Bilmiyorımki onbeş gün dedi bana daha önce mi gideyim işlem snrası baktım ultrasyınla dedi ben kendimde olmadığımdqn bilmiyorıminş. tşk ederim de bi de 15gün uzun bi süre dğeil mi? beni hatırlıyorum 1hafta sonrasında kontrole çağırmıştı doktor tamamen temizlendğinden emin olmak için
Bilmiyorımki onbeş gün dedi bana daha önce mi gideyim işlem snrası baktım ultrasyınla dedi ben kendimde olmadığımdqn bilmiyorım
Öyle yapayım o zaman bende hemen cıktım bi de cok az kanamam oldu adet kanaması kadar bile olmadım normal mibenm bakmamştı. zaten hemen ayaklanıp gitmiştim. 1 hafta sonra bakmştı ultrasonla. 15 dediyse 15 gün sonra gidin o zaman
Öyle yapayım o zaman bende hemen cıktım bi de cok az kanamam oldu adet kanaması kadar bile olmadım normal mi
Şimdi sizinki ile aynı şey değil ama benim de ilk gebeliğimde boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah siz de sorun yaşamazsınız. Gerçekten çok üzüldüm içime bişe oturdu. Psikologa götürmeyi akıl ediyo ama 3 5 ay kirada oturamıyo nası bi insanmış. Rabbim yardımcınız olsun. Erkek milleti işte güven olmuyo 2 dakikalık zevkleri içinHımm anladım kişiden kişiye de değişiyordur belki teşekkürler
İnşallah canım cok sağol.. ben de çok üzülüyorum inan mecbur kaldım maalesef. Böylelikle gerçek yüzünü mü gördüm deyim ne deyim bilemiyorumkiŞimdi sizinki ile aynı şey değil ama benim de ilk gebeliğimde boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. İnşallah siz de sorun yaşamazsınız. Gerçekten çok üzüldüm içime bişe oturdu. Psikologa götürmeyi akıl ediyo ama 3 5 ay kirada oturamıyo nası bi insanmış. Rabbim yardımcınız olsun. Erkek milleti işte güven olmuyo 2 dakikalık zevkleri için
1 müsibet bin nasihattan iyidir demişler. Bol bol dua et canım. Bende bilemiyorum nedenir.İnşallah canım cok sağol.. ben de çok üzülüyorum inan mecbur kaldım maalesef. Böylelikle gerçek yüzünü mü gördüm deyim ne deyim bilemiyorumki
Çok teşekkür ederim canımm sağolasın..Canım öncelikle geçmiş olsun, kendin için en doğru karar vermiş olduğunu umuyorum ki anlattıklarından bunu anlıyorum.
Hemen kanama başlamıyor, regl olacakmışsın gibi bir ağrı başlıyor 2-3 gün sonra, ve sen regl olmuş gibi kanama yaşıyorsun. 2 gün sürüyor ve sonra normal adet döngün başlıyor. Meraklanma.
Hcg degerimi??Kızlar adetin 2.günü 204 6.günü değerim 953 nasıl ?lütfen korkuyorum
evet nasıl sence ?Hcg degerimi??
Aynen öyle oldu 3 gün içinde öğrendik ve sonlandırıldı noldupunı anlayamadık bile ben aldırmak istemiyorum dedim ama sonucu değiştirmedi maalesef onun o halini görünce de dayanamıyorum inş şartlarımız olgunlaştığında allah tekrar nasip eder. Görüşünüz için teşekkür ederimBir anda çaresiz hissedip acele karar vermişsiniz belli ki her ikiniz de üzgün olduğunuza göre.. ama olan olmuş önemli olan bundan sonrası. Sevginize ve sevildiğinize inancınız tamsa bu sebepten ayrılmayın derim Allah büyük evlenince o şu an sıkıntı olan maddi durum düzelince tekrar nasip eder ümidinizi yitirmeyin herkesin hayata bakış açısı kendini dünyaya getireceği çocuğu güvenceye almak gibi kaygıları farklılık gösteriyor siz kaygılandınız ve böyle bişey yaptınız diye kimse sizi yargılayamaz bu Allah'la sizin aranızda
Eğer Allah bana evlat nasip ederse aç kalırım açıkta kalırım tek basıma bile olsa o çocuğu dünyaya getirir bakarım benimde hayat görüşüm bu
Arkadaşlar sevgilim iki gündür iki göZ iki çeşme ağlıyor nasıl böyle bir hata yaptık ben nasıl sunduğun secenekleri düşünemeyip bunu tercih ettim diye doktorlar kontrole gittiğimizde ikiz olabilr demişti iki gündğr dua ediyorum nolur biri duruyo olsun diye diyor ben ailende de yaşardım kiraua cıkalım diyen zaten bendim nasıl oldu da ben bunları kabul edemedim de aldırmaya düşündüm basretim mi baglandı cok mu acele ettik falan diye yedi kendini nasıl davransam bilemedim ayrılacagımı söylemiştim biliyosunuz birbirimize destek olalım bırakmayalımm falan dyo fkrinizi paylaşır mısınız nasıl davranmalıyım sizce.ilkinilkin Krissi . M Mvrs
MasAllah.. İyi gorunuyor canim .. Doktorunuz belki tekrar hcg testi isteyebilir bazilarinda bu deger hizla yukselebilr bazilarinda yavas olabiliyor 1000 civarinda keseyi gorebilirsiniz ultrasonla..İnşAllah kucaginiza almanin dilegiyle :)evet nasıl sence ?
inşallah canım ,sanki düşük gibi gelmişti banaMasAllah.. İyi gorunuyor canim .. Doktorunuz belki tekrar hcg testi isteyebilir bazilarinda bu deger hizla yukselebilr bazilarinda yavas olabiliyor 1000 civarinda keseyi gorebilirsiniz ultrasonla..İnşAllah kucaginiza almanin dilegiyle :)
Keşke cnm keşke bu kadar acele karar vermeseydik eskisi gibi devqm edemeyiz elbet ama birbirimizin yarasını sarmayı başarabilriiz belki. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah sağolKeşke bastan boyle dusunseydi canim ya gercekten senin icin cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok gideni geri getiremeyiz malesef . Cogul gebelik ihtimali olsa bile suan buyuk ihtimalle onuda almislardir malesef.. Karar senin canim hakkınızda hayırlısı inşAllah . Rabbim gonlunuze gore versin herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?