kan testime bir bakın tecrübeye ihtiyacım var

Arkadaşlar ,dün akşam yani ilk testimden 48 saat sonra yeniden kan testi yaptırdım , yine 15 çıktı yani 2 katına çıkmış olması gerekirken artmamış maalesef Doktoruma danıştığımda progestan ı kes düşük olacak çünkü dedi.
Doktor birşeye dayanarak soyluyordur ama yine de kanamam olmadığı için içimde bir umut var ,acaba başka doktora mı gitsem ,kan testimi yenilesem mi ,yoksa direkt olarak ilacı kesip regl olmayı mı beklesem ? İçimde nokta kadar da olsa umut var bilmiyorum kafam çok karışık. Beta HCG si hiç artmayıp sonradan yükselen var mıdır aranızda acaba ???

canım ne diyim bilemedim ki sen umudunu kaybetme dua et bol bol bak durumumda yazan söze Kun fe yekun (ol der ve olur) tek elimden gelen dua etmek benimde betam yavas artıyor çok aglıyorum çok korkuyorum bebeğim bana tutanamıcak diye :'( bence Rabbim mucizelerle dolu umut işte bir daha yaptır kuzum

cok tesekkurler canim, kanamam basladi maalesef.bu ikinci dusugum oldu Insallah iyi hbrlerini alirim moral olur.Cok dua ettim cok istedim ama Allah hepimize hayirlisini versin, yardimcimiz olsin.Hic sıkma canini O ol derse hersey olur dedigin gibi...

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına inan cok Rabbim en kısa Zamanda hayirlisinla evlatlarimizi nasip etsin bizlere benim 2 gün aralıklı yaptırdığı betalari tekrar yazcam 31.21 birinci ayin 16 si bu ayin 18 i 48.47 kati kati artmamis korktum ama 20 sinde yaptirdim 109.2 çıktı şükürler olsun

Mrb arkadaşlar ben kan testi yaptım 60 çıktı ama adetime daha 5 gün var bu akşam da öylesine tekrar bi idrar testi yapayım dedim ama c çizgisi bile çok kırmızı değildi sizce ne oluyor

Mrb arkadaşlar ben kan testi yaptım 60 çıktı ama adetime daha 5 gün var bu akşam da öylesine tekrar bi idrar testi yapayım dedim ama c çizgisi bile çok kırmızı değildi sizce ne oluyor
canim daha erken en azindan adet gunune kadar bekle oyle test yap. Ama muhtemelen hamilesindir cunku kan testinin sonucu pozitif. muhtemelen yeni 4. haftanin icindesin

Hamilesin bencede benim gününe daha 5 gün varken bende yaptirmistim 105 dikmişti daha çokyeni oolduğu için düşük cikarbiraz ama sonra yukseliyor

Çok sevindim nursum39 ,inşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam etsin,Allah gönlüne göre versin hepimizin ,bugünkü iyi sonucunu da dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…