ya bademcım benım kafam cok karıstı.hakan bey bana guven mesa ve hrs dedı bu hastanelerde doktor dısardan oldugu ıcın sgk da gecmıo zaten.hadı dogum tamam ama doguma kadar testler falan da cok fazlaya mal oluyo acaba guvende falan bı doktoramı gecsem dıye dusunuyorum.bı dahakı randevuda konusucam hakan beyle bılmıorum yanı.ya o ılac benı rahatsız etmekten beter bı duruma soktu ya.2gundur karın agrısı ıstıfra ıshal ne ararsan vardı doktoru aradım gece yatmadan önce dene dedı bıde öle yapıcam bugun bakalım ne olucak.bebege de ıyı dııl kı bukadar kasılmak.allah bebeklerımızı korusun saglıkla kucagımıza alalım ıns
yok ya yanlış yapmşım...değiştiricemde dr.a gidiyim ondan sonra değiştiricem....benim 4. haftam canım..koyulduğu tarihi sayıyorsunuz dimi???ocaktan hesapladım 9 ay sonrayı galiba yanlış olduu:))))
demet canım tebrik ederim...benimde 12.gün değerim 205.46 ama ikizmi değilmi bilmiyorum...pazartesi muayanem var o zaman öğrenicem...
Mersinlininde 12.gün değeri 158 di fakat tek gebelik onunki....fakat burdan birinin değeri 168 di ve ikizlerine hamile bende bişey anlamıyorum...hayırlısı olsun canım..ama senin değer çok yüksek değil..kaçıncı günde yaptırdın 2.tahlilini??tek gebelik gibi gözüküyor...ama bellide olmuyorr.....
15 gün sonramı gidicen dr.aa demet??
mersinlii canım bizde tek kese gördük dr kalp atışıda gözüküyor dedii...haftaya perşembe gidicemm o zaman inşş bende bebeşiimin kalp atışını duyarım....çok güzel bişey dimii hele birde kalp atışı duymakk çok daha güzell hele birde kucağımza almakkk rabbimm nasip etsinn hepimize inşşş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde...
ebi sen kalp atışını duydunmu canım???mesinlii kesin tek olduğu belli dedin kalp atışından sonramı belli oluyor kesin...benim dr kesin 1 tane kese var dedii....birde bende süt içemiyorum dr.a sordum kakaolu felan içsem olurmu diyee şuanda süt içmek zorunda değilsin dedii..kahvede çayda içebilirsin herşeyide yiyebilirsin dedi...tabi ben kahve felan içmiyorum ama sütde içmiyorum sevmiyorum yaaa....
valla dr dedi tek diye.iyice baktı ve tek dedi.o nedenle kesin dedim.artık herkes biliyor.eee 8.haftama girdim öğrensinler dimi artık?
kızlar naber???nasılsınız???salı kontrole gittik tekrar...geçen gözkırpması gibi görmüştük kalbi..bu sefer dahada büyümüş...sesinide duyduk..hayatımda dinlediğim en güzel ritmdi..herşey gayet iyi dedi...3 hafta sonuna randevu verdi...ama o minicik şey benim bünyemi mahvetti...kuru kuru öğürmelerim var..yemek yapamıyoum..annem geldide dün yemek yaptı bize saolsun..birgün severek yediğim bişi ertesi günü bana tiksinti verebiliyor....ilk aylarda bebek beslenemicek diye çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?