kanal d dizileri kaldırmışş:((((

Bunlar kar edeyim derken diğer kanallara gün doğuyor haberleri yok..
Mesela ben salı günleri kanal d izlerdim başka kanlalar bakmazdım bile
bu hafta atv yi canım aileyi izledim ve çok sevdim..Bundan sonrada onu izlemeyi düşünüyorum..

aaa yaprak dökümüde yaa.. tühh heyecanla her hafta çarşambayı beklerken.((olacak iş değil saçma sapan bence..

yaprak dökümü kalkacak dizimiii yaaaaaaaaaaaa insanlar en azından bişeyler öğreniyordurrrr o diziyleeee

izin günümü carsambaya aldim yaprak dökümünü rahat rahat izleyebilmek icin.. yapilir mi bu simdi bana.. ah su kanallar yok mu su kanallar..kriz sizi etkilese önce su para ödüllü yarismalari kaldirirdiniz.. kriz mriz yok sizde... uydurmaaaaaaa.. artik ben krizlere girecegim ya bu ne ya bu nee

hadi canım krizmiş
buna krizden voleyi vurmak denir
yaprak dökümü türkiyenin en cok izlenen dizisi reklamlarıyla günü kurtarıyordur zaten o dizi
bana krizden faydalanıp oyuncuların fiayatını düşürmek 1 ayda olsa tekrarları verip ordanda ayrı kar elde etmek amacıyla yapılmış gibi geliyor

Herşey oyuncak oldu valla...

Dizileride gösterip çekmeye başladılar hayırlısı bakalım....

Bende akşamları kazak örerim artık haftada bir kazak bitirim napımm....

ya bende yeni okudum
diyorumki bende niye sürekli aynı dizilerin tekrarı çıkıyo ya yaprak dökümü tamda heyecanlı yerinde bitmişti üzüldüm şimdi zaten bir izledigim o vardı offf ya bıkkınlık geldi artık eski dizilerden sabah bir baktım sihirli annemi koymuşlar yuh arttık yani

eski dizileri koyuyorlarsa bari HAZIRAN GECESINI koysunlar.. ne bu ya.. resmen aptal yerine koydular bizi.. krizmisssss..

yaprak dökümü konusunda cok agresif oluyorum ya bende kendimi anlamiyorum fena hastasiyimmm

bende yaprak dökümü olayına çok kızdım dogrusu zaten bayramdı yılbaşıydı derken dizi bitiyo ne kaldıki

yaaa üfff en nefret ettiğim şey tekrar izlemek yaaa. yaprak dökümüyle aşk-ı memnuya bu yapılırmı?
bukadarmı etkilendiler krizden?

ya zaten bi dizide adam değiştirdilermi ben o diziden zevk almıyorum yaprak dökümüde sıkmıştı doğrusu biraz eğlenceli şeyler lazım bize -tatlicadiarzu-

kriz nedeniyle çoğu diziler 2 haftada bir yayaınlacak diye duymuştum doğruymuşklava:

şoktayım...teyet geçen kriz kanal d 'ye çarpmış harhalde[/SIdelikafaduldenZE]

kanal de değilki tek kanalları doğan medya grubunun tek knal demi etkilenmiş şaşırdım doğrusu

kanal d yi izlemeyelim bence
reytingler yüksek olursa o tekrar bölümlerden bile para kazanırlar
ne haber ne dizi bu 1 hafta hiç izlenmezse mecburen yayınlayacaklar dizilerimizi..
çünkü onlar için en önemli gelir kaynağı reklamlar
aşk yakar ve kavak yellerini çok merak ediyorummm

ay sinir oldum yaaaaa! yaprak dökümü, aşk ı memnu, küçük kadınlar, arka sokakalar severek izlediğim dizilerdi. diğer kanallarda diziler yeni bölümleriyle devam ediyor.
biz de eşimle şaşırdık ne oluyor diye. demek diziler kaldırılmış. şimdi akşamları seyredecek bir şey kalmıyor. senağlama dizi tekrarlarını izlemeyi sevmiyorum. şimdi kimse izlemez bu kanalı. reytingleri iyice düşecek.
diziler en heyecanlı yerinde kaldı klava:

evet kanal d de birsürü dizilerimiz var ve hepsininde yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz ama akibiyetleri belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…