justing canım inanki hemile olduğunu duyunca çok mutlu oldum..herşeyin yolunda gitmesinede çok sevindim..benden öncesin heralde ben 6 haftalık sen 7 haftalıksın....bende hala henüz hiç bir şey yapmıyorum kayınvalidem benimle bu hafta sonu gidicek ondan sonra yemek yapmaya felan başlıycam...bendede tiskinti var isediğim şeyi dahi yemek istemiyorum...2 kez yediğim şeyden sıkılıyorum yemek istemiyorum..ama bunun haricinde gayet iyiyim o kadarda oluakk canımm....
canım ben tedaviden önce genetik test yaptırdım..şimdide test felan istemedi benden..zaten dediğin gibi dr.larıda anlamıyorum sana öle demiş bana sen kimseye bakmaa herşeyi ye dedi..sütde içmene gerek yok dedi...bende içmiyorum sevmediğim için..ben zaten dr.a sütü tek başına sevmiyorum dedim oda içmene gerek yok dedi...
canım hele sen daha dikkat etmelisin çünkü yanlış hatırlamıyorsam toksoplazmaya karşı bağışıklığın yoktu.özellikle çiğ ya da az pişmiş et,etli çiğ köfte,sucuk,sosis,salam ve pastörize olmayan süt ürünlerinden uzak durmalısın.doktorum bana öyle demişti ve internettede öyle yazıyor.ya fırdos ama ben sucuga bayılıorum su sıralar tek derdım o napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?