Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebi canım bende umut tüpde denedim kalp atışlarını duyana kadar oraya gitmeyi düşünüyorum..ama sonra buralarda bi kadın doğumcuya gitmeyi düşünüyorum...muayene parası 150 ve birde testleri var bizde kaldıramıycağımız için dr.la görüşücezz gelemiycez diye....bide benm hastanemde doğumda yapılmıyorr onunda etkisi var tabi...hakkımızda hayırlısı olsun....

hılal senın bu cızelgen yanlıs mı ben daha yenı 6 haftalık oldum sen nasıl 7 sın anlamadım?

yok ya yanlış yapmşım...değiştiricemde dr.a gidiyim ondan sonra değiştiricem....benim 4. haftam canım..koyulduğu tarihi sayıyorsunuz dimi???ocaktan hesapladım 9 ay sonrayı galiba yanlış olduu:))))

yok ya yanlış yapmşım...değiştiricemde dr.a gidiyim ondan sonra değiştiricem....benim 4. haftam canım..koyulduğu tarihi sayıyorsunuz dimi???ocaktan hesapladım 9 ay sonrayı galiba yanlış olduu:))))

hayır canım transferi saymıyorsun.en son adet gününü yazıyorsun ona göre hesaplıyor.bende tam soracaktım ebi hızlı çıktı.gözümüzden bişey kaçmıyor:))eee günlerimizi değerlerimizi herşeyimizi ezberledik.tarihimiz hem 2 gün arayla olunca.naniknanik

tatlım bu 13.gun degerı dr dedıkı pzt yıne terkarla dedı sonuc boyle guzelse 10 gun sonra ultrasona gel dedı tatlım

beni 15 gün sonra çağırmıştı ama sen 3 kez kan vermişsin ben 1 tahlil yaptırmıştım.....

ebicim merhabaaa nasılsın sende gözükmüyorsun pek galiba...nasıl gidiyor hamilelik,bebiş akıllımı? benim bebiş çok fena valla mide bulantısı baş dönmesi halsizlik vs. vs. üstelik kanamam hala devam ediyorrrrr ama bugün hakan beye gittik randevumuz vardı...bebeğim çok sağlıklı maşallah boyu 2 cm olmuş normalden biraz daha hızlı bile büyüyormuş...ama yinede kanamadan dolayı istirahat etmem gerekiyor.....
ebicim sende gittiğinde göreceksin bebek sanki kocaman olmuş gibi geliyor ben çok şaşırdım görünce,kolları bacakları oluşmaya başlamış...harika bir duygu allahım sanada isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın..benimde kanamam dursuunnnn artııııkkkkk her kanamada korkmaktan yoruldummm....canım inşallah hersey yolundadır sende...bu arada hakan hocanın ücreti 220 olmuş..biz 25 gün sonra melih beyden randevu aldık hakan hocayla devam ediyoruz...gercekten biraz masraflı olcak ama bakalım hayırlısı olsunda...öptüm seni umarım msjımı görürsün...kaydirigubbakcemile2

canım benım demek bebeısın azıcık yaramaz.bız sakınız masallah bıraz koku hassasıyetım var bıde hıc tatlı yıyemıorum onun dısında bı sıkıntım yok cok sukur bazen unutuyorum hamıle oldugumu :kedi: bundan sonrada cıkarmı bılmıorum.benım randevum 9 subatta daha cok var 8.haftayı doldurmus olucaz ıns bızımkıde buyumus olur cok merak edıyorum.bende kan testımı verdım degerlerım fena dııl ama kan degerım tam sınır da 12nın altına dusmemesı gerekıomus.bıde vıtamını gece ıcıorum sımdı ozaman dokunmuyor.ama ıdrar kulturunde ureme var doktoru arayıp onu sorcam 2 hafta beklemıyım dedım.sımdılık bukadar.canım sende dıkkat et ıstırahat et bebısıde ıyı bak dınlenkı buyusun bebıs.kendıne ıyı bak canım opuyorumnanaktan

ebi nerelerdesin yahu?ne sen nede hilal ortalarda yok.gerçi bende kaçgündür giremiyordum.bebişden ne haber?tekmi çiftmi tam belli oldumu.hilalden haberin varmı.kalp atışını duydumu.ben dün duydum kalp atışını.tam belli oldu tekmiş bebişim.bulantım yok ama canım meyve dışında pek bişey istemiyor.balık,et,tavuk ağzıma süremedim ne zamandır.sütte içemiyorum.3 ayın dolmasını bekliyorum sabırsızlıkla.

