Daha onceki aylarda yaptirmismiydin hic bu deger ciktimi. Bence var gibi baya erken yaptirmissin insallah hamileyimm dersinkızlar adetime 7 gün var. bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. sonucun üzerinde 5 ve sonrası için pozitif yazıyor.yani verdiği değer aralıklarında. doktrora göstermedim çünkü ilk kendim emin olmak istedim. açıkcası 1 hafta varken gitmek saçma geldi. hemşire sonucun pozitif olduğunu ancak iki gün sonra değerin yükselmesi gerektiğiini tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. bunu zaten biliyodum sorum bu değil.
sorum şu ki; sizce gebelik var mı? bir hafta öncesinden 8.82 iyi bir değer değil mi? yani bu gebelik kesin mi siszce
evet daha önce yaptırdım 1 e bile ulaşmıyorduDaha onceki aylarda yaptirmismiydin hic bu deger ciktimi. Bence var gibi baya erken yaptirmissin insallah hamileyimm dersin
O zaman vardir canim.evet daha önce yaptırdım 1 e bile ulaşmıyordu
Ben hiç bilmiyorum canım ya sonuçları bekledim ben elden alıp geldimSonuçlara nerden bakiliyo bende bugün sağlık ocağına gittim netten bakabilirsin demişti adrese giriyorum alakasız şeyler var yardimci olursaniz sevinirim
Hamilesinn hayırlı olsun :) erken ogrenmissin bende 2 gün kala falan ogrenmistim 2 gün sonra tekrarlat mutlaka değerin iki katına çıkması lazım :)kızlar adetime 7 gün var. bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. sonucun üzerinde 5 ve sonrası için pozitif yazıyor.yani verdiği değer aralıklarında. doktrora göstermedim çünkü ilk kendim emin olmak istedim. açıkcası 1 hafta varken gitmek saçma geldi. hemşire sonucun pozitif olduğunu ancak iki gün sonra değerin yükselmesi gerektiğiini tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. bunu zaten biliyodum sorum bu değil.
sorum şu ki; sizce gebelik var mı? bir hafta öncesinden 8.82 iyi bir değer değil mi? yani bu gebelik kesin mi siszce
5 haftalik hamişim:)Ben hiç bilmiyorum canım ya sonuçları bekledim ben elden alıp geldim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur bende 4 ayı dolduruyorum yakında. Aynı sayılırız yani :) yarın mutlaka haber vericemCanım inşallah hamilesindir.Bende 3.5 aylık evliyim çok istiyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın takipte olucam :)
Yarını iple çekiyorum ya mutlu haberi vericem inşallah:)Canim bende hamileyim sana bildiklerimi yani dogrulari yaziyorum
Ben suphelendigim zaman adet gunumden sonra tahlilde 5.63 hcg cikmisti ondan sonraki 5 gun sonra degerim 24.94 olmustu simdi 4 haftalik hamileym zaten alt sinir 5 oluyor bunun ustu hamilelik suphesine giriyor.bence hamilesn dgerin iki gunde bir iki katina cikacaktr oyleyse:) tahlil.com sitesinden ben sonuclarimi ogrendim ( tabi hastane olacak) ins hamilesindir:)
Sağol canim artık yarını beklicem
5 haftalik hamişim:)
tebrik ederim canım değerin kaçtıSağol canim artık yarını beklicem
5 haftalik hamişim:)
inş hayırlısınla bekliyoruz canım bende bebiş istiyorum yaaÇok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur bende 4 ayı dolduruyorum yakında. Aynı sayılırız yani :) yarın mutlaka haber vericem
İnşallah olacak canım ovulasyonu takip ettin mi bu ayinş hayırlısınla bekliyoruz canım bende bebiş istiyorum yaa
test almadım prog indirdim bir tane oradan takip ettim ettim testi de yeni öğrendim olmazsa ki inş ihtiyac duymam test alıp takip etcemİnşallah olacak canım ovulasyonu takip ettin mi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?