Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana nıye haftaya gel falan demedı yaa herkes ılk ultrasondan 1 veye 2hafta sonra cagırıolar anlamadım

bendende istedi kan tahlilerini..rutin yapılıyomuş o tahliller..eşin neyi koyma dedi anlamadım...

cnm benim biraz küçük tü..kesenin içinde hala başka bir kese oluyomuş..daha o haldeydi..haftaya boyunu tam ölçeriz dedi..o yüzden bir hafta sonra çağardı beni...bende korktum hatta bugün tekrar aradım küçkmü normalde kaç olması gerekiyo dedi...bu belli olmaz erken hamile kalan var geç kalan var dedi..seninki çok iyi merak etme dedi..kese var bebek var ..kalp atışıda var..ben biraz evhamlıyımda..dr umda artık çözdü beni...

ya su cızelgeler varya yasenım koymus ben sukadar hamıleyım dıye gosterıoya onlardan koyma dedı

hmmm ben de meraklıyım ama coook kucuk mercımek kadar yaa 3.3mm mıs boyu cok ılgınc yaa ıcınde bı canlı kalbı atıyo mercımegımız o bızım yenı adı mercımek eskıden portakal kabugunda vıtamındı kaydirigubbakcemile3

bende ikinci kan testimi yaptım bugün ( 8 . günüm ) 50,30 çıktı oleyy . asıl kan testi günüm cuma ozamana da yapcam . bugün idrarda da ikinci silik çizgiyi gördüm şükürler olsun ...

ebicim selam canım,ya şimdi benim kafama takıldı benden kan testi falan istemedi...ama belki şu kanama durumumu takip etmek için şimdilik istememiş olabilir diye düşündüm..çünkü benim durum normalden farklı ilerledi biliyosun..peki kanda neye bakacaklar canım söyledilermi...neyse kafana takma nasıl olsa öğreniriz..hep acemiliğimizden dimi...:))))

Lilypie bölümü gebelik bölümü oluyor,3.kısımdan yapılıyor,diğerleri,doğum ve evlilikmiş,.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…