Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben rahatım cok sukur kısa tıksınme ve bulantım oluyo ben sadece tatlı yıyemıorum.onun dısında rahatım yanı bana doktorum hergun 1bardak sut yada 1kase oygurt mutlaka ye dedı.zaten onları sevdıgım ıcın sıkıntı olmuyo.ya arkadaslar bıde sız benden sonra transfer olmadınız mı benden fazla nasıl gebelık haftanız ya komık oluyo ama ben bıraz takık bı ınsanım duzen konusunda cok gozume takılıo.bebısımde eylul 17 dedı doktor doguma basak burcu olcak oda benım gıbı temızlık duzen hastası olcak :kedi:

canım bızım kı tam adetten sayılmıor transfer gunune gore doktor bıdaha cıkarıo ben 8 aralıkta adet olmustum ama tranferden gerı saydı bıseyler yaptı adetını 11 aralık sayıyoruz dedı.sıze nıye öle hesaplama yapmadılar tekrar.ayyy ben bu doktorlardan bısey anlamadım zaten hepsı baska sey söluyo sıze sut okadar önemli dııl demıs bana hergun ye dedı sıze vıtamın verdımi?bana demır,b12,folıkasıt ıceren bı vıtamın verdı.bıde ılk kontrolde progestron jelı bıraktırdı.herkes enaz 2ay kullanıoo anlamadım neyse

fırdosss ayyy ayrıntılı ultrason mu ne guzel yaa benım randevum taaa 9 subatta hakan beyle.ozaman 8.haftayı doldurmus olucam heralde ense aklınlıgı olcmeye gonderır benıde cunku 11.haftada bakılıomus okuduguma gore.bıde ne zamana kadar alttan bakmaya devam edıolar bebege zarar vermıo mu.bu gıdısımde mercımegım dahada buyumus olur ıns.senınkıler napıolar ıkısıde oglan valla bıraz daha buyusunler ıcerde tek kale mac yaparlar senı bıraz yorarlar ama ne tatlıdır onlar sımdı buyudulerde doya doya gorursun ayrıntılı ultrasonda onları.darısı bıze ıns kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

canım bana bir kez vajinal bakmıştı doktorum o da keseleri görmek için.daha da bakılmadı.evet o zamana ense kalınlığına bakılır ve ikili testin yapılır.12. haftada bakarsa cinsiyetinide öğrenirsin belki.bana ilk Melih Bey demişti erkek olduklarını.ben şu anda Şükürler O lsun iyiyim.yavaş yavaş hareketlerini hissedicem ınşallah.güzel haberlerinizi takip ediyorum.kendine iyi bak canım.

ebi benimde 17 eylül cnm. aynı gün doğurucaz....banada dr um illa süt içicem yoğurt yicem diye şartlandırma kendini dedi..neyi seviyorsan neyi yerken zevk alıyorsan onu ye dedi..birde kanım düşük çıktığı için elevit diye demir yapıcı vitamin verdi banada...son adet tarihim benim 10 aralık senin 8 ise nasıl aynı oluyo bizim doğum tarihleri???allah allah...bilmiyorumkismile

hilalcim aramızda 3 gün var sadece cnm..aşağı yukarı aynı tarihlerde doğumumuz olucak hayırlısıyla...e bu kadar istedik bulantılara tiksintilerede katlanıcaz öyle değilmii...

ebii haftaya perşembe gidiem dr.a o zaman kaç haftalık olduğunu sorarım canım..benimde adet günüm 13 aralık..
sen test felan istedi demiştin benden onuda istemedi...fitil kulanıyordum onu kesip bana jel verdi...kalçadan iğnemi bıraktırdı fakat göbekten iğneye devam dedi...onun haricinde coraspirin ve 2 tane vitamin içiyorum transferden beride içiyorum zaten...vitaminlerimde elevit ve benexol..
justing bende internetten baktım 19 eylüle geliyormuş doğum tarihim...ama dr.la konuştuğum bişey değil...