mersinlii canım bizde tek kese gördük dr kalp atışıda gözüküyor dedii...haftaya perşembe gidicemm o zaman inşş bende bebeşiimin kalp atışını duyarım....çok güzel bişey dimii hele birde kalp atışı duymakk çok daha güzell hele birde kucağımza almakkk rabbimm nasip etsinn hepimize inşşş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde...
ebi sen kalp atışını duydunmu canım???mesinlii kesin tek olduğu belli dedin kalp atışından sonramı belli oluyor kesin...benim dr kesin 1 tane kese var dedii....birde bende süt içemiyorum dr.a sordum kakaolu felan içsem olurmu diyee şuanda süt içmek zorunda değilsin dedii..kahvede çayda içebilirsin herşeyide yiyebilirsin dedi...tabi ben kahve felan içmiyorum ama sütde içmiyorum sevmiyorum yaaa....

kızlar naber???nasılsınız???salı kontrole gittik tekrar...geçen gözkırpması gibi görmüştük kalbi..bu sefer dahada büyümüş...sesinide duyduk..hayatımda dinlediğim en güzel ritmdi..herşey gayet iyi dedi...3 hafta sonuna randevu verdi...ama o minicik şey benim bünyemi mahvetti...kuru kuru öğürmelerim var..yemek yapamıyoum..annem geldide dün yemek yaptı bize saolsun..birgün severek yediğim bişi ertesi günü bana tiksinti verebiliyor....ilk aylarda bebek beslenemicek diye çok korkuyorum...

merhaba kızlar.ebi ve badem ortalıktan niye kayboldunuz yabilmiyorumkismile.anatolia topiğinede uğramıyorsunuz artık.sizleri merak ediyorum.gerçi yazdıklarınızı okudum,herşey yolundaymış çok sevindim.benimde 2 şubat salı melih beyde ayrıntılı ultrason randevum var.o kadar yolu nasıl gelicem bilmiyorum.kızlar Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin ınşallah.

valla dr dedi tek diye.iyice baktı ve tek dedi.o nedenle kesin dedim.artık herkes biliyor.eee 8.haftama girdim öğrensinler dimi artık?

justing canım inanki hemile olduğunu duyunca çok mutlu oldum..herşeyin yolunda gitmesinede çok sevindim..benden öncesin heralde ben 6 haftalık sen 7 haftalıksın....bende hala henüz hiç bir şey yapmıyorum kayınvalidem benimle bu hafta sonu gidicek ondan sonra yemek yapmaya felan başlıycam...bendede tiskinti var isediğim şeyi dahi yemek istemiyorum...2 kez yediğim şeyden sıkılıyorum yemek istemiyorum..ama bunun haricinde gayet iyiyim o kadarda oluakk canımm....

kızlar ben rahatım cok sukur kısa tıksınme ve bulantım oluyo ben sadece tatlı yıyemıorum.onun dısında rahatım yanı bana doktorum hergun 1bardak sut yada 1kase oygurt mutlaka ye dedı.zaten onları sevdıgım ıcın sıkıntı olmuyo.ya arkadaslar bıde sız benden sonra transfer olmadınız mı benden fazla nasıl gebelık haftanız ya komık oluyo ama ben bıraz takık bı ınsanım duzen konusunda cok gozume takılıo.bebısımde eylul 17 dedı doktor doguma basak burcu olcak oda benım gıbı temızlık duzen hastası olcak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…