- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederimTest sonucun iyi iki gün sonra tekrarla yukselirse sıkıntı yok demektir idrarda iyiye gidiyor hayırlı sağlıklı al kucağına inşallah
Rica ederim canımyorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim
Senin sonucun çok güzel niye stres yapıyorsun keyfini çıkar canımallahımm panik atak oldum yemin ederim bugün test yaptırdım pazar 512 idi 1628 cıkmıs bugün iyi dimi sonuc arkadaslar daha basta böyle stres stres allah hepimize yardımcı olsun inş bi sorun yoktur kızlar ama olabiliyo diye duymustum lekelenmeler yinede tekrarlarsa acile gidin derim allah korusun
vuhuuu maşallah canım benımkıde 2 ye katlamasını beklerken 3 e katlamıs 34ten 106 ya cıkmısKızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
Allah bebegını sana bagıslasın canım gecmıs olsun moralını yuksek tutmaya calıs sırt ustu yat wc harıcınde kalkma yataktanBenim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax
İyi canım, rahat ol.allahımm panik atak oldum yemin ederim bugün test yaptırdım pazar 512 idi 1628 cıkmıs bugün iyi dimi sonuc arkadaslar daha basta böyle stres stres allah hepimize yardımcı olsun inş bi sorun yoktur kızlar ama olabiliyo diye duymustum lekelenmeler yinede tekrarlarsa acile gidin derim allah korusun
Gözün aydın canım,çok sevindim.Kızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
İlk hcg değerleri yüksek çıkarsa erkek olma ihtimali yüksek diyorlarmış :) Bak senin de öyle olmuş. Allah bağışlasınBenimde mi öyledir acaba? Bir kızım olsun çok isterim ama Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallahh bir kaç haftaya belli olacak nasipse :) Kızı da Allah 2.ye nasip eder belki
Arkadasim hic panik yapma Allahin izniyle hic bi slkklntl olmaz benin reglim 12 gun geciktinde bile doktor keseyi gormedi 14. Gunde ancak gordu onuda vajinal ultrasondan gordu simdi Allahoma sukur 7 aylik hamileyim icini ferah tut dua et insallah iyidir tutunmustur sana annesi :)Y a neden kimse bana yardım etmiyor,4773 nasıl bi değer sizce 3 4 gün geciktim kese görünmemesi normalmi doktor hamilesin dedi
masalaah hep böyl güzel haberler alırız inss:)Kızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
canım allah sifa versin inş bişey olmaz dualarımız seninleBenim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax
Maşallah mnişlere Allah'ım bize bağışlasın onlarıvuhuuu maşallah canım benımkıde 2 ye katlamasını beklerken 3 e katlamıs 34ten 106 ya cıkmıs
Kuzumm sakin ol benimde dün yine pembe akıntım geldi bende çok korktum gece sakin kalmaya çalış üzüntü stres hem kendine hem minişe zarar Rabbim ol derse olur dua ve sabırdan başka yapabilceğimiz bişey yok korkma bişey olmıycak bak demişti dersinBenim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax
Gözün
teşekkür ederim kuzumGözün aydın canım,çok sevindim.
Aminnnn:)masalaah hep böyl güzel haberler alırız inss:)
Canım maşallahallahımm panik atak oldum yemin ederim bugün test yaptırdım pazar 512 idi 1628 cıkmıs bugün iyi dimi sonuc arkadaslar daha basta böyle stres stres allah hepimize yardımcı olsun inş bi sorun yoktur kızlar ama olabiliyo diye duymustum lekelenmeler yinede tekrarlarsa acile gidin derim allah korusun
Şükür canıımmKızlarrr değer 2096 olmuş Şükürler olsun
Canım iyi ki gitmişsin bak.. İçini ferah tutmaya çalış. Endişe çok daha kötü yapar.. Kanaması olan çok kişi olabiliyor ama ille kötü olacak diye bir şey yok.. Sonuçta müdahale etmişler.. Hayırlısıyla Allah sana bağışlasın bebeğini canım.. Sadece dinlen, iyi olacak diye düşün.Benim kanama var kırmızı çok kötüyüm hastaneden yeni geldim. Serum yedim. Birde pragesteron verdi ama hazırlıklı ol dedi. İnşallah bebeğime bişey olmax
Merhaba canımCanımmmmm neler yapıyorsun? Nasılsın? Nasıl geçiyor gebelik? Daha belli değil di mi bebişinin cinsiyeti... Yerim onu ben... ÖYle mi olurmuş gerçekten benim hcg değerlerim tavanlardaydı doktorum bile şok olmuştu laboratuarda yanlışlık olmuştur deyip tekrar yaptırmıştı düşün : ) Ve oğlum oldu.. Bakalım senin minik ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?