni ayrıntılı yazdım canım dra mutlaka git durumunu anlat ihmale gelmez özele gidersen daha iyi olur karından bakıyorlar kanamayi durduran ilaç veriyorlar

Anladım bnde suan kanama yok dediğim şey sabah oldu ve iki damla kadar di.simdi gitmeme gerek var mı. Birde tip merkezi var özel oraya gidiyorum henüz hastane bulamadım kendime ordaki doktor dün alttan baktı. Yarından randevum var sanırım yine bakicak. Ama gitmeden akıntıyi söyleyemem napicam.

Ben de ilaç için söylemiştim. Allah korusun kötü bir durum varsa, ilaç verirler, müdahale ederler. Korurlar bebeği. Yoksa da, her şey normal derler rahatlarsınız diye.
Ben devlete gitmesin dedim yoksa sana aynen katılıyorum

Bide ben anemi hastasıyım. Ve A rh - kanım. Eşimle uyusmuyo. Kafama takılan çok sorun var. Doktora anemi oldugumu soylefigimde daha erken bütün testler zaten yapılacak dedi.bu bebeğin oluşumunda önemli değil mi

Bide ben anemi hastasıyım. Ve A rh - kanım. Eşimle uyusmuyo. Kafama takılan çok sorun var. Doktora anemi oldugumu soylefigimde daha erken bütün testler zaten yapılacak dedi.bu bebeğin oluşumunda önemli değil mi
Sağlık ocağı seni arayıp çağıracak tahliller için artı masraf yapmana gerek yok yada yarın sağlık ocağına gidip gebeligini bildir sonra drunu seçtikten sonra sonuçları gosterirsin kan uyusmazliginda doğumdan sonra iğne yapıyorlar diye biliyorum

Birde sürekli dinlen hafiften kanama başlarsa ALLAH korusun bekleme git druna alttan muayene istemiyorum diyebilirsin

allahımm panik atak oldum yemin ederim bugün test yaptırdım pazar 512 idi 1628 cıkmıs bugün iyi dimi sonuc arkadaslar daha basta böyle stres stres allah hepimize yardımcı olsun inş bi sorun yoktur kızlar ama olabiliyo diye duymustum lekelenmeler yinede tekrarlarsa acile gidin derim allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…