Testi yaptırabildiniz mi?
nereden biliyorsunuz ailesinin akılına sokup nişanlandıgını? belki kendi nişanlanmak istedi?Nişanlamışlar kızcagızı yoktan yere aklına sokmuşlar böyle şeyleri. Çok üzüldüm ben gülme. o yaşta sevgililerimz olurdu ama cinsel ilişkiye girmek çok uç bişeydi. ama nişanlı olsam ve nişanlım evlncez nasılsa dışarı boşalıcam bişey olmicak korkma diye beni gaza getirse yapardım. Empati kurmaya çalışıyorum.. Ailesinin hatasını kızcagız çekicek. Neyse yolu belli artık yapıcak bişey yok haklısın..
dedik dgldir diye :) hadi hyrlısıCanlar sonuc NEGATIF :) cok mutlu olduk hepinize yorumlarınz icin cok tesekkurler simdi karsima alip bi guzel konusucam insallah akillanirlar..
nereden biliyorsunuz ailesinin akılına sokup nişanlandıgını? belki kendi nişanlanmak istedi?
17 yasında biri için evlilk de o kadar erken sayılacak bişey degil .. reglini normal sartlarda oldu ise..
eskiden 14 yaslarında evlenen bile olurmus .. gayet normal .. :)
dinende evligigi gecktrmek iyi bişey degl zaten.. herkes herseyn farkında kadınlarında cinsel istekleri olabilir gayet de dogal bişey
Yaptiiramiyoruz yani.. cok uzuldum ya özel polikinlik flnd soyler degil mi
İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorum
nereden biliyorsunuz ailesinin akılına sokup nişanlandıgını? belki kendi nişanlanmak istedi?
17 yasında biri için evlilk de o kadar erken sayılacak bişey degil .. reglini normal sartlarda oldu ise..
eskiden 14 yaslarında evlenen bile olurmus .. gayet normal .. :)
dinende evligigi gecktrmek iyi bişey degl zaten.. herkes herseyn farkında kadınlarında cinsel istekleri olabilir gayet de dogal bişey
17 yasını bıle doldurmamıs henuz 16 yasında ve nısanlı !!! o guzelım kızı 16 yasında nısanlayan aile hamıle oldgunu ogrenınce bısey demez sen korkma...
Benim bi arkadaşın başına geldi yani şüphesi vardı ve ankarada bi tahlil laboratuvarina gittik kimlik bile almıyolar sadece isim soyisim yani yaşınız sorun olmaz nerden anlayacak 50 tl verdik 1 saat içinde Sonuc aldık adres isteyen varsa ulassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?