kan testime bir bakın tecrübeye ihtiyacım var

test almadım prog indirdim bir tane oradan takip ettim ettim testi de yeni öğrendim olmazsa ki inş ihtiyac duymam test alıp takip etcem
Ben testle takip ettim tavsiye ederim ama umarım ihtiyacın olmaz adete ne kadar kaldı

A
Maşallah suphanallah:) çok iyi nazar olmasın sağlıkla al kucağına
amin amin sanirim ağır bir hamilelik geciricem şimdi dusunuyorum da 3 hafta öncesinde bile kıdem bulaniyodu iki gündür bişey yiyemiyorum

Bence var gibi ama bazen değerler yanıltabiliyo inşallah hamilesindir.

6.73 e düşmüş doktorda şaşkın bilmiyorum moralim bitik
Kimyasal gebelik canım keske adetten önce öğrenmeydin oyüzden adetiniz enaz 1 hafta geçince test yaptırın diyolar ya hayırlısı ınsallah daha yeni evlisin diğer ay olur Sıkma Can'ını

merhaba kızlar benimde adetime 10 gün var çok merak ediyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce ya bende bıraz sabırsızım bu konular da :)

merhaba kızlar benimde adetime 10 gün var çok merak ediyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce ya bende bıraz sabırsızım bu konular da :)
daha çıkmaz canım sabret birde erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebelik olabiliyor ve adetle atılıyor insan üzülüyo sonra oyüzden oyüzden adetin enazından 3-4 gün gecsin sabredemiyosan :)

Bence var gibi ama bazen değerler yanıltabiliyo inşallah hamilesindir.
Kimyasal gebelik canım keske adetten önce öğrenmeydin oyüzden adetiniz enaz 1 hafta geçince test yaptırın diyolar ya hayırlısı ınsallah daha yeni evlisin diğer ay olur Sıkma Can'ını
kızlar merhaba son gelişmeler şunlar ki değerim yükseldi doktor adet gecikmesinden önce 2 puanlık düşüşün heleki o kadar küçük değerler için önemsiz olduğunu söyledi. değerim dün 33.41 di. yarın dtekrar bakılacak. adetimede çok az kaldı. bakalım ne olacak. hayırlısı Allahtan

Ay hadi cok sevindim :)

s
daha çıkmaz canım sabret birde erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebelik olabiliyor ve adetle atılıyor insan üzülüyo sonra oyüzden oyüzden adetin enazından 3-4 gün gecsin sabredemiyosan :)

eşimde aynı şeyi söylüyor ama ben baya bi sabırsızım bende korkuyorum açıkcası bide çıkmazsa diye ama ne bilim ya bide çıkarsa diye ne bilim beklemekte zor yahu :)

hayırlısı olsun umarım bi sorun olmaz

s

eşimde aynı şeyi söylüyor ama ben baya bi sabırsızım bende korkuyorum açıkcası bide çıkmazsa diye ama ne bilim ya bide çıkarsa diye ne bilim beklemekte zor yahu :)
Evet ama sonucu öğrenince cok mutlu oluyosun diğer turlu üzülüyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…