kan testi ve gebelik

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaşlar kuzenim 17 yasini doldurdu ama gebelikten şüpheli.. henuz evli değil nişanlı gelip bana anlatti ne yapabilirim abla utaniorum dedi tepkimi koyup cevap verdim dogru bisey olmadigini ailesiylede paylasmasini soyledim ama ilk once olup olmadigini ogrenelim dedi. Polikinlikte kan testi yaptirsak ailesine bi bilgi gidermi?

Gitmez ancak hamile çıkarsa aile hekiminin ekranına düşer yani şahsın hamile olduğu çünkü devletin ana-çocuk sağlığı için gebelik takibi gibi bir sistemi var. Aile hekimi de ailesini arayıp hastasının özel bilgisini paylaşmaz diye düşünüyorum. Tabi geçmiş testler, tedaviler, ameliyatlar araştırıldığı takdirde bulunabilir

Anladim canım umarim hamile değildir.

Aile doktoru olayında bağlı olduğu sağlık ocağı tarafından ev aranır.
Ayrıca 18 yaşında bile değil hamile olursa kesin ailenin kulağına gider.
Bi'kaç kaliteli test alıp evde yapsanız?

Anladim canım umarim hamile değildir.

Umarım değildir birisi geçmişini kurcalamazsa öğrenemez ama test yaptırdığı da görünür araştırılırsa söyleyeyim internette bir sistemi vardı devletin ben tam olarak bilmiyorum giriş yapmayı. Zaten nişanlılarmış ama bence korunma yöntemlerini öğretin o kıza ablası olarak da mağdur olmasın :)

canım tam bir ilişkimi olmuş bunu sorsaydın belkı kendı kendıne kuruntu yapıyodur adetı gecıkmışmı

Evli ya da hamile degilim ama once gebelik testi yapiliyor diye duymustum.Evde bi kac tane yapin.Evli degilse hastaneye gittiginde kayit tutulacaktir muhakkak.18 yasinin altinda ve evli olmadigi icin cinsel suc oldugunu biliyorum eksigim yanlisim varsa affola.

Soyledim soylemezmiyim anlattım herseyi daha yasida küçük kardesimle ayni yaşta

Allah'ım bunları duydukça kahroluyorum daha 17 yaşında çocuğun yaptığına bak canım çok üzüldüm ama ona bir şekilde destek olmalısın ama sakın bu yaptığını destekler bir imaj çizme derim. Şaka gibi çocuk oyuncağı mı bu işler ya
Çocuk evliliğıne karşı olduğum kadar çocuk yaşta cinselliğe de son derece karşıyım, ne diyim artık

Son düzenleme:

Kesinlikle oyle. Sok oldum benim kardesimle yasit ya zaten konuştuk pozitifde negatifde olsa aliesiyle bu durumunu paylasacak.. Çocuğa ne kadar guvenebiliriz ki birakip gtse kalicak 17 yasinda..

İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorum

Bence stresten gecikmiştir şuan korktuğu için daha da gecikebilir.
Bizim bi'tanıdık var stres yaptığında bazen bir ay bile olmuyo:44:
Ailesi ne tepki verir peki anlayışla karşılar mı ki?
Düğün çok mu geç:26:

Özel bi laboratuvara gidip kan tahlili yaptırın bence.

Stresten gecikmiştir diye düşünüyorum.

Ayrıca 17 yaşında çocuk nişanlanırsa yapar yani. Ben çok şaşırmaıdm. Onun nişanlanmasına çanak tutmadan önce düşünücekti ailesi. Onun aklı ermez ki.

Ayrıca 17 yaşında çocuk nişanlanırsa yapar yani. Ben çok şaşırmaıdm. Onun nişanlanmasına çanak tutmadan önce düşünücekti ailesi. Onun aklı ermez ki.

kesinlikle sana katılıyorum 17 yaşındaki çocuğun şu anda hamilelik testini çözmek yerine okulla ilgili testler çözmesi lazım pes ya ! nasıl kıyar o yaştaki evladına insan..

bence kuzeniniz reşit olmadığı için büyük ihtimal ailesi yanında olmadan testi yapmazlar. Yapsa bile mutlaka bilgi onlara gidecektir. Söylediklerim kesin şey değildir tahminim bu yönde.

Anlayisla karsilamazlar ona üzülüyorum hem 17 yaşında basını yaktılar hemde doverler kızı bide.. düğün 2 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…