ecemree Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 552 112 23 23 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #21 Marciella .!.: Malesef kizlar Destekleriniz icin tesekkur ederim bu ay daha dikkatli deneyecegim regl oldum. Genişletmek için tıkla... Ay bende bi heyecanla gittim beta hcg test verdim benimde bugun negatif cıktı ama hala regl olmadım yaa
Marciella .!.: Malesef kizlar Destekleriniz icin tesekkur ederim bu ay daha dikkatli deneyecegim regl oldum. Genişletmek için tıkla... Ay bende bi heyecanla gittim beta hcg test verdim benimde bugun negatif cıktı ama hala regl olmadım yaa
Wanniya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 709 291 33 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #22 ecemree .!.: Ay bende bi heyecanla gittim beta hcg test verdim benimde bugun negatif cıktı ama hala regl olmadım yaa Genişletmek için tıkla... Bir gune olursun muhtemelen sonucu gordum diger gun oldum ben
ecemree .!.: Ay bende bi heyecanla gittim beta hcg test verdim benimde bugun negatif cıktı ama hala regl olmadım yaa Genişletmek için tıkla... Bir gune olursun muhtemelen sonucu gordum diger gun oldum ben
ecemree Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 552 112 23 23 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #23 Marciella .!.: Bir gune olursun muhtemelen sonucu gordum diger gun oldum ben Genişletmek için tıkla... 3 gündür olmuyorum hayırlısı
Marciella .!.: Bir gune olursun muhtemelen sonucu gordum diger gun oldum ben Genişletmek için tıkla... 3 gündür olmuyorum hayırlısı
Wanniya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 709 291 33 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #24 minezmn41 .!.: Hadi guzel haberlerle canim Genişletmek için tıkla... Malesef kizlar
Wanniya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 709 291 33 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #25 lunamovas .!.: Bekliyoruz canım Genişletmek için tıkla... Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya
lunamovas .!.: Bekliyoruz canım Genişletmek için tıkla... Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya
lunamovas GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı… Kayıtlı Üye 30 Kasım 2022 1.166 416 53 36 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #26 Marciella .!.: Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya Genişletmek için tıkla... Canım hayırlısı… inşallah birdahaki sefer olur
Marciella .!.: Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya Genişletmek için tıkla... Canım hayırlısı… inşallah birdahaki sefer olur
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.066 4.695 123 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #27 Marciella .!.: Hayir kullanmadim Bu sefer daha dikkatli olacagim . Cok tesekkurler Genişletmek için tıkla... Gönlünüzce olsun ne demek
Marciella .!.: Hayir kullanmadim Bu sefer daha dikkatli olacagim . Cok tesekkurler Genişletmek için tıkla... Gönlünüzce olsun ne demek
minezmn41 💃🕺 Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 3.378 3.970 83 33 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #28 Marciella .!.: Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya Genişletmek için tıkla... En hayirli zamanda canim inşallah ben 3 sene bekledim sen duani et gerisini Rabbime bırak
Marciella .!.: Negatif malesef uzgunum ama yapacak bisey yok bu aya Genişletmek için tıkla... En hayirli zamanda canim inşallah ben 3 sene bekledim sen duani et gerisini Rabbime bırak
M Mavi0304 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 3 0 1 32 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #29 Marciella .!.: Malesef kizlar Destekleriniz icin tesekkur ederim bu ay daha dikkatli deneyecegim regl oldum. Genişletmek için tıkla... Adetiniz kac gun gecikti acaba birde bu ay ilk denememiydi sizin
Marciella .!.: Malesef kizlar Destekleriniz icin tesekkur ederim bu ay daha dikkatli deneyecegim regl oldum. Genişletmek için tıkla... Adetiniz kac gun gecikti acaba birde bu ay ilk denememiydi sizin
Wanniya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 709 291 33 2 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Wanniya #30 Mavi0304 .!.: Adetiniz kac gun gecikti acaba birde bu ay ilk denememiydi sizin Genişletmek için tıkla... 3 gun gecikmeye girdigimde oldum ilk evet
Mavi0304 .!.: Adetiniz kac gun gecikti acaba birde bu ay ilk denememiydi sizin Genişletmek için tıkla... 3 gun gecikmeye girdigimde oldum ilk evet