Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Senin sonucun çok güzel niye stres yapıyorsun keyfini çıkar canım

Benim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax

Benim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax
Allah bebegını sana bagıslasın canım gecmıs olsun moralını yuksek tutmaya calıs sırt ustu yat wc harıcınde kalkma yataktan

İyi canım, rahat ol.

Canımmmmm neler yapıyorsun? Nasılsın? Nasıl geçiyor gebelik? Daha belli değil di mi bebişinin cinsiyeti... Yerim onu ben... ÖYle mi olurmuş gerçekten benim hcg değerlerim tavanlardaydı doktorum bile şok olmuştu laboratuarda yanlışlık olmuştur deyip tekrar yaptırmıştı düşün : ) Ve oğlum oldu.. Bakalım senin minik ne...

Y a neden kimse bana yardım etmiyor,4773 nasıl bi değer sizce 3 4 gün geciktim kese görünmemesi normalmi doktor hamilesin dedi
Arkadasim hic panik yapma Allahin izniyle hic bi slkklntl olmaz benin reglim 12 gun geciktinde bile doktor keseyi gormedi 14. Gunde ancak gordu onuda vajinal ultrasondan gordu simdi Allahoma sukur 7 aylik hamileyim icini ferah tut dua et insallah iyidir tutunmustur sana annesi :)

Kuzumm sakin ol benimde dün yine pembe akıntım geldi bende çok korktum gece sakin kalmaya çalış üzüntü stres hem kendine hem minişe zarar Rabbim ol derse olur dua ve sabırdan başka yapabilceğimiz bişey yok korkma bişey olmıycak bak demişti dersin

Canım maşallah Hiç merak etme, gayet güzeell Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallaahhh

Ah canım, sorma.. Hep böyle gidecek işte.. Annelik daha bebişi öğrenir öğrenmez başlıyormuş Sonra aman kalp atışını duyacak mıyım, aman boyu kaç cm olmuş, ama ikili testi, üçlü testi... Her an acaba iyi midir düşüncesi 9 ay böyle geçecek sanırım. Allah nasip eder de sağlıkla kavuşursak, ondan sonra da hep tetikte olucaz.. Göüzümüzün önünden nasıl ayırıcaz.. Ah işte annelik böyleymiişş
Kızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
Şükür canıımm Allah sağlıkla kavuştursun. Çok sevindim :))

Canım iyi ki gitmişsin bak.. İçini ferah tutmaya çalış. Endişe çok daha kötü yapar.. Kanaması olan çok kişi olabiliyor ama ille kötü olacak diye bir şey yok.. Sonuçta müdahale etmişler.. Hayırlısıyla Allah sana bağışlasın bebeğini canım.. Sadece dinlen, iyi olacak diye düşün.

Merhaba canım İyi gidiyor çok teşekkürler Baş ağrılarım zorluyor, migrenim var :/ ama 1 haftadır olmadı şükür Onun dışında iyiyim :) Haftaya ikili teste gidicez. İnşallah sağlıklıysa, eğer kendini gösterirse, doktor söyleyebilirim belki dedi. Heyecanla bekliyoruz..
Onu da bana başka bir arkadaş demişti burda. Sonra burda geçenlerde biri daha evet benim de erkek oldu dedi. Ay bak senin de erkekmişş :) Allah bağışlasın canım Elimde 3 veri var Benim de oldukça yüksekti. 2 gün geçince 1800'lerdeydi. Ertesi gün doktora gitmiştim, bu değerle keseyi görebiliriz demişti doktor, ama görememişti. Bakalım benim minik ne olacak teyzesiii Çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…