kan testi ve gebelik

Bende özel bir poliklinikte yaptırmıştım kan testini sağlık Ocağı'na gidip hamileyim diyene kadar arayıp soran olmamıştı hamileliğim 2011 deydi gerçi o zAmandan bu zamana kadar sistem değişmiştir belki

Canlar sonuc NEGATIF :) cok mutlu olduk hepinize yorumlarınz icin cok tesekkurler simdi karsima alip bi guzel konusucam insallah akillanirlar..

nereden biliyorsunuz ailesinin akılına sokup nişanlandıgını? belki kendi nişanlanmak istedi?
17 yasında biri için evlilk de o kadar erken sayılacak bişey degil .. reglini normal sartlarda oldu ise..
eskiden 14 yaslarında evlenen bile olurmus .. gayet normal .. :)
dinende evligigi gecktrmek iyi bişey degl zaten.. herkes herseyn farkında kadınlarında cinsel istekleri olabilir gayet de dogal bişey

İnşallah sen de evlenirsin canım hayırlısıyla o zaman. Gönlünden geçen olsun. Bazı şeyler elimde olsa 30 uma kadar evlenmezdim ama :)

Dinen nasıl beni ilgilendirmiyor, pek bilmem ama o yaşlarımda üniversite hayallerim vardı sadece. Cinsel istek de öpüşmekten ileri gitmezdi aklımda sevgilim de oldu ama sadece öpüştüm dediğim gibi. :) Cinsel ilişki de evlilik öncesi yaşanabilir karşılıklı istedikten sonra ve iki tarafın da ayakları yere basıyorsa ve ayrılık durumunda pişmanlık duyulmayacaksa. bu durumdaki gibi bir cinsel ilişkiyi onaylamak mümkün değil ne yazık ki.

Ailesi sevgilisi oldugunu öğrenince nişanlan o zaman dediyse bence evlilik fikrini ailesi sokmuştur kafaya. Hayır sen okuycaksın, kendi paranı kazanıcaksın ondan sonra olur demeliydi benim kanımca.

Umarım bu kızımızın da her şey istediği gibi olur. Bir yastıkta kocarlar..

İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorum

adet 5 gün geçip idrar testi de negatifse rahat olsun yoktur bir şey stres yapmasın stres yaptıkça iyice gecikir adeti.

17 yaş çok erken yaaaaaaaa
Cinselliğin yaşı kaçlara düştü çok üzülüyorum.
17 yaşında nişanlanmak 18 de evlenmek çok üzücü.....

17 yasını bıle doldurmamıs henuz 16 yasında ve nısanlı !!! o guzelım kızı 16 yasında nısanlayan aile hamıle oldgunu ogrenınce bısey demez sen korkma...

ilginç bi bakış açınız var fiziksel olarak tamam ama psikolojik olarakta hazır olmak lazım değilmi anne olucak evlenirse kaldırabilecekmi

Benim bi arkadaşın başına geldi yani şüphesi vardı ve ankarada bi tahlil laboratuvarina gittik kimlik bile almıyolar sadece isim soyisim yani yaşınız sorun olmaz nerden anlayacak 50 tl verdik 1 saat içinde Sonuc aldık adres isteyen varsa ulassin

Hmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…