bir önceki yazdıgım cevabı iyi yorumlayın poztf cıkarsa bu işten kolay yırtamazsınız ...Hamile olan kimi bulabilirim ki canım suan en mantiklisi poliklinik geliyor çünkü kimlik istemiyor buyukte gosteriyo zaten
kmlgi ilerde isteyeblrler .. bence idrar testi olan ecznlerde yapılanlardan 2 , 3 tane alın yapsın . eger o test pozitif cıkarsa . tc yi isterler ve gebliz sistemine girmek zorundalar! direk aile hekimi ögrenir anasını babasını arar.! demedi demeyin!!
özel hstanlerde de bir bir kayıt edlyor hersey ve saglık bakanlıgı artık herkesin tc si üzerine tüm muayenelerini tüm tesstleini kaydedyr tc ile her doktor kim nerde muayene olmus diye görebilecek yani .. özel hastane cözüm degl ..özel hastaneye gidin .
bir önceki yazdıgım cevabı iyi yorumlayın poztf cıkarsa bu işten kolay yırtamazsınız ...
geblize her hamilenin kaydını girmek zorunda sistem.
canm benm pozitif cıkarsa kesin is te yecek ler diyorum sana sen ne diyorsun .. ? benm basımdan böyle bsey gecti poztf cıksaydı suan boku yemştm hala da o test yznden korkyrm .. onun yaptgıı kuruntu baska bişey degl .. stresten ne düşündgnü bilmiyor su anda.Yok cnm bnm kimligi istemiyorlar aradim sordum sıkıntı olmuyor. Eczanede yapilana güveniyoruz
canm benm pozitif cıkarsa kesin is te yecek ler diyorum sana sen ne diyorsun .. ? benm basımdan böyle bsey gecti poztf cıksaydı suan boku yemştm hala da o test yznden korkyrm .. onun yaptgıı kuruntu baska bişey degl .. stresten ne düşündgnü bilmiyor su anda.
neyse ben üzerime düşeni yaptım inş pozitif cıkmaz . pozitfi cıktıgında kmlk isteycekler smdi bişey demiyorlar . cnkü her polikinik her saglk kurumu hamile bayanı geblize kayıt etmek zorunda ..
hayırlısı neyse o olsun da ben bu arada merak ettim erkek ne diyo bu duruma kıza destek mi ne olursa olsun kabulum diyo mu o da önemli eğer hamileyse ki inşallah değildir ama öyleyse bile aile bir şekilde razı edilir önemli olan biraz da oğlanın ne dediği bence
17 yasında cnsel ilşkye gireblen biri gayet de evleneblr :) bunun neresi garp ztn nişanlıymış yani:) güldümmNe yani evlensin mi bu yaşta
17 yasında cnsel ilşkye gireblen biri gayet de evleneblr :) bunun neresi garp ztn nişanlıymış yani:) güldümm
Aradim canim sordum baska şehirden geldik kimligim ynmda yok misafiriz hamilelk testi yapiormsnz dedm kimlik grekmio isim soyisim ve tlfn yetri dediler
Ne yani evlensin mi bu yaşta
Hiç sıkıntı etmeyin, polikinliklerde kesinlikle sıkıntı olmuyor, hele ki zaten kimlik vermeyecekseniz hamileyse bile sıkıntı olmaz.
Hem dediğimiz gibi, eğer test istendiği ilerde önüne çıkar diyorsanız endişelenmeyin boş yere para almak için abuk subuk testler istiyor polikinlikler. Zaten 18 tl miydi neydi yanlış anımsamıyrsam, ablam yaptırmıştı.
Üstüne de gitmeyin, zaten korkmuş anlamış hatasını. Gerginlikten kuşkudan hastada olamıyordur. Ben vizelerim finallerim oldugunda hep 1 hafta 10 gün geç olurdum. Söyleyin karnına sıcak su torbası koysun. Bende çok işe yarardı.
e arkadaşım zaten nişanlı değil mi ? nişanlıysa ve eğer hamileyse ne yapması gerekir sence ?
üzüldüm işte.( o bilincinde değil ki önündeki hayatın..
Arkadaslar bir de kan testini ac karninami yaptirmamz gerekiyor
yok yok normal gidin :)
Teşekkür ederimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?