Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mersınlı cok erken degılmı daha ama kalp atısını duyamazsın heralde sonra tekrar gıdıcen hadı hayırlı olsun bakalım
bademcim canımne guzel saglıklı kalp atısınıda duymussun ya bende hıc böle belırtıler yok.sen dıkkat et kendıne canım benım ayyy salıya daha 4gun var ben meraktan catlıcam bu gıdısle.vajınal ultrasonla mı bakıolar yoksa karındanmı?bıde hakan beyle devam edınce nasıl olcak muayene ucretı verıosun herseferınde dımı 200tl.bende onla devam etmeyi dusunuyorum ama tam emın dıılım cok yogun ya tek kafama takılan o.bakalım hersey ultrasona gıdınce netlescek ıns.bızı habrsız bırakma

hayırlı olsun tekrardan. kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba. benim keseleri gördükten 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.

bademcim hayırlı olsun canım ya çok sevindim
ben de seni düşünüyordum inşallah her şey yolundadr diye
bademcim listeye adını yazmıştım ama yaş kısmı eksik kalmıştı
kaç yaşındasın acaba

canım dediğin gibi erken galiba çünkü kese net görülmedi belli belirsiz göründü dün.o nedenle salı tekrar gidecem dr a.ama tedirgin oldum biraz.niye net görünmediki?seninki göründümü tam ne kadarlıksın sen?

ebiii canım sen keseyi gördünmüüü???bende merak ettim....bende bu p.tesi değil haftaya p.tesi gidiemm...ama günler sanki geçmiyorr....

...canım merhaba,insan cok merak ediyor gercekten ama galiba bunun sonu yok,önce kalp atışları sonra cinsiyeti vs. galiaba 9 ay merakla geçecek..inşallah saglıklı bi 9 ay olurda...canım hakan hoca vajinal ultrasonla bakıyor cok uzun sürmüyor zaten..öğrendiğimiz kadarıyla her gidişte 200 lira,tabi biraz ilerleyince ense ölçümü 3lü test falan yapıyolar ya onlarda ayrı ücret tabi ama kaç lira bilmiyorum....hakan hoca doğum yaptırırsada yaklasık 6 milyar civarı....hastanesine göre birazcık değişiyor.yani 5-6 arası...normal doğuma hakan hoca 4000,sezeryana 3000 kendisi için alıyor..bide hastane parası işte 6000 civarını buluyor..tabi o zamana kadar da muayene ücretleri test ücretleri galiba 10 bine yakın giderhihoyyyt bende yoğun olmasından dolayı biraz çekiniyordum ama adam güven veriyor insana ya,ben telefonun ucundayım her zaman diyor...cok tecrübeli şimdi başka bi doktora güvenmekte zor...habersiz bırakmam canım sende bırakma....öpüyorum kendine dikkat et...opuyorumnanaktan

canım merhaba cok sagol,hersey yolunda gibi ama yinede heran bişey olacak diye korkuyorum..hakan hoca tekrar kanaman olabilir demişti bugünde birazcık oldu.ama korkma içerdeki kan birikintisidir dedi ama insan yinede korkuyor işte...inşallah sizler hiç böyle bişey yaşamazsınız...canım ben 28 yaşındayım...sizleride pek takip edemiyorum inşallah hersey yolundadır...kendinize cok dikkat edinnnnopuyorumnanaktan

hayırlı olsun tekrardan. kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz acaba. benim keseleri gördükten 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.

merhaba tesekkür ederim seninde hayırlı olsun canım..ben tam 6 haftalıkken gittim aslında keseyi görmeye gitmiştik tesadüfen kalp atışlarınıda gördük..zaten kalp atışını duymadık ekranda pıt pıt atışı gözüktü sadece..bizede 2 hafta sonraya randevu verdiler kalp atışları için..yani doktor dediki kalp atışı gözükmeyebilirdi tesadüf erken gördük yani..o yüzden merak etme 2 hafta sonra daha net olurmuş herşey......kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

bademcim inşallah her şey yolunda gidecek
Allah'a emanet olun

badem bende hakan beyle devam edıcem heralde bu kadar olaydan sonra ınsan baskasına guvenemıo.ayyy adam ardarda dogurtcak bızı ıns kaydirigubbakcemile5 cok komık yaaa.canım kendıne coooook dıkkat et opuyorumnanaktan
justıng ıyıyım ben cok sukur salı gunu doktora gıdıcem ultrason ıcın sen nasılsın hastalrın ıyılestımı cok yogundun sen?neler yapıosun?
hilal ben bu salı gıdıcem 19u yani.ya ben hesaplayıcıdan baktım 19u tam 5.haftanın bıtısı oluyo belkı kalp atıslarınıda duyarız cok merak edıyorum varya hemde nasıllll cok korkuyorum bı terslık olursa dıye böyle tuhaf bı hal ıcındeyım...
ıns bebeklerımızı saglıklı sıhhatlı gorur su tedırgınlıgı bıraz olsun atarız ustumuzden

slm justing ben çok şükür iyiyim sen nasılsın??
ebii bende çok korkuyorum bişey olur diyee...ya kese gözükmezse diyee..ama inşş bi sorun olmadann hamileliğimiz devam eder ve kucağımıza alırız evlatlarımızı....
bende 25 inde gidicemm..senin gitmene az kalmış ne güzel benim daha 1 haftam var...bu p.tesi değil haftaya p.tesi gidicez inşşş...
justing canımm darısı başına..inş diğer denemendee yüzün güler.....

ebiii ve mersinliiii keselerinizi gördünüzmüü kızlarr??haberinizi bekliyorumm..

kızlar banada yardım benimde ilk tüp bebek denemem 11 gün 40. 13.gün 155 16.gün 684 doktorum iyi diyo gene tahlil diyo ne zamana kadar böyle tahlil veriliyo 4. haftaya girdik yardım

bence çok güzel ilerlemiş değerin neden bu kdar kan testi istemiş anlamadım doğrusu....heralde son kez istiyordurr daha istemezz diye düşünüyorum..

bugun keseyı gormeye gıttık kesenın ıcınde 3.3mm boyunda bı bebegımız var.cok sukur bebısımı gordum.doktor gayet ıyı dedı kalp atımını bıle goruyorum dedı.3 hafta sonra tekrar gıtcez.demır ıceren bı vıtamın verdı ve jelı kes dedı.bebısımın ılk fotografını aldık ve ultrasonu cd ye cekıp verdıler.ıste böyle.allahım bozmasın mutlulugumu bebegımı korusun cok mutluyumm

ebicim ne kadar güzel ya tek bebekmi çok güzel ya benim gönlümden geçen de tek bebek Allahım inşallah sağlıklı hayırlı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…