İyi sonuçlar gelsin inşallahKalktim dayanamadim atladim taksiye beta hcg testi vermeye gittim. aklimda direk kadinlar klubun hanimefendileri vardi sonuc olumlu olursa direk baslik acarim dedim belki bir yardimim dokunur . Ama henuz sonuc cikmadi eve geldim internetten bakacagim.kocamdan once baslik acarim bizim kizlara dedim icimden
Simdi de zaman gecmiyor bir yanimda negatifse diye umutsuz
Sagol kuzummm insallah kalbim cikcakİyi sonuçlar gelsin inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba ?Kalktim dayanamadim atladim taksiye beta hcg testi vermeye gittim. aklimda direk kadinlar klubun hanimefendileri vardi sonuc olumlu olursa direk baslik acarim dedim belki bir yardimim dokunur . Ama henuz sonuc cikmadi eve geldim internetten bakacagim.kocamdan once baslik acarim bizim kizlara dedim icimden
Sonuc nedirKalktim dayanamadim atladim taksiye beta hcg testi vermeye gittim. aklimda direk kadinlar klubun hanimefendileri vardi sonuc olumlu olursa direk baslik acarim dedim belki bir yardimim dokunur . Ama henuz sonuc cikmadi eve geldim internetten bakacagim.kocamdan once baslik acarim bizim kizlara dedim icimden
Hadii güzel haberi ver bize hastaneye mi sağlık ocağına mı gittin hastane de 1 saate çıkardıKalktim dayanamadim atladim taksiye beta hcg testi vermeye gittim. aklimda direk kadinlar klubun hanimefendileri vardi sonuc olumlu olursa direk baslik acarim dedim belki bir yardimim dokunur . Ama henuz sonuc cikmadi eve geldim internetten bakacagim.kocamdan once baslik acarim bizim kizlara dedim icimden
Malesef negatifSonuc nedir
Kizlar bu konu ayni gun actigim konu negatif malesef regl oldum bir kac gune biter muhtemelen bu ay daha dikkatli deneeyecegimHadii güzel haberi ver bize hastaneye mi sağlık ocağına mı gittin hastane de 1 saate çıkardı
konularınıza hiç yazmadjm ama takipteydim çok üzüldüm umarım allah gonlunuze gore verir canınızı sıkmayınMalesef negatif
Cok tesekkurler destekleriniz icin bu aya kaldi malesefkonularınıza hiç yazmadjm ama takipteydim çok üzüldüm umarım allah gonlunuze gore verir canınızı sıkmayın
Malesef kizlar regl oldum bu aya kaldiSonucunuz ne oldu acaba ?
Gebe misiniz ?
Ovülasyon testi kullanmadıysanız tavsiye ederimKizlar bu konu ayni gun actigim konu negatif malesef regl oldum bir kac gune biter muhtemelen bu ay daha dikkatli deneeyecegim
Hayir kullanmadim Bu sefer daha dikkatli olacagim . Cok tesekkurlerOvülasyon testi kullanmadıysanız tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?