Canım yeni gördüm çok sevindim var mi bi gelismekızlar merhaba son gelişmeler şunlar ki değerim yükseldi doktor adet gecikmesinden önce 2 puanlık düşüşün heleki o kadar küçük değerler için önemsiz olduğunu söyledi. değerim dün 33.41 di. yarın dtekrar bakılacak. adetimede çok az kaldı. bakalım ne olacak. hayırlısı Allahtan
Evet değerim Cumartesi günü 492 ye çıkmıştı. Iki gün sonra keseyi görmek için çağırdı. Umarım hayırlısıyla bi sorun çıkmadan görürüm keseyiCanım yeni gördüm çok sevindim var mi bi gelisme
İnşallah canım çok sevindim değerinin artmasına o zaman bende sana müjde veriyim adet düzensizligi için girmiştim ultrason da baktı yüzü değişti doktorun kotu bisi mi var dedim yok herşey normal gebelikte. Şüpheleniyor musun dedi yok dedim kan testi yapcam adet söktürücü vericem sonuca gore yine gelirsin dedi ben gidemedim tahlil sonucunu almaya eşim gitti doktor benimde görmek istediğim buydu esin hamile demiş :))) ama daha çok yeniymis 31,21 beta yarin tekrar çağırdı değerde artış var mi diye kontrol etmeye :)))Evet değerim Cumartesi günü 492 ye çıkmıştı. Iki gün sonra keseyi görmek için çağırdı. Umarım hayırlısıyla bi sorun çıkmadan görürüm keseyi
Ay süper:) yarın mutlaka haber ver bana mutlaka heyecan yaptım. Bende keseyi görmeye gidecem yarın inşallah hayırlısıyla görebilirim haber edicem:)İnşallah canım çok sevindim değerinin artmasına o zaman bende sana müjde veriyim adet düzensizligi için girmiştim ultrason da baktı yüzü değişti doktorun kotu bisi mi var dedim yok herşey normal gebelikte. Şüpheleniyor musun dedi yok dedim kan testi yapcam adet söktürücü vericem sonuca gore yine gelirsin dedi ben gidemedim tahlil sonucunu almaya eşim gitti doktor benimde görmek istediğim buydu esin hamile demiş :))) ama daha çok yeniymis 31,21 beta yarin tekrar çağırdı değerde artış var mi diye kontrol etmeye :)))
Tamam canım bekliyorum inş görürsün keseyi bende acilen gittim 7 de kasık agrim vardı korktum serum verdiler bebis iyi değer 40.46 olmuş yarin sabah 10 da randevum var idrar yolu enf başlamış ondan kasıklarım agirmisAy süper:) yarın mutlaka haber ver bana mutlaka heyecan yaptım. Bende keseyi görmeye gidecem yarın inşallah hayırlısıyla görebilirim haber edicem:)
Keseyi gördüm canım sende durum neTamam canım bekliyorum inş görürsün keseyi bende acilen gittim 7 de kasık agrim vardı korktum serum verdiler bebis iyi değer 40.46 olmuş yarin sabah 10 da randevum var idrar yolu enf başlamış ondan kasıklarım agirmis
Evet canım normal olabilir benimki 48 saatde 4 katına çıktı nerdeyseArkadaşlar ,değerim 12 saatte 15 ten 22 ye çıktı normal miii?
canım sonuclar cıkar 1-2 saate benimde ama sanki yavas ilerliyor benim betam acaba sorun mu var yaaa :'(Evet canım normal olabilir benimki 48 saatde 4 katına çıktı nerdeyse
Yani benim çok bi bilgim yok ama adet gecikmesinin olduğu gün 100 ün üzerinde olması gerektiğini duymuştum ama bilmiyorum emin değilim belki geç döllenme falandır doktora danış canımArkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var benim de , adetimi 2 gün gece kan testi sonucum 15,83 tü, 12 saat sonra 22 oldu bu akşam da ilk testimden 48 saat sonra yeniden kan testi yaptıracağım .Kaç olması lazım,kaç olsa normal yani? Bir de ben şimdi ne kadarlık hamileyim tahmini ? Değerim bdüşük mü kiEndişeliyim biraz...
Âmin canım benim haber var mı sonuçlardancanım sonuclar cıkar 1-2 saate benimde ama sanki yavas ilerliyor benim betam acaba sorun mu var yaaa :'(
senin adına da cok sevindim Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah sana bana ve herkese
cabım 48,47 olmus doktor baslarda olur böyle falan demiş ama hala içim rahat değil Rabbim büyük 1 hafta sonra tekrar yapalım demiş folic asit vermişÂmin canım benim haber var mı sonuçlardan
Yani benim çok bi bilgim yok ama adet gecikmesinin olduğu gün 100 ün üzerinde olması gerektiğini duymuştum ama bilmiyorum emin değilim belki geç döllenme falandır doktora danış canım
canım insallah cok güzel devam eder değerlerinÇok teşekkürler dnaib, doktorum şimdilik az veya çok yorumu yapmıyor sanırım moralım bozulmasın diye..
Önemli olan gerekli artışın olması dedi ,bakalım hayırlısı bu akşam yeniden kan testi :) Umarım hepimiz güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?