ama sen böle yaparsan hamileligın tadınıda cıkaramazsın kı.rahatla artık canım bak cok sukur saglıkla buyuyolar ay senınkılerın cınsıyetı ne ben bı kız bı oglan cok ısterım yaa cok guzel olur.
benım ılk denememdı canım.esımde sayı ve hareketlılık azdı.bende cok sukur bısey yoktu.canımmm ıcını karartma burda gormedınmı 6. 7. denemesını yapıp hala umutlu olanlar var.ruhen ve bedenen dınlen maddı olarakta bı sıkıntın yoksa zaten bı sure sonra yıne denmek ıstersın
kızlar kaçıncı denemede hamile kaldınız ne kadar zamandır uğraştınız ve sorun neydi ben ilk denememde negatif aldı 6 gün önce ve çok karamsarım yazarsanız sevinirim
benimde ilk denememdi.ondan önce normal yolla hamile kalmıştım ama gelişmediği için maalesef aldılar.sonra bir kezde aşılama denedik ama tutmadı.zaten pek umutlu değildim.biz üç yıl kadar uğraştık diyebilirim.bende çikolata kisti eşimde sperm hareketliliği sorunu var.
lütfen bu kadar karamsar olma,biraz dinlen bence ve ikinci için çalışmalara başla.dondurulmuşların var mıydı?
19 unda ultrason var gel artık 19 yaaaa bebegımı yada bebeklerımı göreyim artık ıcım azıcık rahatlasın....
canım benim. ben pazartesi gördüm bebeklerimin keselerini iki taneler. şimdi de kalp atışlarını duyabilmek için sabırsızlanıyorum ayın 25 inde allah izin verirse. allahım hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..............
Canim cok sevindim yaaa ...
Ne güzel ikizlerin olcakk ..
Allah saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin ..
Darisi bizlere ins.
çook teşekkür ederim silam. amin inşallah. allahım ikisini de sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah şu anda tek duam bu:Saruboceq:
darısı senin ve herkesin başına inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?