Kızlar kan vermeye gidiyorum. çook heyecanlıyım. bu sabah idrarda çooook silik (belkide hayal görüyorum, zor görünüyo) çizgi var gibi.. bu 3. denemem, adet ağrılarım vardı. ama olmadım.. ne olur dua edin .eyvahedigeldismile
hepinize teşekkür ederim. bu uğurda emek veren hepimizin sağlıcakla iyi haberler almasını diliyorum... 11 gibi çıkar dediler sonuç. .. beklemek çok zor. idrar testi heyecanlandırdı...
canım ınşallah Hayırlı haberlerle dönersin buraya.hepimiz aynı şeyleri yaşadık,o yüzden heyecanını çok iyi anlıyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,eMeklerimiz boşa çıkmasın ınşallah.AMıN.
duru inşallah sonucun pozitif çıkar değerlerin katlana katlana ilerler kesesini görürsün kalp atışlarını duyarsın ve 9 ay sonra sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
herşey gönlünce olsun
bunu yazacağımı hiç düşünmezdim. rüyadayım sanki sonucum 75.. hamileyimmm. Rabbim bu uğurda emek veren isteğen herkesin dileğini muradını gerçekleştirsin... şuan o kadar içten diliyrum ki bunu.. bana dua eden hepinize teşekkürler.. şimdi dışarı çıkıcam, hemen soucu fakslamalıyım.