Kan testi sonucu?

bebeği isteyip istememe konusunda düşünüyorsanız kalp atışları başlamıştır bilginiz olsun. hakkınızda hayırlısı olsun.
Sonlandı maalesef doktora sordum kalp atısı yok dedi henüz biraz da kanama gördü

siz kac yasindasiniz ilerde insallah iyi birileri cikarda boyle bi konu daha gormeyiz
26 yasındayım bu adamla evlenme planı yapıyoruz ailelerimiz tanısıyo buna ragmen arkasında duramadı korktu. Sonra belki on tane cocupum olır ama hiçbiri bu olmayacak çok acı bişey

Allah yardimciniz olsun bol bol dua edin sevgilinize kizdim acikcasi.. Keske olurunu dusunseymiş....

konusmaya devam ediyomusunz
Evet olaydan sonra iyicee üstüme düştü suç bastırıyor gibi ama artk eskisi gibi devam edemeyeceğimizi ayrılacagımı söyledim kendini bi topla hatta psikologa götüreyim seni bnları sonra konusqlım dedi psikolog hafızamı silcek sanki

ben 3sene önce bi bebek aldırmıştım ve şimdi çok şükür hamileyim. iyi bi doktor olursa sorun yaşamazsın
İlk bebeğinizmiydi? Benim öyle çünkü. İşlem sonrası şimdilik bi sıkıntı yaşamadım on beş gün snra kontrole gideceğim inş sorun cıkmaz

yerinizde olsam size evladinizin katili yapan bir adamla gorusmem bir daha asla a

İlk bebeğinizmiydi? Benim öyle çünkü. İşlem sonrası şimdilik bi sıkıntı yaşamadım on beş gün snra kontrole gideceğim inş sorun cıkmaz

evet ilkti. doktora da sormuştum böyle söylentiler var bi risk olur mu ilerisi için diye. bana açıkça söylemişti ilk kürtaj diye dğeil ama her zaman her şeyde bi risk vardır dmeişti. hiçbi sorun yaşamadım ama. şuan da aynı doktora gidiyorum. 3sene sonra 2.ayda hamile kaldım

bence o adamdan ayrılın ondan ne sevgili ne koca nede baba olmaz çok üzüldüm ya

Ne güzel sizin için sevindim inş bende sıkıntı yaşamam bu bebeğinizi de hayırlısıyla kucagınıza alın inş

Ne güzel sizin için sevindim inş bende sıkıntı yaşamam bu bebeğinizi de hayırlısıyla kucagınıza alın inş

inş. tşk ederim de bi de 15gün uzun bi süre dğeil mi? beni hatırlıyorum 1hafta sonrasında kontrole çağırmıştı doktor tamamen temizlendğinden emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…