kan vermeye gidiyorum ne olur dua edin...

Tebrıukler tatlım benım umut oldun bızlere ıkı gun sonra tekrarlıcaksın sanırım testını pekı varmıydı hıc belırtın mesela transferden sonra neler yasadın neler hıssettın bızımle paylasırmısın

hayırlı olsun tebrikler canım ,Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:kendine dikkat et

hayırlı olsun canım. tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizlere de dua etmeyi unutma.nasıl belirtiler yaşadın arkadaşım? ben de kendimi dinlemekten yoruldum.

durucum tebrıkler hadı bakalım canım degerlerın 2-4-16-62 derken katlana katlana guzle bır sekılde artar canım veeeeeeeeee kucagına 9 ay sonra saglıcakla alırsın.
degerın dusuk degıl nıyekı yanı gayet normal sen bunlarla kafanı takıp yok yere uzeme kendını artık 2 gun sonrakı degerını dusun bosver canım gersını

durucuğum tebrikler, Allah tamamına erdirsin. Değerin düşük sayılmaz, hep katlanarak artacak nasıl olsa:)

duru cok sevındım gozun aydın.ıns degerlerın katlanarak devam eder bebısın sana sıkı sıkı tutunup buyur tebrık ederım

abooo ben uyudum arkadasimiz hamile bileeeeee canim cok ama cok tebrik ederim ALLAH tamamini erdirsin cok sevindim ..

tebrikler canım inşaaallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına aldığın haberlerini de alırız.Allah hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin inşaallah.size bağışlasın ve sorunsuz güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.sevgiler...

hepinize çoook teşekkür ederim. iyi dilekleriniz, dualarınız için. hiçbirinizin sesini duymadım yüzünüzü görmedim ama yaşanmışlıklar o kadar benzer ki bir birimizi en iiyi biz anlarız.

hamişlere bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı canı gönülden diliyorum, tedavide olanlara sonuç alacaklara muratlarına erişmenizi diliyorum tez vakitte sağlıcakla..

belirtilere gelince; ne olur belirti aramayın rahat olmaya çalışın... ben 3 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım. hepsinde aynı belirtileri yaşadım : transferin 3. günü bel ağrısı,6. gününden itibaren adet ağrıları.. hatta adet olucam sandım. 10. günden başlayan sıcak basması, akıntı, hafif ateş. bu 3. tüp bebeğim ve ilk defa bhcg 1 den yukarı çıktı. sadece bunda daha pozitif, heyecansız dım. ve tabi kullanılan ilaçlar farklıydı.. halit fırat erden ve murat berksoy doktorlarım. benim mucizemin mimarları....

ay çok uzun oldu kaydirigubbakcemile2

Arkadaşım çok tebrik ederim , allah bebişini sağlıkla kucağına aldırsın...

sağol canım. sende mutlu sona yaklaşmışsın yanlış görmüyorsam.. süt kokulu bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah.

Tebrıkler duru..sende Çok uzun yollardan buraya gelmıŞsın.umarım gÖnlÜnce herŞey gÜzel olur.bebıŞlerını saĞlıkla kucaĞına alırsın.....

Hadi gözün aydın:lepi:

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.olumunekankayizsmile

durucum sen bahcecıde yaptrıdın dımı senınle pek yazısmaldık ama yazılarını takıp edıyordum senın problemın yumurta kalıtesızlıgıdı sanırım dollenmuyordu dımı.ama bak dollenıyormus yanı gordunmu bebgın sana gosterdı annnesını kandırmıs bıraz yordu senı ama ınsaalh bukez oldu ve 9ay sonra kucagında olur canım

cok sevındım durucum saglıkla dogdugu gunlerını de gorursun ınsallah canım
hadı mubarek olsun :)

sağol canım. bizim sorunumuz kalite problemiydi. döllenme oranı ve hücre sayısı iyiydi. bu seferde de çok olumlu bi gelişme yoktu ama önce Rabbimin emriyle sonra kesinlikle doktorlarımın başarısı.. 5 aydır bunun için hazırladılar beni. evet canım bahçeci. uygulama umut da yapıldı..

:sm_cool: ay çok mutluyum. Allahım yarım bırakma, ve herkese nasip et..sağlıcakla

çooooook tebrik ederim canım. ben de senin gibi 3. denemede pozitif sonuca alanlardanım allahıma şükürler olsun. allah herkese versin inşallah ve de tamamına erdirsin rabbim...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…