EBİCİM merhaba canım nasılsın,sabırsız ca bekliyorsun tabii....bende ancak yazabildim salı gittik hakan beye,ultrasona girdim bebeğim gayet saglıklı hatta inanmayacaksın kalp atışlarını bile gördük...hergün izliyorum cd ye cekip veriyorlar... öyle güzel bir duygu ki allah sanada yasacatak inşallah....hala biraz kan pıhtısı varmış rahimde o yüzden biraz temkinli davranıyorum tehlike gecene kadar...ama cok mutluyuz,midem bulanıyor sürekli ben buna bile seviniyorum düşün......2 hafta sonraya tekrar randevu verdi galiba hakan beyle devam edicez....sende sabırsızsın biliyorum ama kendini yıpratma zaman çabuk geçiyor......kendine cok dikkattt etttt.....kaydirigubbakcemile2
mersınlı cok erken degılmı daha ama kalp atısını duyamazsın heralde sonra tekrar gıdıcen hadı hayırlı olsun bakalım
bademcim canımne guzel saglıklı kalp atısınıda duymussun ya bende hıc böle belırtıler yok.sen dıkkat et kendıne canım benım ayyy salıya daha 4gun var ben meraktan catlıcam bu gıdısle.vajınal ultrasonla mı bakıolar yoksa karındanmı?bıde hakan beyle devam edınce nasıl olcak muayene ucretı verıosun herseferınde dımı 200tl.bende onla devam etmeyi dusunuyorum ama tam emın dıılım cok yogun ya tek kafama takılan o.bakalım hersey ultrasona gıdınce netlescek ıns.bızı habrsız bırakma
mersınlı cok erken degılmı daha ama kalp atısını duyamazsın heralde sonra tekrar gıdıcen hadı hayırlı olsun bakalım
bademcim canımne guzel saglıklı kalp atısınıda duymussun ya bende hıc böle belırtıler yok.sen dıkkat et kendıne canım benım ayyy salıya daha 4gun var ben meraktan catlıcam bu gıdısle.vajınal ultrasonla mı bakıolar yoksa karındanmı?bıde hakan beyle devam edınce nasıl olcak muayene ucretı verıosun herseferınde dımı 200tl.bende onla devam etmeyi dusunuyorum ama tam emın dıılım cok yogun ya tek kafama takılan o.bakalım hersey ultrasona gıdınce netlescek ıns.bızı habrsız bırakma
bademcim hayırlı olsun canım ya çok sevindim
ben de seni düşünüyordum inşallah her şey yolundadr diye
bademcim listeye adını yazmıştım ama yaş kısmı eksik kalmıştı
kaç yaşındasın acaba
hayırlı olsun tekrardan. kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba. benim keseleri gördükten 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.
canım merhaba cok sagol,hersey yolunda gibi ama yinede heran bişey olacak diye korkuyorum..hakan hoca tekrar kanaman olabilir demişti bugünde birazcık oldu.ama korkma içerdeki kan birikintisidir dedi ama insan yinede korkuyor işte...inşallah sizler hiç böyle bişey yaşamazsınız...canım ben 28 yaşındayım...sizleride pek takip edemiyorum inşallah hersey yolundadır...kendinize cok dikkat edinnnnopuyorumnanaktan
bugun keseyı gormeye gıttık kesenın ıcınde 3.3mm boyunda bı bebegımız var.cok sukur bebısımı gordum.doktor gayet ıyı dedı kalp atımını bıle goruyorum dedı.3 hafta sonra tekrar gıtcez.demır ıceren bı vıtamın verdı ve jelı kes dedı.bebısımın ılk fotografını aldık ve ultrasonu cd ye cekıp verdıler.ıste böyle.allahım bozmasın mutlulugumu bebegımı korusun cok mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?