Gitmez ancak hamile çıkarsa aile hekiminin ekranına düşer yani şahsın hamile olduğu çünkü devletin ana-çocuk sağlığı için gebelik takibi gibi bir sistemi var. Aile hekimi de ailesini arayıp hastasının özel bilgisini paylaşmaz diye düşünüyorum. Tabi geçmiş testler, tedaviler, ameliyatlar araştırıldığı takdirde bulunabilir
Anladim canım umarim hamile değildir.
canım tam bir ilişkimi olmuş bunu sorsaydın belkı kendı kendıne kuruntu yapıyodur adetı gecıkmışmı
İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorumAile doktoru olayında bağlı olduğu sağlık ocağı tarafından ev aranır.
Ayrıca 18 yaşında bile değil hamile olursa kesin ailenin kulağına gider.
Bi'kaç kaliteli test alıp evde yapsanız?
Umarım değildir birisi geçmişini kurcalamazsa öğrenemez ama test yaptırdığı da görünür araştırılırsa söyleyeyim internette bir sistemi vardı devletin ben tam olarak bilmiyorum giriş yapmayı. Zaten nişanlılarmış ama bence korunma yöntemlerini öğretin o kıza ablası olarak da mağdur olmasın :)
Allah'ım bunları duydukça kahroluyorum daha 17 yaşında çocuğun yaptığına bakcanım çok üzüldüm ama ona bir şekilde destek olmalısın ama sakın bu yaptığını destekler bir imaj çizme derim. Şaka gibi çocuk oyuncağı mı bu işler ya
Çocuk evliliğıne karşı olduğum kadar çocuk yaşta cinselliğe de son derece karşıyım, ne diyim artık
İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorum
Ayrıca 17 yaşında çocuk nişanlanırsa yapar yani. Ben çok şaşırmaıdm. Onun nişanlanmasına çanak tutmadan önce düşünücekti ailesi. Onun aklı ermez ki.
Ayrıca 17 yaşında çocuk nişanlanırsa yapar yani. Ben çok şaşırmaıdm. Onun nişanlanmasına çanak tutmadan önce düşünücekti ailesi. Onun aklı ermez ki.
Bence stresten gecikmiştir şuan korktuğu için daha da gecikebilir.
Bizim bi'tanıdık var stres yaptığında bazen bir ay bile olmuyo:44:
Ailesi ne tepki verir peki anlayışla karşılar mı ki?
Düğün çok mu geç:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?