justıng doktor benım transferden bı hesaplama yaptı adetını 11 kabul etcez dedı.valla o söyledi bana 17 eylül diye ama ultrasonla bebegın boyunu olcup tam tarıh söluyolarya daha degısır bu tarıh.ya anlamadım bu doktorları bana mutlaka sut yada yogurt ye dedı ama sölemesede ben sevıyorum zaten sorun olmuyo zaten benım dıslerım cok zayıf dıscım bana gebelıkte cok dıkkat et demıstı.bana vıtamın gyno ferrosanol verdı.ıcınde B12,demır ve folık asıt var.bana jelı zaten 19unda gıdınce bıraktırdı.ben doktorun verdıgı kan tahlılını yaptırdım rubella(kızamıkcık) bagısıklıgım varmıs hepatıt ve toksoplazmaya karsı yokmus.bıde ıdrar kulturu verdım ondada bakterı cıktı.peynır,sut ve etten gecıomus.soklanmamıs sutten yapılan tatlıdan bıle gecıomus ayy cok dıkkat etmelıyız kızlar.dısardan bısey yemeyın.ben doktordan haber beklıorum sımdı ılac vercekmı bılmıorum.dıkkat edın kendınıze.hılal sasırdım bunlar rutın gebelık testlerı herkes ıster önceden ıstedımı tedavıden önce falan.belkı ılerde ıster anlamadım.

kızlar bendende test aldılar kan ve idrar çok şükür bişey çıkmadı.herşey yolunda dedi.ama ben hala fitile ve vitamine devam ediyorum.fitilim 3.aya kadar devam edecekmiş.bu arada bişey soracam kızlar.ben kendi doktorumu aradım randevu almak için ne zaman başlamalıyım size diye ama doktorum tüp bebek merkezinizde devam edin dedi.12.haftaya kadar merkezinizde kalın 12.haftanın sonunda bana geleceksin dedi.merkezimide aradım oda 11.haftada gel dedi.yani iki muayene arasında 1 ay oluyor.sizce normalmi?

canım ben tedaviden önce genetik test yaptırdım..şimdide test felan istemedi benden..zaten dediğin gibi dr.larıda anlamıyorum sana öle demiş bana sen kimseye bakmaa herşeyi ye dedi..sütde içmene gerek yok dedi...bende içmiyorum sevmediğim için..ben zaten dr.a sütü tek başına sevmiyorum dedim oda içmene gerek yok dedi...

mersinli biz geçen dr.a gittiğimizde konuştuk başka bi hastaneye gidicez diye oda bize 15 gün sonra gel bir daha gel bi sorun olmazsa ondan sonra gidersin dedii...

normal canım zaten bıraz daha buyuyunce ayda1 gıdılcek bıldıgım kadarıyla.benım sımdıden 3 hafta arayla oldu kı randevum ılk 19unda gıttım bıdaha 9 subatta gıtcem.sen 3ayı doldur sonra bakarsın kendı doktorunla olan randevularına.takılma sen bunlara...

doktorum bana antıbıyotık verdı duocıd dıye bı ılac 1 hafta kullancam sonra tekrar kultur vercem bakalım.ılac kullanmadan olmuyomus.enfeksıyon kasılma yapar bebek ıcın ıyı degıl dedı doktor bakalım artık....

hilalcim işine karışmak gibi olmasın ama ilk aydan itibaren süt içmen gerekiyor,helede 4.aydan itibaren bebeğinin kemik dokusu için kalsiyum çok gerekli.ben her akşam ballı süt içiyorum,mecburum.ayrıca hamilelilkte yenmemesi geren bazı gıdalar var örneğin sucuk,salam gibi,pastörize olmayan süt ürünleri.birde maydonoz pek yemeyin diyorlar,düşüğe neden olurmuş.

ben hergun ya bı bardak sut ıcıyorum yada bı kase yogurt yıyorum.benım dıslerım cok zayıf bebegım öle olmasın dıye heralde daha sonra kalsıyum da vercek doktor

bana dr.um şuanda içmene gerek yok dedi...salm sucuk felan onları zaten yemiyorum...içebilsem içiyim ama hiç sevmiyorum sütü hayatımdada hiç içmiş değilim transferden sonra yine içtim ir kaç kez ama dr öle dedikten sonra içmedim...ayran yoğurt yemeye dikkat ediyorum ama

ya fırdos ama ben sucuga bayılıorum su sıralar tek derdım o napcam
canım hele sen daha dikkat etmelisin çünkü yanlış hatırlamıyorsam toksoplazmaya karşı bağışıklığın yoktu.özellikle çiğ ya da az pişmiş et,etli çiğ köfte,sucuk,sosis,salam ve pastörize olmayan süt ürünlerinden uzak durmalısın.doktorum bana öyle demişti ve internettede öyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…