Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok tesekkur ederım canım.benden 7 yumurta toplandı 4 u dollendı 2sı 8 hucrelı ıyı kalıteydı bana 2embrıo yerlestırdıler ben ıkısınıde ıstıoodum ama galıba 1tansı benımle.transferden sonra 3gun yattım.sonra yavas yavas kalktım ama uzun uzun yormadım kendımı.bukadar canım allah yardımcın olsun.dıkkat et kendıne...kucagın bebekle dolsunn...

ebi cnm nasılsın..nete fazla giremiyorum...seni merak ettim..tek bebek geliyormuşş hadi hayırlısı canım...aiki tane istiyodum falan deme bak Allah sana ne çabuk nasip etti...hayırlısıylada kucağına al cnm...öpüyorum seni...

ay yok guzelım cok sukur esımın dedıgı gıbı 1olsun bızım olsun kaydirigubbakcemile3 hcg ler cok yuksek dııl heralde tek..saglıklı olsunda önemli olan o sen napıosun nerlerdesın yaaa

slm ebi26 allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın tebrıkler sana bısey soracam kıme yaptırdın canımmmm

ben anatoliada hakan beyın hastasıyım canım sagol isteyen herkese cıft cıft versın rabbım kaydirigubbakcemile5

cok gecmis olsun canım hastane ıslerı bıraz olur ya neyse kolay gelsin sana.tabi canım bu sana baglı bı karar kendini yine istekli ve hazır hissedersen denersin tekrar allah hayırlısını versin hakkımızda kendine dikkat et opuyorumnanaktan

kızlarrrr son kan testımde 633 cıkmısss.ayın 19unda ultrason randevum var.ayyy nasıl sabırsızlanıyorum.nasıl gecıcek gunler keseyı gorebılmek ıcın öle meraklanıorum kı nasıl anlatamam :CüvCüv:

hayırlı olsun canım. inş. hayırlısıyla tamamına erersin

hadi bakalım maraton başlıyorhihoyyyt.önce keseleri görme heyecanı,o bittikten sonra kalp atışları.sonra genel kontroller herşey yolunda mı diye.sonra ikiz falansa ense kalınlığı değilse ikili test.tam bitti derken cinsiyet olayı.hadi onuda öğrendik sıra ayrıntılı ultrasonda......canım daha çooook uzun bir maraton var ama ben ayrıntılı ultrason kısmında olduğum için devamını bilmiyorum şu an

oooo sen cok yol almıssın buyutmussun bebisini sende de sımdı dogum nasıl olcak falan dıye korku heyecan olur.sana da kolay gelsin cogu gıtmıs azı kalmıs.sence ıkız olabılirmı?hcg dusuk dıılmı ıkıze gore?suan hersey cok havada heralde keseyı kalp atısını gorunce daha cok adapte olucam.
kolay dogum nasıp etsın bı nefes de bebısını al kucgına saglıkla ıns

yok canım,benim daha doğuma çok var.3,5 aylıklar daha.daha doğumu hiç aklıma getrmiyorum,Allah o günleri göstersinde ben bütün çileyi çekerim.sadece ense kalınlıkları ve cinsiyetler belli şu anda.

ikiz olabilir belkide,hcg çok da düşük değil.gerçi tek olması daha iyi bence erken doğum riski daha az.her açıdan daha kolay.keseyi görünce içinde bir canlı geliştiğini anlıycaksın emin ol.gerçi ben hala anlayamadım o a ayrı bir şey amabilmiyorumkismile

arkadasım 4 aylıkken hissetmisti doktorlar 5 aydan önce cok zor dıo ama o hıssedıodu belkı sende 1-2 hafta sonra hıssedersın.ben sımdı bıle dusununce gözlerim doluyo heralde ultrasonda aglarım görünce.harika bisey ve gercekten en buyuk mucize bu heralde rabbım gulen yuzumuzu soldurmasın ıns saglıkla hepbırlıkte kucagımıza alalım

ınşallah canım...ben olmayacağına kendimi çok alıştırmıştım,asla çocuğum olmayacak diye düşünüyordum.o kadar emindim ki test günüme kadar her gün adet olmayı bekledim.pozitif olduğunu öğrenince sanırım şok oldum çünkü o gün bu gündür donmuş haldeyim.hislerim kayboldu sanki yada o kadar korkuyorum ki birşey olacak diye kendimi sevinmemek için zorluyorum.

ama sen böle yaparsan hamileligın tadınıda cıkaramazsın kı.rahatla artık canım bak cok sukur saglıkla buyuyolar ay senınkılerın cınsıyetı ne ben bı kız bı oglan cok ısterım yaa cok guzel olur.

kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız ne kadar zamandır uğraştınız ve sorun neydi ben ilk denememde negatif aldı 6 gün önce ve çok karamsarım yazarsanız sevinirim

oooo şimdi gördüm hayırlı olsunnnn inşallahhhh Allah kucağına alıp kokusunu da duymayı nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlat olsun tebrikler canım

benım ılk denememdı canım.esımde sayı ve hareketlılık azdı.bende cok sukur bısey yoktu.canımmm ıcını karartma burda gormedınmı 6. 7. denemesını yapıp hala umutlu olanlar var.ruhen ve bedenen dınlen maddı olarakta bı sıkıntın yoksa zaten bı sure sonra yıne denmek ıstersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…