kanal d dizileri kaldırmışş:((((

yok artık doğan medyada böle yapıosa dierleri ölsün

bu işte bi iş var ama hayırlısı...

aaa çok şaşırdım...tv de hep fragmanları dönüyordu..akşamları arkak sokaklar felan diye..bu ne saçmalık ya..bizene tekrarlardan..of pof..

ay çok şaşırdım yaa ben salı küçük kadınları çarşamba yaprak dökümünü perşemde aşkı memnuyu izliyordum günün bütün yorgunluğunu atıyordum dizi izlerken oğlumuda uyutuyordum çok sıkılırım ben artık.bence kayıpları daha fazla olacak hep yeni diziler başlıyor millet saf mı eski bölümleri izlicene yeni dizilere başlar eğer çok beğenilirse de o diziler izlenilmeye devam eder

bu işin için de bi iş var
böle bişeyi göze alamazlar
alıyorsalrda göreceleri devardr
40 kez izledik arka sokaklrın tekrarını

saçma reklamlardan bi ton para alıyorlardı ne krizi

Cok haklisin canim.Birde biz yurt disindayiz hele bizim izledigimiz reklamlari görseniz tam timarhanelik.Dakikalarca iskence yeminle psikolojimiz bozuluyor.Birkac yildir bize uygulanan bu saygisizliktan dolayi zaten ben tv dan inanin birsey izlemiyordum.Haberler haric.Gerikalanida internetten.Haa birde haberlere bile reklam aliyorlar böyle lackalik olmaz ciddi hicmi birseyimiz olmayacak.1saat habermi olur yaa

Dizi dedigin 45 dk sürer ve biter maasallah bizimkileri reklamlarla beraber 2 saatte bitiyor.
Ne bir genel kültür ne bir belgesel ne kaliteli program dizi bitiyor ardindan bir dizi daha

Benim gibi yurt disinda yasayan ve dizilerden baska eglencesi olmayan bir insani bile diziden soguttular.Birde uzatacagiz diye saatlerce sacma sapan sahnelerde cabasi
kendi adima üzülmedim.

bunun krizle bir ilgisi yok, bu hem ortalığı karıştırmak hemde nabız yoklamak, kriz ortamından yararlanıp kar sağlamak.....ama şunuda gözardı etmemek lazım ki dizi sayıları , dizilere ayrılan vakitler acayip artmıştı böyle devam etmeside çok zor kendini tüketti bu sistem bence ...

olamaz yaprak dokumu gibi bir dizi nasil gecicek 1 ay :çok üzgünüm:

krız mahane bence oratlıgı velveleye vercekler akılları sıra neymiş ülke çok kötü durumda imajı vercekler
diger kanallarde tık yok dizilere devam bir tek kanal d ..böyle

şaşırdım doğrusu vede üzüldüm kriz hayatımızın her yönüne negatif etki etmeye devam ediyor ben çok endişeliyim doğrusu hele krizi bahane ederek servetlerine servet katanlardan fazlasıyla rahatsızım yeni yılda umutsuz olmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz :sm_confused:

Öyle canim haklisin.Kendi kendilerini tüketiyorlar.Su son zamanlarda yine bir kac dizi daha girmisti yayina onlarda yayindan kaldirildi.Izleyenleri oldugu halde.Okadar cok ard arda dizi giriyorki eee bizdede hayliyle bikkinlik yaratiyor.Ayni seyleri farkli oyuncularla biraz degisik seneryo ile tekrar isliyorlar.Mesela binbir gecenin sehrazat ile onurun bir küskün bir barisik ask usandiran kaprislerinden,,,ay seviyorum seni ama sürün kaydirigubbakcemile sahnelerinden gina geldi.

krız mahane bence oratlıgı velveleye vercekler akılları sıra neymiş ülke çok kötü durumda imajı vercekler
diger kanallarde tık yok dizilere devam bir tek kanal d ..böyle
içimden geçeni yazmışsın çok haklısın hem kanal d nin bütçesi oldukça iyi ama bir arkadaşın dediği gibi aydın doğan mahkemelerde kaybettiği paraların acısını çıkartıyordur belkide haksız suçlamalarının.

izlediğim bi yaprak dökümü dizisiydi oda kalkmış artık dizide yok demekki ders çalışmanın vakti geldi :)))

sabah sihirli annemi vererek başladılar bakalıım
eskidizler vercekler artıkhep((

eh yuh artik, 5 dkda bi reklam koyuyolardi kanalde de onlarda battiysa diger kanallar ne yapsin... cok sacma...

ya bence çok saçma bi kere starda aynı yayın grubu ordaki dizilerin yeni bölümleri var ayrıca en çok izlenen kanal bu nasıl olur krizden bu kadar etkilenir anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…