Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demek canım benim:))) burada bulunmak sizlerle herşeyi paylaşmak çok güzel birşey:))))

bademcım ne bıleyım anlamadımkı rubena falan bıseyler yazmıs bıde ıdrar kulturu yazmıs.bana bıde demır hapı verdı ama o bana dokundu sana verdımı?2gundur karın agrısı falan mahvettı benı sımdı doktoru bı arayayım ögrenıyım nıye oluyo böle bunu ıcemem ben böle.belkı senın su durumun normale donmesını beklıodur oyuzden ıstememıstır senden bı dahakı kontrolde söyler belkı.takılma.hakıkaten cok acemıyız neyse yavas yavas ögrenıoruz

mersinli canım tekk kesemi gördünüz???seninde değerin yüksektii..demekkii değerle pek alakası olmuyorr...değer yüksek olup tek gebelikde olabiliyor...

mersinli canım tekk kesemi gördünüz???seninde değerin yüksektii..demekkii değerle pek alakası olmuyorr...değer yüksek olup tek gebelikde olabiliyor...

evet canım tek kese gördük.inş.bi sürpriz olmaz.çift olsaydı çok zor durumda kalırdım aileme söylememiştim.herkes beni normal yolla kaldım zannediyor.değer olayına pek inanmıyorum.ilk değeri 50 çıkmışlarda çift gebelikler okudum ben burda.ebininde değeri yüksekti bak oda tek.hayırlısı olsun inş.sendende hayırlı haberler bekliyorum canım.

badem hakan bey le dogum kaca mal oluyo bılıyomusun?ya bu testlerı falan ne olucak bugun cok kafama takıldı yaa.hakan bey doguma guven,mesa,hrs ye gıdıomus sadece kendısı kac tl alıyo.bıde galıba su 2lı test ense kalınlıgı falan varya onlar kaca gelıo fırdos mu orda yaptırmıstı acaba hakan bey detay lab.ına gonderıo.ayyyy ne cok uzattım dımı kısacası bunlarda bılgısı olan varsa bana yardımcı olsun lutfen sagolun opuyorumnanaktan

tebrık ederım degerın guzel ıns saglıklı bı hamılelık gecırırsın

çok teşekkür ederim benim tüp bebek ve ilk denemem transferden sonra 12.günümdü testimin soncu 244 yani neye göre anlaşılıyor iyi yada kötü olduğu anlaşıyor acaba bilmiyorumda :roflol:

yanı doktorun söledıgı tarıh dımı benımkı 103 cıkmıstı.ben sımdı 5+6 hamıleyım ıns. degerlerın katlanıp bebısın sende buyur

...canım merhaba önclikle banada o vitaminden verdi benide biraz rahatsız etti ama şimdi alıştım sabah kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum...canım ben sana cok detaylı yazmıştım hakan hocanın doğum tarifesini, görmedin sanırım...hakan hocanın sabit fiyatı normal doğum 4000tl,sezeryan 3000 lira..hastane paralarıda 1500 ile 2000 arasında değişiyor.. yani toplam 6000 e yakın tutuyor..ama bu doğuma kadar gecen sürede yapılan testlere ne kadar para vriliyor bilmiyorum...salı günü gidicem ya öğrenmeye çalışıcam canım..

çok teşekkür ederim benim tüp bebek ve ilk denemem transferden sonra 12.günümdü testimin soncu 244 yani neye göre anlaşılıyor iyi yada kötü olduğu anlaşıyor acaba bilmiyorumda :roflol:

tebrikler canım.çok sevindim adına.değerin maşallah çok güzel katlanır inş.ama sürpriz olabilir belki ikizdir değerin yüksek ama yinede belli olmuyor.:teytey:

ya bademcım benım kafam cok karıstı.hakan bey bana guven mesa ve hrs dedı bu hastanelerde doktor dısardan oldugu ıcın sgk da gecmıo zaten.hadı dogum tamam ama doguma kadar testler falan da cok fazlaya mal oluyo acaba guvende falan bı doktoramı gecsem dıye dusunuyorum.bı dahakı randevuda konusucam hakan beyle bılmıorum yanı.ya o ılac benı rahatsız etmekten beter bı duruma soktu ya.2gundur karın agrısı ıstıfra ıshal ne ararsan vardı doktoru aradım gece yatmadan önce dene dedı bıde öle yapıcam bugun bakalım ne olucak.bebege de ıyı dııl kı bukadar kasılmak.allah bebeklerımızı korusun saglıkla kucagımıza alalım ıns

Kızlar banada bı bakın :) ılk deger 40.90 du bugun yaptırdım ıkıncı testım 117.60 nasıl katlanmıs ıyımı kotumu ıkız mıdır degılmıdır bana bılgı verırmısıız

demet canım tebrik ederim...benimde 12.gün değerim 205.46 ama ikizmi değilmi bilmiyorum...pazartesi muayanem var o zaman öğrenicem...
mersinlininde 12.gün değeri 158 di fakat tek gebelik onunki....fakat burdan birinin değeri 168 di ve ikizlerine hamile bende bişey anlamıyorum...hayırlısı olsun canım..ama senin değer çok yüksek değil..kaçıncı günde yaptırdın 2.tahlilini??tek gebelik gibi gözüküyor...ama bellide olmuyorr.....
15 gün sonramı gidicen dr.aa demet??

ırmak tebrik ederim çok güzel bi değer...hamile olduğun kesin bişeyde tekmi çift mi kesede anlaşılırr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…