Ben testle takip ettim tavsiye ederim ama umarım ihtiyacın olmaz adete ne kadar kaldıtest almadım prog indirdim bir tane oradan takip ettim ettim testi de yeni öğrendim olmazsa ki inş ihtiyac duymam test alıp takip etcem
11 GÜN VAR GECEN AY 11 İNDE OLMUSTUM 16 SINDA FALAN BEKLİYORUM CANIM İNS BEBİŞ YOKSA OLURUMBen testle takip ettim tavsiye ederim ama umarım ihtiyacın olmaz adete ne kadar kaldı
İnşallah ya bekliyorum haberi11 GÜN VAR GECEN AY 11 İNDE OLMUSTUM 16 SINDA FALAN BEKLİYORUM CANIM İNS BEBİŞ YOKSA OLURUM
Midede gastrit filan varsa yapmayin diyor zaten
Gastrit var canım onu bilmiyordum bak yapılmaması gerektiğini inş canım haber veririmİnşallah ya bekliyorum haberi
Teb
tebrik ederim canım değerin kaçtı
Canım deger 1077.00 bende daha bir buçuk aylık evliyimTeb
tebrik ederim canım değerin kaçtı
Maşallah suphanallah:) çok iyi nazar olmasın sağlıkla al kucağınaCanım deger 1077.00 bende daha bir buçuk aylık evliyim
amin amin sanirim ağır bir hamilelik geciricem şimdi dusunuyorum da 3 hafta öncesinde bile kıdem bulaniyodu iki gündür bişey yiyemiyorumMaşallah suphanallah:) çok iyi nazar olmasın sağlıkla al kucağına
canım haber bekliyorum sendennnnÇok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur bende 4 ayı dolduruyorum yakında. Aynı sayılırız yani :) yarın mutlaka haber vericem
6.73 e düşmüş doktorda şaşkın bilmiyorum moralim bitikcanım haber bekliyorum sendennnn
sıkma canını dicem de hayırlısı canım ne dedi doktor tekrar gel falan dedi mi neden düşermiş6.73 e düşmüş doktorda şaşkın bilmiyorum moralim bitik
Bence var gibi ama bazen değerler yanıltabiliyo inşallah hamilesindir.kızlar adetime 7 gün var. bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. sonucun üzerinde 5 ve sonrası için pozitif yazıyor.yani verdiği değer aralıklarında. doktrora göstermedim çünkü ilk kendim emin olmak istedim. açıkcası 1 hafta varken gitmek saçma geldi. hemşire sonucun pozitif olduğunu ancak iki gün sonra değerin yükselmesi gerektiğiini tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. bunu zaten biliyodum sorum bu değil.
sorum şu ki; sizce gebelik var mı? bir hafta öncesinden 8.82 iyi bir değer değil mi? yani bu gebelik kesin mi siszce
Kimyasal gebelik canım keske adetten önce öğrenmeydin oyüzden adetiniz enaz 1 hafta geçince test yaptırın diyolar ya6.73 e düşmüş doktorda şaşkın bilmiyorum moralim bitik
daha çıkmaz canım sabret birde erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebelik olabiliyor ve adetle atılıyor insan üzülüyo sonra oyüzden oyüzden adetin enazından 3-4 gün gecsin sabredemiyosan :)merhaba kızlar benimde adetime 10 gün var çok merak ediyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce ya bende bıraz sabırsızım bu konular da :)
Bence var gibi ama bazen değerler yanıltabiliyo inşallah hamilesindir.
Kimyasal gebelik canım keske adetten önce öğrenmeydin oyüzden adetiniz enaz 1 hafta geçince test yaptırın diyolar yahayırlısı ınsallah daha yeni evlisin diğer ay olur Sıkma Can'ını
kızlar merhaba son gelişmeler şunlar ki değerim yükseldi doktor adet gecikmesinden önce 2 puanlık düşüşün heleki o kadar küçük değerler için önemsiz olduğunu söyledi. değerim dün 33.41 di. yarın dtekrar bakılacak. adetimede çok az kaldı. bakalım ne olacak. hayırlısı Allahtanmerhaba kızlar benimde adetime 10 gün var çok merak ediyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce ya bende bıraz sabırsızım bu konular da :)
Ay hadi cok sevindim :)kızlar merhaba son gelişmeler şunlar ki değerim yükseldi doktor adet gecikmesinden önce 2 puanlık düşüşün heleki o kadar küçük değerler için önemsiz olduğunu söyledi. değerim dün 33.41 di. yarın dtekrar bakılacak. adetimede çok az kaldı. bakalım ne olacak. hayırlısı Allahtan
daha çıkmaz canım sabret birde erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebelik olabiliyor ve adetle atılıyor insan üzülüyo sonra oyüzden oyüzden adetin enazından 3-4 gün gecsin sabredemiyosan :)
kızlar merhaba son gelişmeler şunlar ki değerim yükseldi doktor adet gecikmesinden önce 2 puanlık düşüşün heleki o kadar küçük değerler için önemsiz olduğunu söyledi. değerim dün 33.41 di. yarın dtekrar bakılacak. adetimede çok az kaldı. bakalım ne olacak. hayırlısı Allahtan
Evet ama sonucu öğrenince cok mutlu oluyosun diğer turlu üzülüyo insans
eşimde aynı şeyi söylüyor ama ben baya bi sabırsızım bende korkuyorum açıkcası bide çıkmazsa diye ama ne bilim ya bide çıkarsa diye ne bilim beklemekte zor yahu :)
Hayırlısı olsun canım 2 günde bir hep tekrarla testini ben de hep kandan takip etmistimhayırlısı olsun umarım bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?