Kan tahlilini sürekli inceliyorum kafayı yemek üzereyim

Sonuçlarınız nasıl çıktı dktr ne dedi

Merhaba, benim dış gebelikten sonra oldu ama daha öncede sıkıntılı zamanlarım oldu
Annemle babamın boşanması, işyerindeki sıkıntılarım gibi
Altta yatan sorunu buldum diyelim sonra ne yapman gerekiyor. Ben dış gebelikten sonra böyle oldum

Referans degerleri ortalama degerlerdir. Referansin biraz altinda ya da üstündeki bir değer tek başına anlamsiz olabilir. O degere eslik eden baska degerler de olmali ki anlamlansin. Hastalik hastaliginiz icin psikolojik destek alin. Çünkü hastalik hastalıgi durumunda siz kafaya taktikca hastaliklariniz artacak ve daha kötü duruma geleceksiniz..

Anladım geçmiş olsun öncelikle ailevi sorun ile birlikte işiniz daha sonra gebeliğiniz zaten altta yatan sorunu bulduktan sonra kendinizi o tip konulardan uzak tutacaksınız mesela hastalık burada çok fazla vakit harcamayacaksınız hastalık dertleri dinlemeyeceksiniz çünkü biliyorsunuz ki size iyi gelmiyor hayattan tat almaya çalışacaksınız ,eviniz de işinizde olsun sizin önemli bir birey olduğunuzu kendinize kanıtlamanız gerekiyor unutmayın siz varsanız herkes var siz yoksanız kimseniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…