Kan testi sonucum <2 çıktı kızlar adetime 6 gün var

canım benim bildiğim daha doğrusu okuduğumdan eminim.
beta hcg 5 in üzeri olumlu diye duymuştum.
bir de test yaptıracağın yakın bir yer varsa yarın da yaptır.
bildiğim kadarıyla 2 günde 2 katına çıkar bthcg

yakınsa bugun bile yaptırabilirsin cunku bu gun 2 gun gecti uzerinden yukselme varsa gebelik var demektir ama yoksa kısmet onumuzdeki aya inş.

canım ben pek anlamıyorum bu değerleden benim değerim çok düşük dim i yani 2 katına çıkarsa yine gebe kalamam dimi arkadaş yu urta çatlaması geç olduysa sonradan beli olur dedi yarın hastahanedemi yaptırsam acabaki yada evde gebelik testi yapsam ne çıkar ki of çok sıkın tıdayım arkadaşım

yakınsa bugun bile yaptırabilirsin cunku bu gun 2 gun gecti uzerinden yukselme varsa gebelik var demektir ama yoksa kısmet onumuzdeki aya inş.

hastahaneler akşam gebelik testi yapıyorlar mı devlet hastahaneleri özerlde biraz pahalı oluyor canım ya işallah yükselmne olur dua et ama dediğin gibi yılmak yok devam sen napıyosun

hastahaneler akşam gebelik testi yapıyorlar mı devlet hastahaneleri özerlde biraz pahalı oluyor canım ya işallah yükselmne olur dua et ama dediğin gibi yılmak yok devam sen napıyosun

devlet hastahaneside yapar canım doktor 2 gun sona tekrarla demişti de hemen yaparlar en azından sende bu stresten kurtulmus olursun inş ii haberlerle:)
sana özelde bedava yaptırmanın yolunuda soyleyım acile git basım donuyo gozum kararıyor yorgunluk halsizlık var de gebelik suphen varmı derlerse evet de hemen yapıyorlar 1 saatte sonucu veriyorlar:))

canım arkadaşım şimdik ben akşam iş çıkışı gitsem devlet hastahanesine acile yaparlarmı ne dicem başım dönüyor midem bulanıyor dimi ama ben bundan 3 ay önce gündüzdü sanıırm gitmişti sabahları aç karnında yapılıyor demişlerdi öyle sorunla karşılaşmam dimi yani acilde bana normal kan tahlili yapıcak dimi orada çıkar
özel de ben 25tl veriyorum çok pahalıya ya bak o taktik mükemmelmiş ya:::)

valla ben hep ozelde yaptırdım hiç para ödemedim bu taktıkle yakında ozel varsa ona git devleti pek bilmiyorum ama aç tok sabah aksam faketmez kan testinde:)

valla ben hep ozelde yaptırdım hiç para ödemedim bu taktıkle yakında ozel varsa ona git devleti pek bilmiyorum ama aç tok sabah aksam faketmez kan testinde:)

çok güzelmiş evet var aslında ama devletta yakın bu akşam gidiyim mi yoksa yarın akşammı eğer artma varsa bu akşam belli olurmu arkadşaım

çok güzelmiş evet var aslında ama devletta yakın bu akşam gidiyim mi yoksa yarın akşammı eğer artma varsa bu akşam belli olurmu arkadşaım

olur tabi canım sen dun degil onceki gun yaptırdın yani bugun 3 gun oldu artıs varsa mutlaka gorunur:)

olur tabi canım sen dun degil onceki gun yaptırdın yani bugun 3 gun oldu artıs varsa mutlaka gorunur:)
arkadaşım şimdik gebelik testiyle normal kan testi aynı bakıyorlar dimi yani doktor bana kan testi verirse ordan anlarmı benim değerim 2 ya kaç olması lazım gebe olmam için

arkadaşım şimdik gebelik testiyle normal kan testi aynı bakıyorlar dimi yani doktor bana kan testi verirse ordan anlarmı benim değerim 2 ya kaç olması lazım gebe olmam için

en az 5 olması lazım canım normal kan testiyle ckmaz beta hcg olması lazım canım sen salla iste adetim 2 gun gecikti falan dersen direk beta hcg yapar:)
tesekkure gerek yok o yollardan bende gectim seni iyi anlıyorum ama beni anlayan kımse yoktu((

canım ya gerçekden çok teşekkürler yardımların için iyiki tanımıuş seni şimdik acilden numara alıcam doktora midem bulanıyor başım dönüyor dicem bana gebelik testi yaparmısın dicem dimi ya bana yarın sabah gel falan derse demez dimi of heyecan sardı:):)
arkadaşım inan hak veriyorum sana insanın konuşucak dertleşecek soru sorucak güvwnilir arkadaşı eşi dostu yoksa çok kötü oluyor ben bu siteye iyiki üye olm uşum iyiki de sizin gibi değerli insanları bulmuşum allah razı olsun ne diyim

işte gozum karardı dustum falan de gebelik testini soyle iste 2 gunluk gecikmem var idrar da cıkmadı birsey de o zaman yapar zaten sen istemeden canım yarın gel demez ama derse calısıyorum gelemem dersin olur biter

işte gozum karardı dustum falan de gebelik testini soyle iste 2 gunluk gecikmem var idrar da cıkmadı birsey de o zaman yapar zaten sen istemeden canım yarın gel demez ama derse calısıyorum gelemem dersin olur biter
ay tamam gdicem bu akşam:):)bak heyecana geldim şimdik sen vesile oluyorsun işallah güzel sonuçlar çuıkar sen ne düşünüyosun sence iyi sonuçla gelirmiyim tamam arkadaşım aynı öyle söyliceğim bakalım ne olucak:):)hıı sonuç özelde 45 dakika sürmüştü bur da da uzun sürermi

devlet hastahanesine hiç gitmedim bilemiyorum:S
valla benim gonlum hep iyi sonucla gelecegini soyluyor ama fazla umutlanma olmazsada kendini uzme bak ben neredeyse 3 senelik evliyim sen 7 aylık:)

devlet hastahanesine hiç gitmedim bilemiyorum:s
valla benim gonlum hep iyi sonucla gelecegini soyluyor ama fazla umutlanma olmazsada kendini uzme bak ben neredeyse 3 senelik evliyim sen 7 aylık:)

anladım canım saol canım arkadaşım işallah allahım yüzümü güldürür.tamam umutlanmıcam arkadaşım şimdik benim değerim 2 5 e yükselicek dimi hem diyelimki 5 çıktı orda doktor negatif dermi yine sonuçda kadın doğumcu değil acildeki evet cnaım haklısın sen ama başiladım bu işe iyiki zamanında önlemimi almışım tedavi konuusnda bu akşam gidiyorummmmmm)

negatif olsa yukselme olmaz canım eger negatif derse 2 gun once 2 cıkmıstı dersin o zaman yorumu farklı olur canım
:))
hayırlısı olsun canım

negatif olsa yukselme olmaz canım eger negatif derse 2 gun once 2 cıkmıstı dersin o zaman yorumu farklı olur canım
:))
hayırlısı olsun canım

tamam canım arkadşaım benim bu akşam moral oldun bana allah da sana yardımcı olsun bebişinin kalp atışlarını fazlasıyla duy işalllah
ben bu akşam son ucu kötü olsa bile hiç olmassa şüphem kalkıcak çünkü 3 gün bana geçmicek biliyorum bu akşam ki sonuç kesin sonuç olarka bakılabilirmi :)

yani canım en azından 2 katı artması lazım varsa eger yoksa hiçbir sekilde artıs olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…