kan testime bir bakın tecrübeye ihtiyacım var

Canım yeni gördüm çok sevindim var mi bi gelisme

Evet değerim Cumartesi günü 492 ye çıkmıştı. Iki gün sonra keseyi görmek için çağırdı. Umarım hayırlısıyla bi sorun çıkmadan görürüm keseyi
İnşallah canım çok sevindim değerinin artmasına o zaman bende sana müjde veriyim adet düzensizligi için girmiştim ultrason da baktı yüzü değişti doktorun kotu bisi mi var dedim yok herşey normal gebelikte. Şüpheleniyor musun dedi yok dedim kan testi yapcam adet söktürücü vericem sonuca gore yine gelirsin dedi ben gidemedim tahlil sonucunu almaya eşim gitti doktor benimde görmek istediğim buydu esin hamile demiş :))) ama daha çok yeniymis 31,21 beta yarin tekrar çağırdı değerde artış var mi diye kontrol etmeye :)))

Ay süper:) yarın mutlaka haber ver bana mutlaka heyecan yaptım. Bende keseyi görmeye gidecem yarın inşallah hayırlısıyla görebilirim haber edicem:)

Merhabalar öncelikle,ben de çok yeniyim forumlarda.Dün hamilelik haberimi alır almaz üyeliğimi oluşturdum :) Kan testi sonucumu yeni aldım ,hafif te bir lekelenme olduğundan düşüğü engellemek için doktorum sabah akşam progesterona başladım.Regli günüm geçtiği anda yaptırdım Beta HCG değerim 15,83 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptıracağım.
Bu sonucu alana kadar emin olamıyorum , İnşallah iyi sonuçlar alırız hep birlikte arkadaşlar,bu arada merak ediyorum sizin varsa lekelenmeniz kaç gün sürüyor ? Benim 3.günüm ama endişeleniyorum bir taraftan uzun sürerse ve artarsa diye ?Bir taraftan da hafif bir karın ağrım da var

slm arkadaslar benim tahlil sonucum 56.99 gebeligim kac haftalik olabilir

Merhabalar öncelikle,ben de çok yeniyim forumlarda.Dün hamilelik haberimi alır almaz üyeliğimi oluşturdum :) Kan testi sonucumu yeni aldım ,hafif te bir lekelenme olduğundan düşüğü engellemek için doktorum sabah akşam progesterona başladım.Regli günüm geçtiği anda yaptırdım Beta HCG değerim 15,83 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptıracağım.
Bu sonucu alana kadar emin olamıyorum , İnşallah iyi sonuçlar alırız hep birlikte arkadaşlar,bu arada merak ediyorum sizin varsa lekelenmeniz kaç gün sürüyor ? Benim 3.günüm ama endişeleniyorum bir taraftan uzun sürerse ve artarsa diye ?Bir taraftan da hafif bir karın ağrım da var

Yardımcı olabilecek olan var mııı???

kızlar merhaba..bende poliskistik over mağduruyum hemde yumurtalığım tembelmiş..günde 2 kez ve 3 kez olmak üzere klomen tedavisine basşamıştım ama doktor ıstenılen gıbı olmadı diyip ara verdirtti...ayın 12 sınde yanı adetime 1 gun kala sag kasıgımda agrı başladı kan tahlili 0.11 cıktı..adetim su an 5 gun geçti yıne yaptırdım 0.79 cıktı..adet sokturucu ıcsem mı yoksa gebelik şüphesi olabilirmi kararsız kaldım..ne yapmalıyım?

leyla2149 cok belirgin degil ama gec dollenme olabilir,benim de reglimden 6-7 gun once 0,1 den kucuk cikmisti. 3 gun falam daha icmeyip tekrarlasan hatta 5 gun dayanabilirsen superolur

Ay süper:) yarın mutlaka haber ver bana mutlaka heyecan yaptım. Bende keseyi görmeye gidecem yarın inşallah hayırlısıyla görebilirim haber edicem:)
Tamam canım bekliyorum inş görürsün keseyi bende acilen gittim 7 de kasık agrim vardı korktum serum verdiler bebis iyi değer 40.46 olmuş yarin sabah 10 da randevum var idrar yolu enf başlamış ondan kasıklarım agirmis

Arkadaşlar ,değerim 12 saatte 15 ten 22 ye çıktı normal miii?

Keseyi gördüm canım sende durum ne

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var benim de , adetimi 2 gün gece kan testi sonucum 15,83 tü, 12 saat sonra 22 oldu bu akşam da ilk testimden 48 saat sonra yeniden kan testi yaptıracağım .Kaç olması lazım,kaç olsa normal yani? Bir de ben şimdi ne kadarlık hamileyim tahmini ? Değerim bdüşük mü ki Endişeliyim biraz...

Evet canım normal olabilir benimki 48 saatde 4 katına çıktı nerdeyse
canım sonuclar cıkar 1-2 saate benimde ama sanki yavas ilerliyor benim betam acaba sorun mu var yaaa :'(
senin adına da cok sevindim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah sana bana ve herkese

Yani benim çok bi bilgim yok ama adet gecikmesinin olduğu gün 100 ün üzerinde olması gerektiğini duymuştum ama bilmiyorum emin değilim belki geç döllenme falandır doktora danış canım

canım sonuclar cıkar 1-2 saate benimde ama sanki yavas ilerliyor benim betam acaba sorun mu var yaaa :'(
senin adına da cok sevindim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah sana bana ve herkese
Âmin canım benim haber var mı sonuçlardan

Yani benim çok bi bilgim yok ama adet gecikmesinin olduğu gün 100 ün üzerinde olması gerektiğini duymuştum ama bilmiyorum emin değilim belki geç döllenme falandır doktora danış canım

Çok teşekkürler dnaib, doktorum şimdilik az veya çok yorumu yapmıyor sanırım moralım bozulmasın diye..
Önemli olan gerekli artışın olması dedi ,bakalım hayırlısı bu akşam yeniden kan testi :) Umarım hepimiz güzel sonuçlar alalım

canım insallah cok güzel devam eder değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…